martinkink
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
martinkink
MemberKus juures, ma nõustun sinuga täiesti, ilmselgelt annaks motti juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Kusjuures kirjutatakse kokku.
Enam ei kannata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberVäljaasted 8kga. Mul sõbranna kaalub 55kg ja täna tegi 15kg hantlitega väljaasteid.
Ma arvan, et sa peaksid ikka pingutama hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberJuust leivale – täiesti vale!
mida teie arvate? teeks diskussiooni veidi ehk
Hakkame sellest pihta, et mida me “naistekast” arvame
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
Membermartinkink
MemberMul jõulud
martinkink
MemberKorralik kükk. Sa ise teed vist rohkem jõutõstjate trenni?
Praegu olen kükki teinud sellise suunitlusega. Ülakeha rohkem kulturismi treeningut. Kükkida tahaks 150kg siis tõmbaks tuure maha ja hakkaks 10seid seeriaid tegema.
martinkink
Membermartinkink
MemberSee blokil kitsalt ette tõmme on ju ülalt tõmme või pole? Muidugi hea meelega lisaks lõuatõmbed oma kavasse, kui neid teha jõuaks. Aga kahjuks ma veel end üles tõmmata ei jõua
Pane kummid jalgade alt läbi. Homme teen video ja näitan kuidas saab teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ülalt tõmbed on kõik need, mida sa tõmbad ülevalt alla. Tõmme plokil kitsalt ette ei ütle tegelikult kust kohast on tõmmatud
martinkink
MemberTee mõlemat vaheldumisi. Kord on raske trenn väikesed kordused ja kord on kerge trenn kõrgemad kordused. Nii katad suure korduste vahemiku ja ei teki küsimustki, kumb on parem. Mõlemad on paremad.
martinkink
MemberTäna tegin raske jala. Üle pika aja korralik trenn. Ja tunne, kordades parem kui mingi kerge pumpamine. Nii imelik kui see ka ei ole. Lõbus oli trennis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kükk – 142,5kg 3×1, 100kg 2×5 all pausiga. Suur vahe. Ise saan juba täiesti aru, mis vahe on kulturismi treeningul ja jõutõstja treeningul. Mis vahe on 3 kordust vs 8 kordust jne.
Asted – 35kg – 3×12 sammu
Reite eemaldus – 3×12 – tuhar on nõrk, väga nõrk.
Kõhtu 6 seeriat
Täna sain ka teada, kuidas neid bodybumpi kange kasutatakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga hästi võttis kõhu läbi ja mugav oli teha.
MemberSõltub inimesest ja treenitusest. Ott teeb ka siin 100 seerialisi trenne – seal on ka aastakümned treeningud taga. Sina teed praegu 28 seeriat seljale. Eile tegid 18 seeriat biitsepsile. Mitu harjutust, oleneb sinust endast kui palju tahad erinevaid harjutusi teha.
Samas ma ei ütle midagi mahu kohta. Kui sinu keha võtab seda hästi vastu siis tee edasi. Mina nt sureks, seega ei saa ma sinu kavale vastu vaielda. Kui töötab, siis töötab. Inimesi on erinevaid. Kas areng oleks parem/halvem kui harjutusi vähendada, ei oska ma öelda. Kõik sõltub.
Raskused suurenevad?
martinkink
MemberSuur maht, muud ei midagi. Raskused vist väikesed, muidu vist kaua vastu ei peaks. Seni aga – keep going
MemberKaua sa seda treeningkava oled järginud ?
martinkink
Memberyeah, yeah, baby, yeah. aga juhtumisi ma ei küsinud sinu käest. pealegi hakkab juba naljakas tunduma, kuidas sa endale neid diagnoose panemas käid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muide, ma ei ole siiani kunagi ühtegi kalorit lugenud, kuid huvi pärast mõtlesin, et paneks lihtsalt kirja ja vaataks, mis sellest selgub. kui aga 2 erineva vahendi (eelkirjeldatud äpp ja nutridata on päeva kalorite vahe 1200…. siis on midagi ikkagi valesti ühega neist vahenditest).
küll aga jääb mapolt küsida, miks ta nende blogides, kes oma kaloreid ja makrosid jälgivad (sealg SGK, MartinKink, Ott Kiivikas jt) kilkamas ei käi, et nad ortoreksikud on… nemad ju on tõelised ortoreksikud – loevad mingeid kaloreid ja makrosid ja. …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa järgid kogu aeg ühte ja sama kaloriarvutit siis hakkab tekkima sul mingi keskmine. Ise saad ju muuta kas 300kalorit siia või sinna. Sel juhul ei oma eriti tähtsust, kas banaan on 89 kalorit või 95 kalorit. Nii või naa on banaanid erineva magususe astmega ja mikrotoitainete sisaldusega. Ühte asja hakkadki järgima siis saad mingi keskmise, mis ei muutu nii palju, et omaks nii palju tähtsust.
ja MP kriitikal pole häda midagi. Ära elfriide lihtsalt kõike nii südamesse võta.
september 24, 2014 at 7:35 e.l. in reply to: Norway Open sports festival 2014: Kristina 1.; Oleg 1. ; Ott 2. ! #370963martinkink
MemberVõit jäi vist naeratuse taha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused