Skip to main content

martinkink

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 1,831 through 1,840 (of 1,840 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kaal (aparaat) ja kaalumine #334976
    martinkink
    Member

Kas jutt käib nüüd köögikaaludest, millega toitu kaalutakse (1g täpsusega) või inimese kaaludest (100g täpsusega)?

in reply to: Korduste arv vaheldumisi #334898
    martinkink
    Member

Lihastele meeldivad WOW või siis WTF effektid, ideaalne oleks lihast iga trenn millegi lõbusaga üllatada:)

in reply to: Kaal (aparaat) ja kaalumine #334884
    martinkink
    Member

Minu teada kõige täpsemad kaalud on need vanad, mida pead ise näpuga seal raskusi taga ajama, Need pidid kõige täpsemad olema. Kuskil äkki on kindlasti testitud erinevaid kaale, mingi galileos nt. Osadel uutel kaaludel on neli toetumispunkti, aga kui kaal kõigub, ei saa ka õiget kaalu kätte. Vana ja raske tehnika ma arvan, et teeb neile uute maailma asjadele ära.

in reply to: Toorelt kanafilee söömine #334883
    martinkink
    Member

Kunagi inimene sõi toorest liha ja väga edukalt, kui kui inimene avastas liha küpsetamise ja sellega ka liha pehmenemise hakkas ta kogu aeg oma liha küpsetama. Varasema 4t mälumise asemel, tuli liha süüa umbes 10min, sellest ka evolutsioon, kus meie näod on sirged, mitte nagu ahvidel etteulatuvad. Inimesed kui tahate toorest liha süüa sööge sushit, mitte ärge hakake mingisuguse jamaga tegelema.

in reply to: pro kulturism #334880
    martinkink
    Member

Seda väikest poissi ma ootangi. Kahjuks on neil traditsioon siis tavaliselt maadlema hakata või mõõne muu alaga tegelema hakata. Ma arvan, et paljud kardavad seda kulturismi, eriti PRO osa. Paljud ei taha ka sellised lihamäed ise välja näha, tahavad ikkagi “normaalseks” jääda.

in reply to: pro kulturism #334859
    martinkink
    Member

Küll ka Eestist kunagi keegi Pro-ks hakkab, Eesti on lihtsalt niivõrd väike, et meil ei jätku inimesi kõikide asjade jaoks, lisaks ei ole meil ka nii palju inimesi, et neid sportlasi “toetada”. Meil Eestil on alati kuskilt mingi SPORDIPÄRL välja tulnud. Selleks on lihtsalt aega vaja ja ka natuke usku väikestesse Eesti poistesse;)

in reply to: Mis lihas on?? #334856
    martinkink
    Member

Ma olen tihtipeale seda lihast ära tõmmanud ja igakord jalgpallis, kui alguses ei viitsi korralikult sooja teha ja hakkad järsku spurtima. Minul ravis selle ära aeg umbes nädala või kahega. Sellestajast saati pööran soojendusele alati rõhku rohkem;)

in reply to: Film. “Pain And Gain” Aprill 2013 #334849
    martinkink
    Member

Eks ta üks hea motivatsiooni film ole, Pärast seda filmi vaatamist ma arvan, et enamus tahavad/hakkavad jõusaali poole vaatama:D

in reply to: Vahepala #334848
    martinkink
    Member

Paar keedumuna ja mõni juurvili/köögivili juurde on väga hea ja kiire valik

in reply to: Juurviljad/köögiviljad (Külmutatud) #334845
    martinkink
    Member

Väga hea on kui külmutatud juurviljad/köögiviljad ahju panna ja enne valmimist nende peale natuke riivjuustu peale raputada. Juurikad j”vad mõnusalt mahlased, pehmed ja maitsvad. Soovitan ahjus teha, siis ei jää pannipraadimismaitse ka külge kui korralikku üli kodus ei leidu.

Viewing 10 posts - 1,831 through 1,840 (of 1,840 total)