martinkink
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
martinkink
MemberMehed ikka dušširuumis pildistavad üksteist, tavaline teisipäev riietusruumis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberJep. Pitbull is in da house. Ei tea, kas julgengi ööklubi nime öelda, tuhanded naisfännid ummistavad veel ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ära jäta veel mainimata tuhandeid meesfänne

martinkink
MemberMa seda ei arvanudki et 100% seoses
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 31, 2013 at 1:03 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #336223martinkink
MemberLaupäev pühapäev vaba, Rock`n Roll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberMehed on vastanud
martinkink
MemberLihasmass kasvab kindlasti, kas siis täies mahus või natuke. Ükspäev ei saa oma valku kätte, aga nt järgmine päev sööd jälle rohkem. Ürita lihtsalt võimalikult palju valku süüa, küll see lihas kasvab. Kui lihas ei kasva, aga jõunäitajad kasvavad siis kasvab ka lihas
MemberVõib jälle üks väga motiveeriv saade olla, inimestele, kes on ülekaalulised ja kes ei taha kunagi saada ülekaaluliseks
Ootan saadet väga. Pigista ikka neist viimane välja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberPulsi kohta on foorum täis igasuguseid tarkusi, ma ei oska selle kohta midagi lisada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberMina küll pärast kõhulihaste tegemist nii rõõmus ei ole, tavaliselt ma hingeldan kuskil nurgas ja nutan kui valusad mu kõht on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Andsid mõne hea idee kõhulihastele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tubli oled ja motiveeri ikka inimesi edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
Memberabsoluutselt, võta see 1-2 nt ainult pühap või laup. Ega seal midagi keerulist ei ole, lisa oma toitumisse juurikaid ja puuvilju ja köögivilju siis iseenesest teiste toiduainete kogused vähenevad, sest ei jaksa korraga niipalju süüa. Liha kogust muidugi ära vähenda. Ära joo mahlajooke kui tahad mahlu juua siis joo 100% mahlu. maitsestatud jogurti asemel maitsesta ise jogurt ilma suhkruta. Kolme vorsti asemel pane üks vorst leivale jne. Kõik väikesed asjad annavad lõpuks ühe suure kokku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberKaalu saad sa kohe väiksemaks ka toiduga. Juurikaid ja liha söö, aga magusad joogid ja alkohol kaota ära, siis kukub kaal kohe kolinal
martinkink
MemberHispaanias on hetkel raske tööd leida, seal töötuse tase kõige aegade suurim.
Aga kui sa oled aastatega juba piisavalt kõrvale pannud et ei pea enam tööd tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis sobib seekoht küll.Tallinna Ülikoolis isegi oli Hispaania keelt soovivate õpilaste arv see aasta umbes 70% kahanenud. Kui eelmine aasta ei olnud klassis ruumi liikudagi siis see aasta jäid vist isegi osad tunnid ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju õnne majanduskriismartinkink
MemberKord kaob siis ära kui õpetajal ei ole autoriteeti. Ma mäletan meil koolis oli ka paljud õpetajad, kes pidid ränka vaeva nägema, et tunnis saaks vaikselt töötada, kuid kui direktor juhtus klassi astuma, olid kõik lapsed nagu hiired. Teiseks muidugi lastele on tõesti liiga palju vabadust antud ja kohustusi on väga väheks jäänud. Koolis peaks õpilastel rohkem kohustusi kui vabadust olema. Kindlasti pooltel juhtudel, kui mitte enam, tuleb asi kodusest kasvatusest. Nagu öeldakse: “Laps on oma kodu peegel.”
martinkink
MemberEks algus ole kindlasti raske, aga ära lase ennast segada. Alguses on hea kerge sörk või kepikõnd. Kindlasti väga hea oleks ujumine kui võimalik. Ujumine treenib kogu keha ja ka väga hästi vastupidavust.
martinkink
MemberOsta maitsestamata kohupiim ja sega see marjadega või banaaniga, ülihea maitsega
Niipalju kui mina olen tähele pannud, siis kaal ongi võistluste jaoks. Peegelpilt ja sinul ka tulevased mõõtmised teevad tuju poole paremaks. Kui vöökohalt on ikka 2 cm väiksemaks jäänud siis lööb see ikka naeratuse suule. Mina soovitan ka mõõta ennast ära ja mitte selle kaaluga nii väga ennast vaevata.
AutorPostitused