martinkink
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
martinkink
Member@3:07
Miks kangi vastu rinda ei lase?
Lahe video.
Ei teagi, tõmbab paremini rinna täis ja tunnetus on kuidagi teistsugune. Harjumusest vast.
martinkink
MemberLisan ka siia, kes minu blogi ei jälgi
Link ka minu blogisse –
http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/37647-martinkink-blogi/page-33#entry400902
martinkink
MemberMinu treeningvideo. Suured tänud Jaanusele – trenni.ee
Kommentaarid arvamused oodatud.
martinkink
MemberTäna lõppes mu kükinädal. 5 päeva järjest kükki.
Kokku tegin see nädal 191 kükki. Kogusummas 20 400kg. Igati väärt ettevõtmine, kes tahab oma iseloomu kasvatada. Füüsilise jõuga ei olnud midagi pistmist. Jõudu oli küll ja ülegi, asi oli tahtmises. Peas pidi neid kükke tegema, mitte jalgadega. Keha ütles juba teisipäeval üles (käi sa ka vi***, küki ise kui tahad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Edasi pidi mõistusega kükkima. Iseasi kui mõistlik see kõik oli
Aga krt tehtud sain. TEHTUD. Järgmise nädala teen jalga ainult neljapäeval ja siis kergemalt. Mõtlesin, et mingi nädal peaks proovima küki asemel, midagi muud samuti sisse lülitada – rööbaspuud, lõuatõmbed jne. Iga päev teha neid harjutusi ja raskust juurdegi panna. PS! kaal on ka sellel nädalal ilusti tõusnud (puhas lihas, küsige Kirbult, kuidas see on võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Kükki, nagu eilegi, tegin trenni lõpus.
Enne tegin:
lõuatõmbeid 4×6
Kangitõmbeid 4×6
Pullover 4×8
traktor 3×10
Biitseps super hantel+kang – 3*6-8
Kui nädal kuidagi kokku võtta siis – Ropp enese sundimine, ei muud. Suured tänud Redweilerile, kes mind suures hädas alati aitas. Ilma temata, poleks ma seda suutnud.
Loodan täna ka filmi kätte saada eilsest trennist.
Mis muud kui PROOVIGE JÄRELE
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberKas need on sul kõik S3-ga tehtud pildid ?
martinkink
MemberTäna oli siis rinna-triitsa päev+kükk. Muide kükk läheb aina lihtsamaks.
Surumine kangiga
Kaldega surumine kangiga
Lendamine
Kitsalt surumine
Rööbaspuud
Kükk
Homme on oodata äkki siis kvaliteetset filmi minu treeningutest ja ideedest. Tahtsin kohe teiega jagada oma mõtteid ideid, mis minu peas keerlevad. Enamuse sain edasi antud. Palju on endal veel õppida. Palju, väga palju. Ei ütle kindlasti, et minu jutt see kõige õigem, lihtsalt üks vaatenurk asjadele. Õpin ja arendan ennast kogu aeg ja nii palju kui võimalik. Infost sorteerin endale vajaliku.
Mida ka viimasel ajal muutnud olen. Nimelt tavaliselt enne trenni hommikul olen lihtsalt pudru peal olnud siis nüüd paar päeva on pudru kõrvale lisandunud väike kokteil piimast+kohupiimast+vadakust (300ml+200g+20-30g) ja trennis tunnen kuidas on minek palju parem. Kehal on kohe ressurssi, et kõvasti hagu anda. Isegi sellisel nädalal, kus olen nüüdseks 4 päeva järjest kükkinud. Eks ka olen toitu palju peale andnud.
Tänased viljad – kurk, nektariin, apelsin, banaan, kapsas. 1,2kg kodujuustu, kartul, pool pätsi leiba, Õhtul hunnik SV, siis tuleb hää uni.
Minu tütar – kohe näha, kes ta isa on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
martinkink
MemberKorralik möll käib ikka seal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Taavi sul tuleb vist tööd teha, et seal laagris juurde võtta
MemberKord aastas ja kõik huvilised on oodatud.
Korralik puhkus garanteeritud. Mina tean küll, kuidas mina järgmine aasta puhkan
martinkink
Member+1
martinkink
MemberMõlemal korral terve keha läbi. Muidu saavad lihased nii harva koormust. Kui sa isegi keskmiselt vähem jõuad 1 korra siis saavad nädala lõikes ikkagi kõik lihased töötlust.
martinkink
Member3s päev järjest kükkida. Mis seal ikka.
Kükk 110kg 10×3
Biitseps plokil 3 seeriat
Homme teen rinna ära ja lõpus kükin (110kg 10×4). Surumise tahaks korralikult ära teha. Olen ka see nädal rattaga tööl käinud. 20 minutit edasi ja 20 minutit tagasi. Kreatiin sai otsa eile, seega teen pausi sisse. Augusti kindlasti. Eile läksin pool 10 magama ja magasin nagu kott hommiku kella 7:00. Korralik. Järelikult kükid toimivad.
Täna pärast trenni nautisin kartuleid, liha ja šampinjoni kastmega + 300g sealihasülti + terve punane paprika + magustoiduks virsik. Täna veel lisaks oli hommikul puder + kohupiima-piima-vadakušeik, tatart+4 muna, 900g kodujuustu, tomat, õun, õhtul ka mingi suurem kogus SV.
martinkink
Memberhttp://www.fitness.ee/treeningkavad?_ga=1.254252424.1416215630.1405435069
Võta algajate kava ja hakka seda järgima, järgmised 3 kuud. Saad oma meherindadest lahti.
Kõige parem trenn rasva vähendamiseks on kokkamine.
martinkink
MemberFitness.ee lehel – tööriistad – ja sealt treeningkavad. Kõik sobivad
Membermartinkink
Memberaga mismoodi sa neid teed, kui nad nii madalad on? tõsiselt küsin. pean plaani endale ka teha ja kui saaks madalaga kõik tehtud, oleks väga hea, ei peaks mingeid suuri statsionaarseid kolakaid meisterdama.
otsi googlist “dips between chairs”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused