martinkink
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
martinkink
MemberMax hüppe arendamine toimub samade seeriate ja kordustega kui max jõu suurendamine. Usun, et kui sa teed lamades surumist 4×30, siis sul max ei arene. Air Aleritl ongi see probleem, et on vastupidavust ainult. Iga inimene areneb ükskõik millise trenniga alguses. Jaga kõik seeriad Alertis kümnega ja siis hakkab asi looma juba
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Harjutusi ka mingi 3-4 ühe trenni jooksul.Sprindikiiruse arendamisel näiteks peaks sportlane oma treeningu katkestama kui lõikude jooksmisel kiirus langes eelmisest jooksust kehvemaks. Ma ei ole sattunud uuringutele, kus hüppe kohta seda väidetud oleks, aga mingi seos võib ikkagi olla.
Jutt loogiline
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberIgapäev gymmis jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja siis veel jooks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>igapäev gymmis???

martinkink
MemberHommik vara, trenn, ah las jääb
Rinda 10 seeriat
Selga 7 seeriat
Õlga 5 seeriat
Tuleb tunnistada, et hea on areneda. Sain lõpuks oma õla tööle. Ehk tunnetan õlga lendamistel. Varem on jumalteabmisasikoormustsaanud, aga täna ja ka juba natuke laupäeval spartas sain oma õla tööle. Küünarnukiasend oli mul vale. Tõstsin enamasti trapetsiga ja muude asjadega, aga mitte õlgadega. 2-3cm oli küünarnuki muutus, aga vahe meeletu. Ehk saan omal õlad nüüd lõpuks kasvama

Homme juba jõutõmme ja kõht. Kahjuks loobun oma hüppest, sest füüsiline piir tuli ette
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> lihtsalt ei jaksa. Küll ma nende raskete kükkidega ka kõrgele lendan 
martinkink
MemberTäna alakeha
Kükk – 122,5kg 5×5 – julm, lihtsalt jul. Videos kolmas seeria.
Press – 200×8, 225×8, 250×8, 275×8
Asted – 20kg 3×24 sammu
jalgade tõsted rippes käelabani – 4×10 – hakkab tulema juba
Õhtul olen Lennujaamas Tervisepäeval. Homme koolitusel ja õhtul peaks kuskil trenni tegema. Vaatab veel kus
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaal oli hommikul 95,1kg pärast tualetti. Natuke rasva on ka, aga thats none of your business. Millalgi kuu lõpus teeks vormikad ka, saaks sardelli võrrelda sellega kui olin 83kg

martinkink
MemberKuulujutud sellest, et olen ainult (voodi-)kardiole üle läinud või crossfitteriks hakanud ei vasta tõele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…Suht sossu on olla praegu. Heas mõttes. Hetkel on nädalavahetused trennivabad olnud..

Nice…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberSuure jutu ja reklaami peale oleks võinu tellida toitumis ja treeningkava, but thats none of my business…
Kas see toode kasvatab su lihaseid? Kui ülejäänud 90% toitumist on korras ja treening on kvaliteetne ja mõtestatud siis, jah.
Kas toode tekitab rasva sinu kõhule? seda ei saa ma öelda, sõltub su eesmärkidest
Kas toode aeglustab su jooksukiirust? Kui sa teed järgmised kolm nädalat ainult ülakeha siis kas saab öelda, et see toode mõjutab su jooksukiirust?
Mis ma sellest tootest arvan? Massilisaja, tavaline taastusjook pärast trenni, ei muud.
Ise olen 193cm pikk ja kaalun 95kg ja söön 8x päevas
ainus šeik on enne trenni – erguti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
Membermartinkink
MemberÜlakeha
kangiga surumine – 20×15, 50×10, 75×12, 80×10, 85×8, 90×6
hantel kaldus – 10*8, 20×8, 25×8, 30×8, 30×8
Lõuatõmme – 0x6, 5×6, 10×6, 10×6
t-kang – 20×8, 40×8, 60×8 + masinal 2 korda peale
rööbaspuud – 0x8, 5×9, 10×10, 15×6
biitseps – 10×8, 20×8, 30×8, 40×6+20×8+10×8
Rullisin jalgu. Õhtul hüppama. Homme raske jalg.
martinkink
MemberEile siis ülakeha. Esmaspäeval on kuidagi raske ennast käima saada.
Täna jõutõmme, kõverdus ja kõht. Jõutõmbes tegin 120kgx5 ei olnud mahti rohkem.
Homme ülakeha, äkki saab midagi ka linti. Vaatab.
martinkink
Memberjah
september 8, 2014 at 10:47 e.l. in reply to: THE Olympia Weekend 2014 – 1. Phil Heath 2. Kai Greene 3. Shawn Rhoden #370305martinkink
Member
Rind on seljatagant näha…mis seal ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
Membermartinkink
MemberTere!
Olen 22-aastane üliõpilane. Soovin langetada kaalu ja saada keha rohkem trimmi. Minu praegune BAV on 1374.7 kcal. Päevane liikuvus on suhteliselt väike – enamik päevast istun loengutes ning kui tubli olen, siis umbes 3 x nädalas teen kerge trenni. Minu küsimus ongi, et mitu kalorit peaks ma oma põhiainevahetusele lisama, et ei jääks liigselt energiadefitsiidi? Praegu kipub nii olema, et kas vaevlen liigsel nõrkuse käes või siis söön üle ja võtan juurde.
Vabandan kui selline teema on juba olemas, kuid vajan natuke suunamist. Ei taha tervist oma teadmatusega tuksi ka keerata.
Söö 1800 kaks nädalat järjest ja vaata kuhu poole ja kui palju kaal liikuma hakkab siis saad tõsta/langetada vastavalt vajadusele. Meie ka ei oska su päevast kulutust arvutada. Kaks-kolm nädalat siis saad mingi keskmise kulutuse teada, mis kalorite juures sul kaal seisab/tõuseb/langeb. Edasi saad vastavad modifikatsioonid sisse viia. 100-200 kalorit miinust on küll. Kiirus ei ole siinkohal võti vaid järjepidevus. Edu
martinkink
MemberRakvere spordikeskuses veetsin ilusa reedese õhtu. Põnev elamus omaette. Saal, kus on kokku umbes 10 trenažööri/masinat, milles 4 on rinnale (kolm surumispinki
). OK – kükipuur on vähemalt olemas.Kangiga surumine – 20×15, 50×6, 75×12. 80×10, 85×8, 90×6 – paar tk nagu jäi sisse. Lahe
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hantlitega kaldega – 24kg – 4×8
Lõuatõmme – 0x6, 5×6, 10×6, 15×4
T-kang – 25×8, 40×8, 60×8, 60×6, 80×8
Lendamine püsti – 6, 7, 8, 9 x10
Kokku 50min. Õhtupoole veel pisut hüppama ja ongi kolmas nädal läbi, kõigest 12 veel
Kõigile, kes süüa ei oska. Viimastel päevadel on läinud 3L keefiri päevas, lisaks kõigele muule. Nagu tühja auku. 5x nädalas jõusaali + 3x nädalas aeroobset ja kaal tõuseb. Hetkel 95kg ringis. Tõus ongi väike eesmärk. Vahest satun oma vanu postitusi lugema…
martinkink
Membermassilisaja tundub selline lihtsama vastupanu teed minemine. Oleksin nii õnnelik kui need 5 kilo tagasi saaksin..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mis vahepeal raske vaevaga tulid. Mõni inimene hakkab stressis ja depressioonis rohkem sööma(õgima), minul aga kaob söögiisu täielikult…see 5 kilo võis olla vesi, õhtul kaalusid, natuke ka rasva jne. Tee rahulikult jõutrenni, kasvata lihast ja see 5 kilo jääbki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega üleöö neid asju ei tehtagi -
AutorPostitused