martin1333
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
martin1333
Memberjalad( hüppevõime arendamine ) :
kükk
rumeenia jõutõmme või tavaline jõutõmme
kükkist üles hõpped raskus õlgadel
depth jumps ( sügavushüpped )
lunge jumps ( väljaaste hüpped – ei oska paremini tõlkida , pane youtube )
üles hüpped nii kõrgele kui suudad , soovitan siis näiteks rõngasse hüpata või mõnda kõrgemal olevat objekti puudutada
kui jõudu ja jaksu on , siis võid ka kangi rinnale võtu selgeks õppida ja ka selle oma kavasse lisada
see on siis üks päev ,
teine päev soovitan ülakeha teha , võta siit mõni algajate kava tööriistade alt ,
ülejäänud korrad eeldatavalt 2-4 korda võrgu trenn ja ülejäänud päevad puhkus
kuna kõik võrkpallurid keda ma näinud olen on ääääretult kõhnad ( ei tea kas sa kuulud nende hulka ) , siis söö õigesti ja palju
martin1333
Memberkas Eestis ka sellist aparaati leidub ?
martin1333
Membermartin1333
Memberhttp://uudised.ekspressauto.ee/news/auto/a…php?id=25365347
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martin1333
MemberOlen nüüd nädal aega näljadieedil. Söön pool muna+1 tomat või pool muna+1 väike õun päevas. Lisaks pärast hommikust trenni kohv piimaga poole tunni jooksul. Ülejäänud päev vesi. Kas saan nädalaga oma alakõhu ja reied peenemaks. Kõhule tekkis jäätiste söömisest kerge punuke.kas sul on eilsest pohmakas või lihtsalt väga paha olla ?
martin1333
MemberKüsiks üle, kas “küljeplank”, ehk siis külili plank, annab ka sama efekti, või on see pigem CORE harjutus ?ei ole küll kindel , aga arvan et plangud on core harjutused
martin1333
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=6UBkRpMStjM
müstika mees 175 pikk 95 kg kükk – 288kg
martin1333
Membermartin1333
MemberVEHKLEMINE
Mõjupiirkond: tuharad
Miks see mõjub: Vehklejatel on ilus tagumik – eeskätt seepärast, et see on suur liharühm ning töötab pea igal liigutusel. En garde positsioon on just kui sügav kükk. Juba paari sekundi jooksul tunned, kuidas rasv põleb Sinu tuharatelt ja reitelt.
Lisakasu: Vehklemine kulutab umbes 390 kalorit tunnis. Samas arendab see Sinu tasakaalu taju, kiirust, ajastamist ja koordinatsiooni. Miski ei arenda paremini kiireid reflekse.
Soovitus algajale: Vehklemisprogrammi leiad http://www.usfa.org
martin1333
Memberma tulin ise ka hyppevõime pärast siia foorumisse kartusega, et raske kangiga jääb kasv kinni jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga sain mõned vihjed ja hakkasin edasi uurima kuidas hyppevõimet arendada, nüüdseks olen aasta juba uurinud seda ja peamine harjutus mis aitab on kükk, sügav raske kükk arendades maksimaalset jõudu.
alustasin 50cm hüppevõimega, 86kg kehakaaluga ja kuskil 100-110kg max sügavkykiga
poole aasta pärast olin 98kg 178kg sügavkükiga ja 73cm hyppevõimega
algul tegin nii
ja siis nii
kui sa teed kükki siis saad jõudu ja kui korvpalli mängid ja pealt proovid panna jne siis see on juba piisav plüomeetriline treening
ja jep air alert on tehtud, et lihtsalt raha saada, kuigi paaril inimesel on see natuke aidanud
nice , palju pikkus ka ? ja kuidas hüppevõimet mõõdad ?
martin1333
MemberÕppige siit kuidas peab lööma, harjutage
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> :
pealöögi ma sain küll selgeks , tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martin1333
MemberKui praeguse kava läbi teed ja hooaeg käimas , siis soovitan The Time Efficiency Workout kava võtta
-
AutorPostitused