martinkink
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
martinkink
MemberÜhesõnaga Sa tead põhjust aga otsustad ignoreerida.
Ma hakkan ka kohe algusest. Sööd liiga vähe.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii on. Erilist müsteeriumi seal ei ole, miks sul kaal ei tõuse. Toidukogused kasvavad ka koos kaalutõusuga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki oskad selgitada, mis seal massilisajas huvitavat on, mis sul kaalu peaks tõstma, mida kohukestes/jäätises ei ole. (Massilisaja – palju süsivesikuid vähese valguga). Võrdle massilisaja sisaldust, kohukese omaga.
Korralik toitumisrežiim(SV, valgud, rasvad paigas ja nii päevast päeva) ja mõtestatud treening ja küll need lisakilod tulevad. Eriti kui plaan ei olnud eriti rasva minna, sest lihas kasvab aeglaselt. Massilisaja võtmine toidukordade vahele. Söö korralik toidukord toidukordade vahel.

martinkink
MemberTehtud.
Järgmised kaks nädalavahetust planeeritud – http://www.fitness.ee/uudis/5545/ekfl-kulturismi-ja-fitnessi-ning-jousaalitreenerite-erialane-koolitus-registreerimine-kuni-8-septembrini
Teeme asja ametlikuks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberTäna tegin kerge jala. Hommikul 7:00 astusin saali. Esimene olin. kuni 8:00 tegin umbes.
Kükki 70kg – 5 x 10
Press 150kg – 4 x 25
Rippes kõhtu 20kg – 4 x 12
Homme juba rakveres, arvatavasti spordikas, rind ja selg. Õla tuimestan ka ära. Vaatab, mis saama hakkab. Homme ka lõppeb kolmas nädal mu hüppeprogrammis. fking aeroobne

martinkink
MemberRoll on ka geneetikal. Mul koguneb lihas väga kergelt jalgadesse (kus kogu töö on kuni 5’sed kükiseeriad ja klassikaline tõstmine), samas aga kätesse ei taha seda kohe üldse minna ükskõik kuidas treenin.
Siis küsiks, et mismoodi treenid käsi vs mismoodi treenid jalgu?? Suur lihasgrupp vs väike lihasgrupp? seeriad kordused? kang raske, kerge? Maht kätele vs maht jalgadele? Tonnaaž jalgadel vs kätel?
september 3, 2014 at 3:35 p.l. in reply to: jõutreeningul(3-5 rep) saadud lihasmassi erinevus 10 rep treeningul #370160martinkink
Member30 muna päevas – ca 3000 kalorit
mitu kilo ( 2 ) putru päevas – ca 7000 kalorit
Kokku 10 000 kalorit ja kaal seisab. Nii juba nädal aega järjest. Vot ei usu. Kaalud ikka kuivalt neid asju??? Keedetud riis kaalub 3-4 korda rohkem kui kuiv riis.
Ülekaalulised ei peagi kommi sööma, et paksuks minna. Piisab igapäevatoidu üle oma vajaduse söömisest. Joodud kalor on ka kalor.
Trenn ei tõstagi nädalaga kaalu. Järjepidev, rutiinne, progresseeruv treening koos vastava toitumisega tõstab kaalu tasapisi. Lihas kasvab aeglaselt.
martinkink
MemberJalgadele tuleb valu anda lihtsalt. Kaks korda nädalas kükkida (vähemalt, pigem 3
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>), korraliku raskusega, toitu peale anda ja küll need pakud kasvama hakkavad. martinkink
MemberMuideks..olen videotest näinud, et mõned professionaalid räägivad, et kellel on pikad jalad siis neile see tavaline kükk eriti massi ei arenda. Keegi oskab kommenteerida?
Olen 193cm pikk. Teen kükki. Jalgade arengu üle just ei kurda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raske kükk arendab massi. Ükskõik millised jalad sul on.
martinkink
MemberTäna rind-selg-käed. Tegin kergelt
Kangiga – 4×12-6
Hantel – 4×10
Lõug – 4×6
T-kang – 4×8
Rööbaspuud – 0x8, 5×8, 10×8, 16×8 – Nii teen 70% oma trennidest. Eelmise korra kolmeseid teen harva, aga teen.
Biitseps pingis – 4×8
Homme teen jalga. Ka kergelt. Reede juba teen juba raskelt, või noh, tavaliselt, raskelt
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda aga rakveres juba, kodus 
martinkink
MemberTean et :
* 5 korda päevas tuleb süüa ( 3 põhirooga ja 2 vahepala ) , – Ei ole mingi kohustus. Kui sa sööd 2500 kalorit 5. korraga või 3. korraga teeb sama välja. Kõik on enesetunde ja harjumuse asi.
* 2-3 liitrit vett päevas ,
* 3-4 tundi toidukordade vahe ( vahepalasid sisse ei loe ) , – Oleneb palju on sul toidukordi ja oleneb päevast. Kui töö/kooli/muu asja pärast ei saa nii teha, ei juhtu mitte midagi
* Jahu ja suhkru tooted mängust välja , – Kõike võib süüa mõistlikes kogustes. Ei ole olemas toiduainet, mis kaalu tõstab. Üks kaneelisaiake enne trenni annab ilusti energiat, et trennis kõvasti pingutada. Aju tuleb ka vahest toita
* Palju salatit , puu- ja juurvilju , – puuviljades on ju palju suhkrut, kui sa eelmises lauses tahtsid suhkru eemaldada mängust??? Juurviljad ja köögiviljad on kalorivaesemad ja vitamiinirikkamad. Puu ja juurvilju peab ikka sööma, aga mitte palju MÕISTLIKULT. Õun ei ole mingi tervisenäitaja. Ka õuntest ja maasikatest saab end vabalt paksuks süüa.
* Palju trenni/liikumist , vähem istumist . – see on hea, tervislikel põhjustel. Ja süda on korras
* Hommiku söök on tähtis !!! – LIHTSALT on välja kujunenud niimoodi, et kui hommikusöök on rikkalik siis kipub inimene päeva jooksul vähem sööma. Hommikusöök on sama tähtis/tähtsusetu kui iga teinegi toidukord. Ära tähtsusta mingit toidukorda üle. Minu jaoks on nt õhtu viimane toidukord kõige tähtsam, sest sellest sõltub minu unekvaliteet.
* Toitumis kellaajad paikka ! – MIKS? lihtsalt siis tekib olukord kus sa ei näksi päevläbi, vaid sööd kindlal ajal – väldid tavalist ülesöömist
Tekib küsimus , et palju tuleks mul süüa päevas kaloreid ja palju päevas kaotada , et 1,5-2 kg läheks alguses nädalas ? Proovi alguses süüa nt 2200 kalorit päevas. Kui nädala kahega hakkab kaal tõusma/langema saad kaloraaži liigutada 200-300 kalorit üles-alla. Keegi ei tea su kulutusi ja päevast aktiivsust.
Mis harjutusi soovitate ja kui palju ? Tee sellist trenni, mis sind rõõmsaks teeb ja sunnib sind ka järgmine päev trenni minema. Lõbus peab olema. Endale peab asi meeldima, siis tekib ka järjepidevus, mitte enese sundimine
Suur suuur aitäh teile juba ette ära !
Paljud asjad on sul ligadi-logadi. Jälgi ja loe rohkem siinset foorumi ja erinevaid uudiseid ja artikleid ja saad pildi natuke selgemaks.
Natuke ka meelelahutust
martinkink
MemberKuidas sellre ruutkangiga on? Lihtsam või raskem kui tavaline?
Nagu Mp juba ütles, et kehale lihtsam. Vahelduse mõttes ka, polnud kunagi teinud ja tõmmata oli kehalises mõttes kergem. Muidu ikka ka tavalise kangiga teinud.
martinkink
MemberRuutkang
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jälle targem
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberTäna siis tõmme+jalatagune+kõht. Selline pehmo päev.
Proovisin esimest korda Trap Bar`i, mis see eesti keeles on?
Viimane seeria 130kg+kang 5 kordust
Edasi kõverdus kõhuli 3 x 15
Säär smithil 4 x 8-10
Rippes jalatõsted käteni 4 x 6-12 – oli ikka võimlemine
Homme teen kergelt rinda ja selga. Õlga raskelt rsk.

martinkink
Membermartinkink
MemberSamas tutvun naistega vanuses…
martinkink
MemberSurumise päeval eelistan kindlasti T-lõikega maikasi. Saab ennast ilusti pingi sisse istutada ja ei libise kuhugi ära kui nahk vastu pinki.
Selja ja õlapäeval piisab lihtsalt särgist, millel ei ole varukaid.
Jalapäeval olen isegi pusaga käinud. Täitsa savi oli. Peaasi, et liibukad jalas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused