martinkink
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
martinkink
MemberKukk , kuna kunagi kakeldes taoti polv ara ja nuud kukkides kaib selline ragin labi. Eelistan surumist.
Mul on sama ka säärtetreenimisega, jalad igakord kannas naksuvad, pikapeale läheb üsna vastikuks, aga sellega olen juba päris ära harjunud
martinkink
MemberMinu arust on juba väga palju võimalusi, kuidas fitte teenida. Igasuguseid auhindu jagatekse ka väga palju võrreldes teiste foorumitega.
martinkink
MemberVäga head pildid, ka see on photoshop tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberEt mehed ei peaks lastele TRIP-i ostes alla jääma ja saavad lapsega koos kõrrejooki nautida
martinkink
MemberLubas, et kui ma teen 8, siis on OK. Aga kui teen 10, siis olen nagu s***ks kõva mees ja all women want to be with me and men want to be me ja pärast minu surma tahutakse minu skulptuur Türisalu pangast välja jne.
Väga innustavad ütlused
Kui need olid otseselt treener Oti sõnad siis on Ott päris luuleline treener. Ootaks sel juhul Otilt eepilise sisuga romaani
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tubli Kirp, ma usun, et sa suudad enamatki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
Membermartinkink
MemberPeaks eraldi teema tegema
“Suvalisi pilte internetist”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
Membersuht kindel võid olla et terad lähevad mingil hetkel. mul naine jahvatas blenderiga suht süütuna tunduvaid kohviube. Hiljem avastasin nii mõnegi metallipuru tüki kohipuru seest. EI OLE TEGU ODAVA BLENDERIGA
Raud on ka ju kehale vajalik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberMul on 2 aastane tütar ja on rõõmsalt kõik vaktsiinid saanud. Nohu vastu võiks ka muidugi mingi vaktsiin leiutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina soovitaks ka elementaarseid vaktsiine teha lasta
martinkink
MemberPraegu käin suusatamas KN 1h, suvel käin jooksmas aeg-ajalt. Varem käisin jõusaalis, aga mõtlesin et mõttetu käia kui massi pole.
Jõusaalis hakkabki mass tulema
martinkink
MemberToitumine hoiab vormi. Jooksmine parandab
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberMa olen ise ka hästi tihti eksperimenteerinud blenderiga. Kõik mis tundub hea ja tervislik lükkan sisse ja lasen neil seguneda. Siiamaani ei ole veel midagi halba kokku keeranud. Väga hea on igasuguseid marju ja piimatooteid segada omavahel.
martinkink
MemberPildimäng on mäng, kus pildi õigesti ära arvanute kasutajate vahel loositakse iga nädal välja auhind. Pildimängu võitja avaldatakse portaalis uudisterubriig Fitness.ee all. Auhindadega sponsoreerib Fitshop.ee.
Iga nädal üks ma arvan, ei ole aega võtnud millal pilt vahetub.
martinkink
MemberLõuna – oleneb koolitoidust kas on midagi söödavat või ostan lihtsalt paar saiakest.
Hakka aga korralikult koolitoitu sööma ja seda siis terve taldrikutäie, mitte ära osta paar saiakest
Helbeid söö hommikul ja pärast kooli söö korralikku sooja toitu, mitte jälle helbeid
Söö, söö ja veelkord söö korralikult SOOJA toitu
martinkink
MemberAutorPostitused