martinkink
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 7, 2013 at 4:01 p.l. in reply to: Kuidas suhtub teie elukaaslane/abikaasa teie jõusaali? #336619
martinkink
MemberMu naisele meeldib väga, sest ma teen ise koguaeg süüa ja ta saab siis natuke puhata. Samas meeldivad mu toidud ka sellepärast, et ei ole kartust paksuks minna. Kerge trennipisik hakkab talle natuke külge minema, uurib ja pärib juba kõige kohta, mida ma trennis teen
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole kurtnud ka milliseks mu keha on muutunud võrreldes keskmise, parajas kaalus, Eesti mehega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberMuidugi mine kuskile spordiklubisse, sest selleks seal ju käiaksegi, et vormi saada ennast. Kohtud uute inimestega, kellel äkki samasugune mure ja saate muljeid veel vahetadagi. Spordiklubid täis ka igasuguseid treenereid, kes kindlasti sind aidata oskavad. Mina soovitan küll minna kuskile. Igaüks peab ju kusagilt alustama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
Member06.veebruar 2013
Isegi sõitsin raudkelguga mingil mehel esihamba peast välja, aga härra oli minu õnneks tõsistes orienteerumisraskustes ja ei saanud lolli väikest jõhkardit kätte.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et suust äkki ikkagi lendas hammas välja ja kas siis oli terve mägi vereradu täis?

Päris kurb vastlapäev oli see küll kellelegi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberAlgaja üldiselt areneb mistahes kaval peal mühinal niivõinaa. Starting strength annab hea baasi kätte raskete baasharjutustega. Aga üldiselt mõne aja pärast ma soovitaks küll iga kahe, maksimaalselt kolme päeva tagant lihast koormata. Ei ole mõtet lihasel niisama tühja passida. 48h-ga on taastumine toimunud, edasi tühja passides hakkab lõpuks juba taand-areng tekkima. Pikemad pausid lihasgruppide treenimise vahel on enamasti vaid närvisüsteemi taastamiseks vajalikud. Ning, kui kasutada mõõdukaid raskusi ning saalis mitte üleliia egotseda siis ei teki ka närvisüsteemile enamasti pikemat puhke vajadust. Ja kui ka tekib siis saab teha lihtsalt “de-load”, ehk periood kergema koormusega.
Kaua kestab algaja tase, 1 aastase? 2 aastase staažiga ?
veebruar 5, 2013 at 6:02 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #336525martinkink
MemberPealthaardes on raskem hoida kuna kang rullib ennast peost lahti, seepärast kasutatakse vahelduvhaaret, üks käsi ühte ja teine teistpidi. Ei ole keelatud pealthaardes tõmmata – on mehi kes seda on ka teinud läbi aegade, kuid siin lähevad raskused meestel selliseks, et ei suudeta ka vahelduvhaardega kangi lõpuni kinni hoida need 350+ tõmbajad.
No selge, väike tarkusetera jälle juures
MemberTegelikult pole ju vahe 7 päeva vaid järgmine kord tuleb sama harjutus esmaspäeval e. viie päeva pärast. Kui harjutused on sama nädala sees, siis on vahe neli päeva, mis pole oluliselt väiksem vahe. Paljud teevad sama lihasgruppi/harjutust 7-päevase vahega ja ka arenevad.
Kui tegevus käib väheste korduste maksimumi peale siis clean ja jõutõmme (mõlemad on tõmbeliigutused) hakkavad segama üksteist, samuti nagu rinnalt surumine ja püsti surumine (mõlemad on suruvad liigutused). Paljud suured lihased kattuvad nende mõlema harjutusepaari puhul. Seepärast tehaksegi kükk, üks surumisliigutus, üks tõmbeliigutus. Puhkepäev vahet ja siis uuesti kükk aga teine surumisliigutus ja teine tõmbeliigutus.
Ei ole küll teemasse vastav, aga juba siin kord juttu tuli.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas see on väga halb kui ühte lihasgruppi teed 7 päevase vahega? Kui kava on kolmeks jaotatud ja kolm korda nädalas käia, siis tuleb täpselt 7 päeva vahet. Kas oleks kasulikum kava kokku pigistada ja lihasgruppide vahelist puhkepäevi lühendada. Nt kava kaheks jagatud ja kolmel päeval nädalas? Kuidas oleks mõistlikum või see on ikkagi kuidas on mugavam?
veebruar 5, 2013 at 5:50 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #336517martinkink
MemberViimasel aastal olen teinud, varem kogu aeg vahelduvhaardega. Mul ei ole selle kangi käespüsimisega tegelikult kunagi probleemi olnud ka parima margi 245×5 tõmbasin ilma rihmadeta. Lihtsalt ühtepidi käsi hoides on mugavam ja hetkel ei võistle veel ka jutõstmises ,seega pole vahet mispidi tõmban.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas jõutõmbe võistlustel on mingi kindel käte asend, mis peab olema, või igaüks hoiab nii kuidas tahab? Ma tean, et paljud jõutõstjad soovitavad üks pealt üks alt haardes. Kas asi on ainult iseenese mugavuses või on ka mingi spets määrus selle jaoks?
veebruar 4, 2013 at 7:55 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #336480martinkink
Member3) Kuna alaselg oli väsinud, siis mõtlesin et teen vahelduseks hantli tõmbeid, kuna üle 85 kiloseid ei ole, siis tegin kaks seeriat soojaks 85/6 ja 85/6 ja siis proovisin max seeriat varasem mark oli vist 85/24 ja nüüd tõmbasin 85kg/29!!! (lugesin ise 30 kokku, kuid video ülevaatamisel selgus et 29) no ma ei tea kunas tuleb raskemaid hantleid et saaks nor 10 kordust tõmmata. Igal juhul korralik uus mark ja küll ka see 1 kordus oleks rohkem tulnud, kui oleks õigesti lugenud.
Ma arvan, et ei ole palju jõusaale, kus selliseid hantleid näha oleks või kui oleks siis ega keegi neid eriti liigutada ei jaksaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uhke värk, edu
martinkink
MemberKui yksi jousaalis olla, siis andku minna. Vastasel juhul on vaga raske kui mitte voimatu kindlaks teha, et keegi seda samal hetkel sihiparaselt kasutada ei soovi.
Aga yldiselt jaab iga paev silma, et vahem ja rohkem kohutavaid asju tehakse, samas koigile ju oelda ka ei joua ja paljude ego seda ei kannataks ka.
Ega ei tea ette tõesti seda eestlase temperamentsust, lähed natuke veel õpetama või parandama, või veel enam keelama, saad veel tutakat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et imelikult vaadatakse kindlasti kui sa käid mööda jõusaali inimesi õpetamas ja keelamas
MemberMix kõik põkid gaspi ja better bodies riideid kannavad ?
Jooksjad kannavad Nike, korvpallurid And1 ja Jordan, ujujad Speedo jne. Eks igale spordialale on omad margid välja kujunenud
MemberNeed on peaaegu nagu supermani kätekõverdused, need on ka päris hullud
MemberKuidas on olukord Loo jõusaalis, on seal käinud keegi? Vaatasin, et hinnad on väga soodsad ja piltide pealt ka enamvähem. Oskab keegi täpsustada, plaanis kevadest seal käima hakata. Mis plussid, mis miinused?
veebruar 2, 2013 at 8:10 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #336363martinkink
MemberSee on ikka väga hull harjutus

Algus oli naq tuttav ühest teisest videost: “Hello my name is Johnny Knoxville and this is Jackass”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martinkink
MemberPirukad on sai ja saia ei ole mõistlik süüa, pigem täisteraleibu
Pärast trenni söö lihtsalt pakk kohupiima ja joo 100% mahla, see taastab väga hästi
Juurvilju lisa oma menüüsse või köögivilju oleneb kummad sulle paremini istuvad
martinkink
MemberTahtsin selle video siia panna, sest ma arvan, et igas jõusaalis oleme me kedagi sellist kohanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused