martinjaalice
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
martinjaalice
MemberHuvi pärast sisestasin oma andmed :
Sugu: Naine
Pikkus: 164 cmKael: 30,5 cmVöökoht: 67 cmPuusad:94 cmKeha rasv: 24,1 %Klassifikatsioon: Kõrgemartinjaalice
MemberNo oleneb, täna näiteks oli praad- seal ikka kana/kala või muud liha on sees. Ka muna on teistel päevadel olemas olnud. Päris valguta ma ei ole jah. Samas palju sisse seda ei söö.Päevane menüü jääb mul jah üldiselt väikseks, vahepalasid mul pole eriti. Tihti peale õhtuti “täitsin” enda isu just krõpsude ja muu sellisega.
(mis nüüd täiesti välja olen jätnud-kuigi peab tõdema kiusatus on suur).
Vaatasin ka ,mis on päevane tarbitud kalorihulk- minu üllatuseks jäi see sinna 1030-1100 kcal vahemikku.
Tänud vastamast.
martinjaalice
MemberNii palju kui on inimesi nii palju on ka arvamusi. Nagu ikka. Paljud on proovinud hularõngaga ja on saanud tõepoolest peenemaks keskelt,vööümbermõõtu jne. Ja youtubes vaadates erinevaid küljelihaste harjutisi siis on tõepoolest võimalik ainult ühte kohta trennida.
Mõtlesin et siit tuleb veel mõistlikku aga eii:)
martinjaalice
MemberKas kilpnääret oled lasknud kontrollida?
miks ma seda kontrollima peaks?
martinjaalice
MemberEsiteks, miks sul vaja juurde võtta on, ja teiseks, mis liikumist harrastad?
Sugu ei tulnud ka siit välja – kas oled Martin või Alice..
Noo ma olen niii õbluke ja kondine et jube. Tahaks ikka nii 5-6 kg juurde saada ja nii jäädadavalt:/
martinjaalice
MemberOlen naisterahvas!
martinjaalice
Memberpalju gainbolicu 1 annus on? 100g vett lisades peaks välja tulema sealt heal juhul pudingu laadne ollus, mitte kokteil?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>100g pulbrit ja 55o-600 ml vett:D
martinjaalice
Membervahest jogurtiga või piimaga
martinjaalice
Memberüldiselt mul rasvu ei olegi.. hetkel alustasin sellega et natuke massi lisada nii umbes 2-3 kilo juurde.
Kuna olen 164cm ja kaalun 49,5. Väga hull ei ole aga ennast natuke häirib võiks rohkem volüümi olla:)
kõhulihaseid teen nüüd igapäev,varsti ole näha tulemusi:)
martinjaalice
MemberNo kurat ega ma ei vahi ju teiste naiste kõhte kui nad kõhu täis söövad:D lihtsalt ma olen enesesuhtes nii nõudlik et igaasi häirib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga vähemalt tean siis et see normaalne;) -
AutorPostitused