martinkink
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
martinkink
Membera kus siil jäi?
martinkink
MemberMa arvan ka et see on piisav summa, võrreldes kui palju igasuguseid loosimisi ja tasuta asjade jagamisi siin toimub
martinkink
MemberEi ole mõtet vist vanusega sohki teha, oleks ka vastanud muidu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberUued maitsed saadaval ka FitShop Robocopis.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
FitShop Robocop
Telliskivi 51, Tallinn
Leia meid Tallinna kaardilt:
E-N 8.30-18.00
R 8.30-17.30
L 11.00-15.00
P suletud
Mint chocolate on täpselt selle mündi shokolaadi maitsega, mida laevades müüakse tavaliselt, vist oli selle nimi After Eight, roheline karp igatahes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga hea maitsega, soovitan

martinkink
MemberKalaõli kapslid (Pakis 60tk ja maksid vist 4.95 apteegis) ja apoviti vitamiinid täiskasvanutele (soodukas 90 vitamiini 7 eurot umbes)
martinkink
MemberJoosta on alguses ma arvan et päris raske, aga see läheb igakorraga aina lihtsamaks. Endal see tee läbitud. Alguses oli “kops ikka väga koos”. Kui 3-4 korda ilusti trenni teha ja toitumise ka korda saad siis ma arvan et kehakaal hakkab ise langema ja ei pea eraldi rasvapõletajaid ostma.
martinkink
Memberõnnitlen sünnipäeva puhul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga kihvtid lapsed
jaanuar 21, 2013 at 8:14 p.l. in reply to: Küsitlus minu uurimistööle kõikidele spordisõpradele #335375martinkink
Memberaga palun
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberSügav kükk on see kui “istmik” juba maad puudutab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberMa tean, et Võsu Spordihoones on 2 eurot kord, aga kuskil saab veel 1 euroga, see on ju veel parem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
Memberjulm, lihtsalt julm
martinkink
MemberOota nüüd oota natuke, tervislik kaalulangetamine k’ib ikka aegamööda. Kui sul on toitumine korras siis ei ole sul ühtegi toidulisandit vaja.
martinkink
MemberHuvitav siia teemasse ei ole ühtegi naissportlast lisatud
martinkink
Memberäkki peaks toidulisandeid saama ka liisinguga osta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>