martinkink
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
martinkink
Memberikka ikka, igast toidulisand grupist vähemalt 1 toode ja kaal lausa lendab
martinkink
MemberEga temaga midagi eriti ei juhtu jah. Piim läheb pahaks ikka päris kaua. Ma olen isegi tähele pannud, et kui pulbritega sheike teha siis mingi tund enne trenni valmis teha siis lahustuvad seal kõik täielikult ära ja ei jää kunagi mingeid tükke sisse
martinkink
MemberOtse ahjust tulnud hapukas soe õunakook on kondenspiimaga ülihea
martinkink
Memberpane klaasitäis tuppa seisma paariks tunniks ja vaata, mis sellega juhtub
martinkink
MemberVana aga hea:)
martinkink
MemberVäike šokolaad on väga hea motivatsiooni tõstja, mis ergutab natuke rohkem pingutama;)
martinkink
MemberVäga hea, huvitav on ka see, et see 1 kilone hantel, mis jõusaalis on just roosat värvi:D
martinkink
MemberEks ta kogemuse ja hariduse vahe on
martinkink
MemberEestis ei ole niipalju rikkaid naisi, kes tahaks seda endale tellida. Eestlane on ka jube konservatiivne, anna ainult alkoholi:D
martinkink
MemberSpordikas ei ole ruumi eriti ja kui on üle 3 inimese siis läheb juba kitsaks. Minu teada kükipuur ei vanane ja kang ei ole veel läbi roostetanud, et trenni teha ei saaks:D
martinkink
MemberAh õige, saan üliõpilase soodustust:D
Kuid treenimisvõimalused on minu arust küll kõige paremad ja ruumi on seal ka palju
martinkink
Memberning selle eest me ka sind täname, üleüldse naermine treenib ju kõhtu;)
martinkink
Membermu vanaema teeb porgandi-hakkliha kotlette, ülimaitsvad
martinkink
MemberRakvere mehed käige vinnis jõukas, seal on kõige suurema varustuse ja sisustusega. Seal on hästi palju erinevaid atribuute, soovitan. Peale selle on seal odav kah
martinkink
Memberkirp sul vist palju vaba aega:D jätka samas vaimus
-
AutorPostitused