martinkink
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
martinkink
MemberKui vedelik on maitsega, siis ei taha alla ka see minna. Aga püüan piima juua 300ml kaupa – ca 180kcal.
Joo pigem keefiri
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberJah.
palju kaal oli ?
martinkink
MemberDieedi lõpp ma oletan?
martinkink
MemberHommikul tavaliselt ei söö, kui siis koolis. Päeval peale kooli söön kodus. Õhtul on tavaliselt varieeruv toit, aga reegel on, et söön vähemalt pool taldrikut salatit ära ja söön ka meelsasti kodujuustu. Muna ei tee ka paha ja piim on üks lemmikutest.
Kogu jutu kokkuvõtteks siis – hakka sööma
martinkink
MemberMis täna trenn nagu trenn ikka. Rind-selg-õlg
Täna sain sellest aru kui tähti on minu jaoks treeningkaaslane, olgu selleks siis sõber-sõbranna-tuttav jne. Keegi, kellega koos trenni saaks teha. Keegi, kes teeks sinuga just koos trenni, mitte isegi, et lahe kui sõber on samal ajal ka saalis. Just keegi, kes sinuga samu asju teeks. Mis parem oleks??
Treening intensiivsem, viimaseid korduseid aitamine/sundimine, lobisemine/huumor trennis, meeleolu – mitte tuim nühkimine. Minu puhul ei tööta stiil – üksi saalis omas maailmas. Sellepärast ei suuda ka ma klappidega trenni teha (omas maailmas). Inimene peab olema, suhelda meeldib.
Hoidke oma trennikaaslasi, kiitke neid, sundige neid, aidake neid ja olgem koos uhked oma kaalutõusude üle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 15, 2014 at 11:13 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #369620martinkink
MemberLahedad pildid. Hea lavastus.
Selliste piltide puhul on alati lahe vaadata, kuhu see mutrivõti topitakse. Muidugi peab üldmulje vapustav olema, mitte pisiasjad
MemberMillal ma võistlema lähen?
… ja tegelen muude asjadega. Üritan raha teenida …
martinkink
Membermartinkink
MemberEnne põlve oppi mul jäi 20cm puudu rõngast, et peaga see ära puutuda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! Hoovõtuga hüppe puhul ikka.
Minu eesmärk on kohapealt maast kahe jalaga ja kahe käega
MemberKui tahad korralikult pealt panna, siis peab käsi ikka 30cm üle minema. Näpu otsaga palli sisselükkamine ei ole mingi dunk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Pea ikka rõngast kõrgemale

martinkink
MemberKui sa ei ole midagi teinud, siis on igasugusest treeningust kasu. Algajale annavad isegi kätekõverdused max surumisele juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ma arvan, et ma saaksin ka Air Alertiga mõned cm juurde, sest ei ole kunagi hüppetrenni teinud.Mõned cm määravadki palju
MemberAir Alert hüppeprogramm on vastupidavustreening, mitte max hüppe treening. Mina hakkasin nii korralikult pealt panema, et hakkasin jõusaalis käima ja siis proovisin lihtsalt pealt panna kuni üks kord ei valmistanud see enam raskusi.
Pigem hakka klassikalise tõstmise harjutusi tegema – rebimine, tõukamine, rinnalevõtt. Ja siis võid teha ka mõned 5×5 hüpped 2-3 harjutust. Rohkem ei ole vaja, sest kõik liigutused peavad olema plahvatuslikud ja võimalikult kiired.
Ma olen korra sealt 7 nädalat läbi teinud. Andis küll juurde. Selle 7 nädalaga sai rõnga puudutusest tennisepalliga pealtpanek. Vastupidavust mul ei ole enivei, nii et mööda külgi ikka alla ei jookse. Usun, et annab jalgadele ka midagi juurde (päris kindlasti). Kükke teen ka järgmised kolm kuud 1-5 kordust. Igatahes tundub põnev.
martinkink
MemberNädala viimane trenn tehtud. Tunne puhanud
Kangiga surumine – 70*12, 75*10, 80*8, 85*7 (25.07.13 – 50*12, 60*12, 70*9, 75*6 see oli max, täna jäi varu sisse)
Hantlitega surumine – 15*8, 20*8, 25*8, 30*8 (video) (sama trenn 28*8, 28×4, 26×5 – need olid max surumised, täna jäi varu veel sissegi)
Lõuatõmbed – 0*5, 5*5, 10*5, 15*5
T-kang – 25*8, 50*8, 65*8, 75*8 (video)
Lendamine istudes – 7*10, 8*10, 9*10, 10*10
Homme ülehomme puhkan. Järgmisest nädalast hakkan õhtuti tegema Air Alert III hüppeprogrammi. Tahaks ikka korralikult pealt panna. Mingi eesmärk peab olema
martinkink
MemberKuidasgi vaikseks on siin jäänud. Kas blogid nüüd mujal ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tekitad siin paanikat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma juba lootsin, et tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused