martinkink
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
martinkink
MemberUurides…
Kui nüüd õigesti olen aru saanud siis enne magama minemist ei tasu väga süüa, kuna võib sõna otseses mõttes paksuks minna? Et siis magades pole seda sisse söödud energiat kuhugi mujale panna kui rasvavarudesse? Enamusel meestel lähen see varu kõhu piirkonda, miks? Mõnel on terve kere rasvunud ja jalad,käed lausa rasa arvelt jämmemad. Millest see vahe tuleb, kas puhas geeni möll või saab ka teadlikult seda muuta?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks sa siis seda ei uurinud, et mis kellaajal need toitained täpselt rasvkoesse lähevad?? Oleks see nii lihtne , ei oleks maailmas rasvunud inimesi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Määrab eelkõige päeva jooksul tarbitud/kulutatud kalorid.Mina söön nt enne magamaminekut 100g makarone, tatart, riisi ketšupiga, sest mul on hommikul vara trenn (7.10 äratus 7:55 olen saalis) siis laeb keha öösel varud täis ja hommikul on energiat rohkem. Hommikul söön ka veel enne trenni putru ja 30g valku. Lisaks õhtul enne magamaminemist suur SV kogus annab mulle hea une. Hea uni = minu jaoks, korralik taastumine.
“Looduse” poolt on määratud üldjuhul, mis kehapiirkond hakkab rohkem rasva koguma. Osadel naistel on “hirmsad” käed (turumutid), osadel üüratud puusad (keskkoht jällegi väga peen), osadel räige “magu” ees (ülejäänud keha enam-vähem). Kuhu kellelegi. Samas võib ka ühtlaselt keha peale jaotuda ja ei saa arugi, et nii väga rasvunud on inimene. Meestel on jah nendeks kohtadeks kõht, mõnedel rinnad, osadel jalad.
martinkink
Membermartinkink
MemberJah. Oleks kõik trennid teinud nii nagu tavaliselt, aga lihtsalt selle projekti juurde lisanud.
Ma arvan, et ta üllatub isegi kui tavalise rööbaspuude surumise asemel 32 kordust teen ma nädalas 210 kordust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberMa arvan, et väiksem tuleb nädala lõikes triitsepsi koormus. Ma sinu asemel ei oleks ära jätnud, sest eesmärk oligi ju üllatada lihast?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa mõtled, et oleks triitsa eraldi ka veel lõpus peale teinud ?
martinkink
MemberMis siis täna…100kg rinnalt – lõpuks ometi. 200kg pole enam mägede taga
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edasi tegin nagu ikka kaldus surumist 62,5kg 5×8. Lasin ilusti rinnale kõik 8 seeriat. Venitus oli suurem ja raskem oli. Vast jätkan siis seda liini
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis mu rööbaspuude projekt 7,5kg 10×4 – Homme 10kg 10×3
Ja lõppu hantlitega lendamist – 4×12
Eraldi triitsa ei teinud, sest terve nädal dipse tuleb koormust küll ma usun.
Ülehomme siis teen jalga. Veel ei tea, kas teen kergelt või raskelt.
martinkink
MemberTegin täna endale peale trenni väikese joogi. 4 kanamuna purustasin ühe banaaaniga küllaltki maitsvaks mehuks. Selline mõte tekkis kuna paljast muna juues hakkas vastu. Mingi periood lõin suhkurt sisse et siis selline koogelmoogel, aga hakkas ka see pikapeale vastu. Tekkis küsimus targematele. Et kas muna võib toorelt sedasi juua?
Internet on igast juttu otsast otsani täis ja mida uskuda ei teagi kohe. Teiseks küsiks ka seda et olen 100 kg ja tahaks teada kui palju peaksin sööma päevas valku, süsivesikut, rasva jne sisse grammides. Kaalu nagu väga ei tahagi kaotada ja võib pigem ümardada kaloraazi suuremaks, Hiljem saan ise piirata söömist kui pisikeseks pooletonniseks hakkan muutuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahel kuulen et mingi pakk kohupiima ära süüa,kas see on siiski lihtsalt rõõmus vahepala või võib suisa üheks toidukorraks kuulutada. Kuidas nende toidukordadega siis ikkagi on täpselt? Hetkel siis oli see banaani ja muna mehu lihtsalt vahepalaks et jaksaks süüa teha. Valmis vaaritasin siis pruuni riisi hakklihaga, väänasin natuke hapukoort otsa ja enda mõistuse järgi võiks selline olla siis üks toidukord kuid küsimärk endiselt et kas pean kaaluma enda lihad ja riisid eraldi ära et saada üldse majandada korralikult? Tegin ikka potitäie segamini. Söön lihtsalt enesetunde järgi kõhu täis ja meele heaks, üle ei pinguta ja päris nälga ka ei jäta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui kellegil viitsimist kirjutada siis tänan ette ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trennis jaksu ja tervist…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii ongi. Hästi teed.
Munade puhul oli vist nii, et kõige ideaalsem oleks siis nii, et valge on küpsenud ja kollane toorevõitu (vedel). Pidi rohkem kollases olevaid toitaineid säilitama ehk siis härjasilm ja kolme minuti keedumunad äkki. Samas võid proovida ka munaputru (palju lihtsam süüa, läheb rohkem sisse)
Makrodest niipalju, et kui oled 100kg siis soovitaks 200g valku ja 100g rasva päevas. Süsivesikuid pead nüüd ise vaatama, mis numbri pealt see üles või alla hakkab liikuma.
Toidukord vahepala, seal on ikka õrn vahe. Minu päevakorras on kõik toidukorrad enamjaolt ühesuurused. Kõik on vahepalad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga minule lihtsalt sobib nii. Kindlasti kui sulle sobib siis tee nt 3 suurt toidukorda ja lõuna ja õhtu vahepeal pakk kohupiima on väga OK. Kõik sõltub su enesetundest ja päevastest tegevustest. Seda banaanimunamehu, ma ei tea, palju ta sulle maitseb, aga võin soovitada banaani+kohupiima+piima/mahla mehu. Saad samapalju kasulikke aineid (valke+SV+rasve). Igast erinevaid mehusi proovi teha
martinkink
Membermartinkink
Membermillele peale deltalihase dipsid veel kahju võivad teha? Või millele tähelepanu pöörata tehnika osas?
Randmed saavad päris hea koormuse. Kindlasti saab oma ka küünarnukk.
Liiga kiiresti ei soovita teha kui keha veel päris soe ei ole.
martinkink
MemberUuel nädalal uued suunad.
Täna siis alustasin 10×5 +5kg rööbaspuudel surumisega. Homme +7,5kg 10×4, edasi +10kg 10×3, 10kg 10×4 ja reedel siis 10kg 10×5.
Edasi tegin õlatagust 4×12
Lendamist 4×11
Lõua alla tõmbeid 4×12
trapets 4×8
Homme piirdun ehk rinna treenimisega ja triitsa eraldi ei tee. Eks ta mõistlik ole. Proovin ka positiivsel pingil kangiga rinda puudutada ehk pööran sellele veidi tähelepanu.
Viimane nädal ja siis hakkab puhkus. Puhkuse ajal treenin Rakveres ja nagu ikka eestlaslikult palju tööd on vaja puhkuse ajal teha.
martinkink
MemberSoeng on vägev.
Õlad on sul võimsad. Hea kohe vaadata, et inimene hoolitseb enda eest
martinkink
MemberSa võid juhtuda nende õnnelikke hulka, kes ei koge dipsidest põhjustatud probleeme.. aga igal juhul, asi on väärt kaalumist – plussid/miinused. Ja kas nad on nii asendamatud.
Üks põhjalikemaid mehi selles valdkonnas ütleb samuti – väga tricky harjutus.. näiliselt efektiivne aga võib korralikult lõhkuda. Kunagi püüan selle artikli sulle leida kui huvi.
Eks koormus ja pinge on küll suur sellel harjutusel. Ülakeha kükk. Ega see alakeha kükkki kõige säästvam ole. Samas triitsepsi baasharjutused on kõik päris uhked lõhkujad. Võta nüüd kinni.
martinkink
Member” I would be extremely careful with dips, especially at the end of a workout where your front delts are already being hammered. Some people on SS swear by dips, but I messed my shoulder up BAD doing them (even with good form and no weight attached).
I’d consider doing something like cable flies to finish off your chest day instead of dips.
Just my two cents. “
Ma ise mõtlesingi neid teha iga trenni alguses ja siis edasi oma tavapärast kava,
aga rinnapäeval on nad mul tõesti olnud lõpus. Hmm, peab mõtlema.
martinkink
MemberEile õhtul sai 21:30 Käsmus ujumas käidud. Ma seal peaaegu nagu kohalik. Muuli pealt on mõnus merre hüpata. Vesi oli seal 18-20 kraadi. Värskendus pärast kiiret päeva garanteeritud.
Järgmine nädal teen hoopis rööbaspuude maratoni ehk küki asemel rööbaspuudel surumisi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tundub põnevmartinkink
MemberMinu teada rind töötab põhiliselt alumises faasis,kui tahad rinda just pumbata siis ära lükka käsi sirgeks . Proovi ja anna teada.
Selge, proovin.
martinkink
Membermismoodi sa lendamisega venitad (selle näitamise ajal oli ainult nägu kaadris
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kus siin see laik-nupp on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hantlitega all faasis hoian sekundi või paar
laik-nupp kadus ära tänu inimesele, kelle nime me ei nimeta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused