martinkink
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
martinkink
MemberTere foorumlased!
Lühidalt: otsin inimesi, kellest teha videoid. Inimesi, kes jagaksid spordiga seotud mõtteteri, näitaksid tehnikaid enda või kellegi kolmanda peal vms. Sisu paks olema õpetlik ning huvitav vaadata. Võib-olla lähme nt. terviserajale ja räägid jõusaali ja cardio kooslusest või vastad enimküsitud küsimustele seoses mistahes spordiga?
Kust sa välja lugesid, et mingid õppevideod hakkavad tulema? Ma hakkan oma tegemisi kajastama, seda kuidas mina teen oma asja. Loomulikult on asju, mida saavad teised üle võtta ja millest on kasu, kuid samas ka asju mida pole jäljendada mõtet.
Kui koguneb piisavalt küsimusi, siis tuleb ka Q&A videosi jne.
Sealt
martinkink
MemberKui nüüd asjasse süveneda, siis võib mu arust järeldada, et see oli justkui nn. trailer ning õige trennivideo alles tulemas.
Selge. Sel juhul asi parem.
martinkink
MemberEsimene ohver olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgmiseks baastehnikate õpetused taipoksis Spartas oma ala spetsiga +akrobaatika legendaarsete oskustega treeneriga Tallinna Ülikoolis
Kui aus olla siis treeningut kui sellist siin praktiliselt näha ei olnudki. Kui tahta inimesi õpetada siis võiks seda treeninguvärki vägagi rohkem olla. Siim rääkis väga hästi oma treeningu lahti. See oleks võinud alguses olla/taustal mängida ja samal ajal näidata siis rahvale seda ilusat sooritust ja puhast tehnikat. Rööbaspuude surumise ajal jalgu näidata…no ei aita see kedagi.
Kui järgmised on samasugused siis õpetustest on asi väga kaugel.
Minupoolne konstruktiivne kriitika.
martinkink
Membermartinkink
MemberVot see on küll hea mõte, et teha terve keha korraga läbi. Kuid kas 8st harjutusest piisab? aga tavaliselt tehakse ühele lihasele juba 3 erinevat harjutust või see kogu keha treening tõmbabki nii läbi, et pole vajadust?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või äkki jaotada ülekeha treening 2 päeva peale, et esimene päev teen rind-käed-jalad ja ülejärgmine päev selg-õlad. Nii peaks saama 1 päeva vahega ülekeha tehtud ja siis tuleb nö 3 vaba päeva kus nagunii olen liikuvuses
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Proovi siis seda A-B-A ja B-A-B varianti. Ülakeha on siis A ja alakeha on B. Siis saad rohkem harjutusi teha ja 6 erineva nurga alt. Kas sinu jaoks on see nii väga oluline. Võibolla tõesti. Nt E-T-K tööl N-R-L trennis jne
Kui sa suudad kogukeha trenniga iga kord progresseeruda siis on ju väga hea. Iga korraga nt kükid ühe korduse rohkem. Mõtle aasta aja peale kui suur edasiminek see oleks. ja kogukehatreening tõmbabki hästi läbi. Lisaks saavad pidevalt koormust kõik lihased. Ehk sa saad oma lihast koormata kaks korda nädalas. Isegi kolm. See on väga hea, sest lihas peab kohanema rasketes tingimustes. Keha on nii laisk kui vähegi saab. Väga, väga laisk. Kui sa ise teda ei sunni siis tema seda ei tee mitte mingil juhul
Seda liikumist, mis sa töö juures teed seda nimeta taastavaks liikumiseks ja seda ära pane üldse tähele. Peale selle, et sööma pead selle võrra rohkem
juuli 9, 2014 at 7:32 e.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #367927martinkink
MemberPärast cutid välja….. nice.
Jääme ootama järgmisi
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
Membermartinkink
Membermartinkink
MemberTere,
Mul siuke süsteem tööjuures, et 3 vaba ja 3 tööl. Kas on piisavalt norm kui ma esimene puhkepäev ja kolmas puhkepäev käin trennis või seda jääb väheks, et peaks tööpäeval ka 1 trenni sisse võtma? Kuna töö on ka liikuv, siis samas äkki on liiga väsitav. Konkreetselt tahakski teada kas sellise tempoga on võimalik midagi kasvatada?
Teine küsimus ka. Kui käin trennis, kuidas peaks päevad ära jaotama, et koormus oleks optimistlik? siiani olen teinud et selg-õlad, rind-käed ja siis jalad. Iga trenni lõppu ka kõhtu. või on mingi parem kava kellegil?
Võivad tunduda rumalate küsimustena, aga rumal on see kes ei küsi ja rahmib teadmatult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esiteks, kas koormus on optimistlik on kindlasti väga palju seotud sinu menüüga ja une kvaliteediga. Ära muretse liigsest väsitamisest. Sinu keha on palju-palju-PALJU enamaks võimeline kui sa ise seda arvad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellise tempoga midagi kasvatada. Kindlasti on võimalik. Mina soovitaks teha siis mõlemal korral kogu keha läbi. Ja kui järgmine trenn on lihased valusad, mis seal ikka, pane edasi. Surumine rinnale, lõuatõmbed/kangitõmbed, lendamine õlale, kükk, jõutõmme, biitseps+triitseps ja säär. 8 harjutust. Kasvama tahad hakata siis tuleb süüa ka pisut rohkem kui tavaliselt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teine võimalus on teha stiilis A-B-A ja järgmine kord B-A-B ehk ülakeha ja alakeha vaheldumisi. Nii saavad ka lihased tihemini ja rohkem koormust. Kavadest niipalju, et võta ülevalt treeningkavad lahti ja vali üks nendest. Järgi seda süsteemi ca 3 kuud, samal ajal raskusi tõstes. Progresseerumine ja järjepidevus on kasvamise võti
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 8, 2014 at 4:32 p.l. in reply to: Kui väikelaps tahab trenni teha, kasulik või kahjulik #367934martinkink
MemberEsiteks ma elan Tartus ja minu oma teeb ka kätekõverdusi, küll põlvedel ja nina vastu maad aga ka kohe ülesse ja jälle nina vastu maad.
Minu oma sööb küll mis kole. Kui loomaliha või kana või kala taldrikult leiab siis pungitab kohe käsi ja ütleb et Issi.
Kas keegi on ka märganud ,et nende lapsed eelistavad rohkem palavaga salateid ja suppe. Kui olid viletsamad ilmad siis raskemat, liha ja kartul jms.
Eip, minu oma nopib tudengieinest kõik pähklid välja. Rosinad pean mina ära sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Joogipoolist tahab küll palavaga rohkem. Mõistlik ka. Laulupeo ajal sõime mõlemad selle kuumuse käes keset platsi kodujuustu. Pärast kui käisime suppi söömas siis keelduti ja söödi kaks viilu leiba. Kids…
martinkink
Membermartinkink
MemberMinu niivõrd kriitiline lähenemine on hetkel just seepärast, et sisuliselt samade koostisosadega tee nagu Teazy Teatox, aitas mul kunagi kaalu langetada 20 kg 10-ne kuuga. Lisaks tee tarbimisele tegelesin mõõdukalt spordiga ning söömine oli vägagi “clean-eating`u” moodi. Rääkides rämpstoidust ja muust rasvasest ning süsiveskuterikkast magusast, siis see on küll nüüd iga-ühe valik. Märkima peaksin siinkohal siiski seda, et vältides igasuguse rämpsu sisse ajamist ning juues igapäevaselt detox teed, avastad peagi kuivõrd imeliselt end tunned. Kõhupuhitused puuduvad, jume on värskem ning energiat on nii, et tapab ( st., et igapäevane loiduse tunne kaob)! Kui isegi juhtud vahest tahvli sokolaadi sööma, tekib suht kehva tunne ja ega rohkem väga tahagi. Kuidas saakski siis öelda, et ollakse õnnetu süües puhtalt ning juues detox teesid, kui see lihtsalt imelise tunde tekitab!?!?
Kas 10ne kuu kaloraaž on paberil kirjas? Kui ei ole siis ei saa seda kellegi “arvele” kirjutada. Lihtne alakaloraaž + sportimine.
Kas oled proovinud ka tavalist nt aiast korjatud piparmündi teed juua samas koguses? Et saada võrrelda, kas asi oligi detox tees või lihtsalt selles, et jõid kogu aeg sooja teed?
Jume värskem, energiat tapjalikes kogustes, kõhupuhitused puuduvad. Kas saad seda väita samamoodi detox tee kasulikkusele või on asi selles, et sõid korralike toiduaineid ja piisavalt värskeid tooraineid ehk suur mikrotoitainete sisaldus?
martinkink
Membermartinkink
MemberLeidsin ühe vana seljast tehtud foto, August 2013. Panen siis siia, kunagi hea võrrelda kui peaksin uusi tegema.

Vasak triitseps jätab soovida. Vähemalt selle nurga alt ja poosiga. Ega ma poseerida ei oska ka, pole nagu otseselt harjutanud ja vaja läinud.
Kuusepuu on õrnalt aimatav, aga selleks on vaja kõvasti paksemat selga ja madalamat rasvaprotsenti kui sel fotol.
Parandage mu amatöörlikku silma, aga kas selg on võrreldes õlgadega väike. Proportsionaalselt siis. Või on kõik OK ja mulle tundub nii?
juuli 8, 2014 at 9:21 e.l. in reply to: Kui väikelaps tahab trenni teha, kasulik või kahjulik #367904martinkink
Member -
AutorPostitused