martinkink
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
martinkink
Membermartinkink, sina viitasid nüüd sellele “boosti” osale sarge lauses, mina viitasin motivatsiooni osale naistele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sarge
curves on ok, aga palja tagumiku sedasi laadaplatsil hindamiseks urvitamine minu jaoks kindlasti mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>laadaplatsil urvitamine ei olegi kõigile. Point oli selles, et väikse töö ja kerge dieediga saad ka endale sellise istmiku. Millega siis juba selle “kellegi” ees end näidata ja teda rõõmustada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
Membermina oma piiratud arunatukesega muidugi ei saa mitte kuidagimoodi aru, kuidas selline palja tagumiku urvitamine saab motivatsiooniks olla
http://examine.com/faq/how-can-i-increase-testosterone-naturally.html
http://www.healthline.com/health-slideshow/most-surprising-testosterone-facts
Ei mingit müstikat. Kõik toimib
MemberRaske nädal seljataga. Nädalavahetus ees, saab akud täis jälle laadida.
Surumine 12-6
hantel 4×8
lõuatõmme 4×6
t-kang 4×8
lendamine küljele 4×10
Videod tegin ka täna. Täna tegin õlale lendamisest video ja nägin kuidas mul töötab pigem kesk ja esiosa. Seda ma ei taha praegu. Pigem võiks töötada kesk ja tagaosa. Sellist asja näeb ainult kõrvalt, mitte ise. Ja viisin sisse korrektuurid. Väiksed, aga siiski. Istumise asemel tõusin püsti. Raskusi viisin tiba alla ja suurim muutus oli see, et kallutan pisut ette, mitte palju, nii 5 kraadi umbes. Ja kohe nägin peeglist, kuidas hakkas tööle kesk ja pigem tagaosa. Tunne oli ka kohe teine. “uued” lihased hakkasid tööle. Jälle targem. Alati aitavad ka foorumlaste kommentaarid asja paremaks muuta. Kriitika on see, mis viib edasi.
Vaatan, järgmine nädal ehk teen filmi, kuidas edaspidi hakkan lendamisi tegema.
august 29, 2014 at 7:09 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #370012martinkink
MemberTäna panin üle jupi aja midagi ka kangile ja jõutõmme viimane katse raw (ilma vööta) 180×12 see vigur ise kaalub ka, seega täpset raskust ei tea, kettaid oli seal 180 kilo, kõik tõmbed 0 s-st, st pinge korraks välja. Alla tegin veel 90/10, 120/10, 140/10,160/10 nagu näha ka videost varu jäi veel sisse, usun ,et seal 200 pole probleem kümnene tuleb.
Jõutõmmet teed jala või seljapäeval?
martinkink
MemberSamamoodi võiks arvata, et pole kellegi teise asi, kas mul autos on turvavöö peal või mitte!
Aga kui autos on viis inimest siis see üks, kellel pole rihma peal võib õnnetuse korral ka kõik teised reisjad teise ilma viia. FKING pange see turvavöö kinni. Keegi võib teile otsa sõita, alati ei pea ise valesti sõitma. Ilma kiivrita sõitmine on järgmine tark tegu. A MIS MINUGA JUHTUB. Kui ükskord juhtub siis on juba väga hilja.
selle lusika taga on Riik ja kust tuleb riigiraha, meie taskust. Inimesed hakake natuke mõtlema kaugemale kui MINA.
Alkohoolikud, keemikud, suitsetajad võib ka kaheks lüüa.
Vahe on sees kas juua kord kuus 5000€ konjakit või igal nädalavahetusel 1,5l viina – keemikutega sama värk. Üks oskab, teine mängib lolli. Suitsetamine 2 pakki päevas vs üks piip/sigar sünnipäeval. Vist on vahe sees.
august 28, 2014 at 6:52 p.l. in reply to: THE Olympia Weekend 2014 – 1. Phil Heath 2. Kai Greene 3. Shawn Rhoden #370005martinkink
MemberHeath juuste ja habemega – ei tundnud alguses äragi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2014 at 4:54 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #369996martinkink
MemberKoostisosade nimekiri päris kirju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Endiselt ei näe mingit vormitapjat tavalise pannkoogi näol
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samahästi võib nisujahu asendada kaerajahuga ja lisada näiteks maitseta valgupulbrit. Hiljem koogi peale veidi mett ja väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alati on võimalik osta kõik koostisosad eraldi või kogu komplekt koos. Kõik eraldi ostes säästad raha, kulutad aega. Kompotina ostes säästad aega, kulutad raha. Kes mida väärtustab. Selle nimi on valik
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
Memberaugust 28, 2014 at 12:09 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #369985martinkink
MemberEks selliste heade asjade isud tulevad tavaliselt dieedi ajal enamikel ning siis lihtsalt ei saa sellist luksust, et teeme nüüd hommikul pannkooke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hommikune puder (süsivesikud) asendada kord nädalas pannkookidega ei tee ma usun kellegi vormi hullemaks. Pigem ikka paremaks. Keha stressitase langeb
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asi ikka viitsimises
MemberMina soovitan sul see vöö ara võtta. Laseb kehal normaalselt areneda ja meesterahvas ei peaks selliseid raskusi vööga kükkima. St. vööd ei tohiks küll vaja olla selliste raskuste jaoks. Kui ei suuda, siis on ilmselgelt veel omajagu tööd teha. Naen oma saalis pidevalt, kus noormeestel vööd peal ja kükivad seal 100kg kangiga või isegi vahem. No mida kuradit. Kui sa powerlifter pole, kes suuri numbreid ja 1 rep max taga ajab ning eelkõige oled huvitatud keha arengust, siis milleks see vöö?
Ja mis sa sinna jalapressile veel ronid kui kükk juba sees on?
My 2 cents..
120kg 5×5 vööta, 130kg 5×3 viimane seeria vööga – nii igaks juhuks. Vööd kannan viimasel võimalusel. Ei topi teda igale poole.
Nagu mu kava on pareagu üles ehitatud. üks harjutus tugevalt ja raskelt, teine harjutus samale lihasele kergemalt ja 4×8 selline verd täis pumpav. (Kang 12-6 kordust + hantel 4×8, lõuatõmme 4-5 x 5 + t-kang 4×8, kükk 5×5, 5×3, 5×1 + press 4×8)
Pressi saan rohkem lihast tunnetada ja nelipead korralikult töödelda. Kükil tõesti olen vööd kasutanud 5% kogu treeningust, üritan vältida. Vöö annab ka pisut enesekindlust juurde. Miks? ei tea, lihtsalt teeb seda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberMa teeks ühe soojendusseeria veel, eriti kui tunned, et lihas jookseb kinni vähese soojenduse tõttu. Muidu püramiidis (max jõudu mitte taga ajades) 5kg samm täitsa OK.
Ei selliselt on kõik korras. Kui teeks tühja kangiga ja siis laoks sinna 85 peale siis sureks. Nii toimib
Minu praegune hoiak ongi vähe korraga, aga tihti
MemberPüramiidi viga ongi see, et tehakse ainult üks tööseeria. Soojendusseeriad ei tekita lihastes mingisugust adaptsiooni ja eriti arengule kaasa ei aita. Nii palju aitavad, et saaksid normaalselt tööseeriat teha.
Tegin ise ca2 aastat püramiidi ja mõtlesin, et miks rind ei arene ega kasva. Probleem oligi selles, et tööseeriaid tuli kokku heal juhul 1,5.
Rinna trenn on mul praegu selline – (max 105×2)
Tühi kang 1×20, 40×15 – 75×12, 80×10, 85×8, 90×6 – sinu arvamus? ja seda 3x nädalas E, K, R
martinkink
MemberKas teed ka kindla mõttega poolkükke, näiteks buttwinki vältida vms?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>90 kraadi vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberMa juba ammu vaadanud, et teed pressil nii suuri hüppeid raskuste osas. Miks nii? Ise lähen nt 10kg kaupa üles.
Sobib kuidagi. Siis jäävad alumised kaks nö soojenduseeriateks ja ülemised kaks tööseeriateks. Kui ma alguses teen soojaks ja siis hakkan kohe paugutama suurte raskustega tõmbab kohe nii kinni. Lihased nagu ehmatavad ära ja keelduvad koostööd tegemast. Surumisel sain sellest kunagi aru. Kui 90kg olin surunud ja selline ka vihmasel ilmal läks üles. Siis ükkord siis proovisin nii, et tegin soojaks ja ladusin kohe 95 peale. Kang oli nii raske, et kukkus pauguga rinnale (tundus vähemalt), võtsin siis 90 kg kätte, sama raske. Lõpuks surusin 80kg ära
Järgmine kord tegin vastupidi alustasin 80kg, edasi 90kg ja siis 95kg – kaks korda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sobib mulle selline süsteem. Keha hakkab ka mõistma, et nüüd on vaja raskusi liigutada
MemberKava töötab ja tuju on hea.
Täna siis tegin kükki – 140kg 5×1 – raskelt, aga kindlalt. Kindlasti ei ole see mu 1 x maksimum. Jaksan rohkem, aga see ei ole praegu eesmärk.
Edasi tegin etteasteid – 20kg 3×24
Pressi – 150kg, 190kg, 230kg, 270kg x 8 – tavaliselt teen pressi enne astumisi, aga täna oli press kinni. YOLO
Raskusega rippes kõhtu 10kg 4×15
Järgmine nädal siis kükk – 70kg 5×10 – nii ma vaikselt ronin. Eesmärk jõuludeks kükkida 150kg
Homme tavapärane rind selg õlg. tavapärane püramiid, 5×5, 4×8, 4×10 – sellised suured seeriad. Ei tee homme jõudu. KASVATAN LIHAST
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga juba homme lähemalt. -
AutorPostitused