martinkink
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
martinkink
MemberTäna külastasin Kristiine myfitnessi. Hää koht, kus treenida, juhul kui sa autota oled, muidu 5+.
Õlga ja käsi
Ja mu õpilane ka
Tulge homme ka Salmesse, hullan seal
martinkink
Membermartinkink
MemberTäna kerge jalg – 16 seeriat, säärt 5 seeriat, kõhtu 4 seeriat
Homme puhkus
Neljapäev robootika kursused, ja trenn kuskil tallinnas.
Reede EMV ettevalmistused + trenn kuskil tallinnas
Laupäev EMV
Pühapäev vaba rsk
martinkink
Memberhttp://www.sportsdirect.com/lonsdale-stealth-mens-boxing-boots-140051?colcode=14005133
Valge läheb rohkem vast nende pükstega kokku kui punane
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberTäna raske käte ja õla päev
Õlale lendamine 4 seeriat
Tagaõlg 3 seeriat
Tõmbed lõua alla plokil 3 seeriat
Prantsuse surumine – 30×6, 40×6, 45×6, 50×6 – viimane oli karm
Plokil alt hoides – 3 seeriat
Biitseps pingis 6 seeriat
Üks einetest – 100g tatar, 500g kodujuust, jõhvika-kohupiima pirukas, arooniamahl
martinkink
MemberMis PR numbriliselt tulid kui küsida tohib?
martinkink
Membermartinkink
MemberFred ootan siis seda dokumentaali
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna kerge jalg.
Kükk 5×10
Asted 3×20
Tõmme sirgete jalgadega 5×10
Kõverdus 3×15
Säär 5×20
Kõht 5×10
Trenni ajal olen Rush`i proovinud. Päris hea segu ja kauaks jätkub seda. Homme kerge ülakeha. Mingi aeg peaks vormikad tegema. 82kg vs praegu

martinkink
Membermartinkink
MemberMa endast rääkides, prooviks vähem üla keha kiigutada ja laseks aeglaselt alla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See väike kiikumine on seistes paratamatu. Ei ole nii oluline. Scoti pingil saaks täiesti liikumatuks, aga jah, nagu mainisin, selline väikene kiikumine, las olla, midagi ei juhtu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberTänud Indrek Ruut.
Kuidas päriselt trenni tehakse
martinkink
MemberTäna oli tunne nagu oleks rongi alla jäänud, trammi vähemalt. Terve ülakeha nii haige, gainzzz
Täna kerge õlg ja käed
10 seeriat õlga
8 seeriat triitsa
6 seeriat biitsa
Homme puhkus ja neljapäev on jalapäev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberKükk on täitsa ilus
Biitsepsi tõste ka uhke.
Ja see viimane küsimus. Ise küsid, ise vastad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii ongi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberMartin, ega lihas ei kasva naturaalselt kiiremini kui sööd seal 2-4 g valku keha kohta. Kõige lihtsamalt näitab sinu enda vere ja fekaali proovid ära, palju sa valku välja lased ning kui verenäit on põhjas ,siis peaks mõtlema ise.
Seda ma saan aru. Ma ei söögi üle kahe grammi valku. Mu point oli selles, et dieedi perioodil on see valgu tähtsus ja kvaliteet eriti tähtis, et lihast maksimaalselt alles hoida. Kui toitu tuleb rohkem peale kui kulutad siis pole nii suurt vahet kui dieedi ajal. Dieedi ajal ikkagi toit piiratud ja siis on valgu tähtsus eriti kõrge.
martinkink
MemberOlles mõned aastad nüüd trenni teinud (st. et järjepidev lihaskasv on minimaalne), otsin ma veel seda piiri, alates millisest kogusest peaks mul valgust puudu tulema. 1g/kg kohta peaks olema piisav, et edukalt säilitada massi, aga 1.5g/kg, et ka kasvatada. 80kg kehakaalu juures 120g päevas. Või mitte
Massiperiood vs dieediperiood. Kommenteeri seda palun?
AutorPostitused