martin1333
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
martin1333
Memberhttp://www.t-nation.com/strength-training-topics/1363
Päris huvitav teema see kasvuhormoon
martin1333
Membermartin1333
MemberAja puuduse korral soovitan kasutada superseeriaid.
Jalapäev võiks näha midagi sellist :
Kükk 1-12 kordust + kükist üleshüpe 3-8 kordust+ sprint 30-60m.
Kokku teed 4-8 seeriat , iga harjutuse vahel 30-60 sek paus ja seeriate vahel näiteks 1 – 3 minutit paus
Seljapäev :
Jõutõmme 1-12 kordust + koha pealt kaugushüpe 3-8 kordust + lõuatõmme 1 – nii palju kui jaksad
Rinnapäev :
Rinnalt surumine 1-12 kordust + seistes surumine(military press) 3-8 kordust + kätekõverdused plaksuga 3-8 kordust
Muidugi võid ise midagi välja mõelda , tõin lihtsalt näite.
Võid harjutusi lisada, teistsuguseid harjutusi teha, korduste ja seeriate arvu muuta, mida iganes.
martin1333
MemberLisa bicepsi kangile lihtsalt 5 kg juurde ja tee nii palju kui jaksad olgu selleks kas või 1 kordus
järgmine kord teed 2 kordust , siis juba 3 kuni suudad 10 kordust , siis paned kangile raskust juurde. Nii see biceps kasvab(sööma peab ka ikka)
Nii tee ka ülejäänud harjutustega ning 5 aasta pärast oled rambo
On ju lihtne ja loogiline?
“>martin1333
MemberMa tahaks näha kuidas sa tagurpidi joostes pulsi mõne sekundiga lakke ja veremaigu kurku saad
“>Eks see artikkel üks paras huumor ole

Mul oleks juba naljakas vaadata , kui mõni metsavahel tagurpidi sörkjooksu teeks
martin1333
MemberKui sa lisad kavasse hüpped,sprindi,plaksuga kätekõverdused , siis peaks kreatiinist plahvatusliku
jõu arendamisel abi olema. Niisama sörk jooksul ei näe ma väga mõtet kreatiini kasutamist. Parem hoia
seda kapi peal kuu aega ja kasuta siis kui lähed jõusaali tagasi.
martin1333
MemberUsain Bolt postitas selle hiljuti oma facebooki leheküljel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.thepostgame.com/features/201107…ience-sprinting
isiklikult olen artikli sisuga nõus
martin1333
MemberTehnika keerukuse poole pealt nõustun sinuga endal kogemused olemas

Kui teen jõusaalist pausi ,et akusid laadida.
Siis olen end alati uuel nädalal 60m sprindiga testinud, et näha kas areng on toimunud. Ja üks kord kurat jalad liikusid all nii kiirelt, et käed ei jõudnud algul järgi
tekkis selline tunne , et kohe kukun pikali ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sel hetkel mõtlesin küll , et mis moodi need sprinterid 9.7-ga seda 100m jooksevad.
martin1333
MemberMart , mis sa sellest artiklist arvad?
http://www.fitness.ee/artikkel/1214/joutre…se-arendamiseks
Tippkiirusel jooksmisel ja selle kiiruse säilitamisel on tähtsaimad lihased reie – kakspealihased, tuharalihased ja puusapainutajad (niude – nimmelihas ehk sprinterilihas.
Tippkiirus?
Rumeenia jõutõmme, Good morning´s, hüpped jalalt jalale distantsi peale, kükid ühel jalal ja väljaasted.
Isiklikult arvan , et tippkiirusel on vaja mõlemat: nii lihaste elastsust ja üleval pool mainitud lihaste tugevust.
martin1333
MemberLoll ettevõtmine tõesti.
Kuid sellele tuleb läheneda matemaatiliselt.
Arvutada välja BAV, tööle kuluv energia ning kaalu tõstmiseks on vaja süüa rohkem, kui on päevane energiakulu kokku.
Üks big mac burger sisaldab 495 kcal ( mcdonaldsi kodulehe andmetel)
martin1333
MemberArchangel – Paljud ei tee nii, kuigi peaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>martin1333
MemberLisa iga nädal kükis,tõmbes ja surumises kangile raskust juurde ja šokk on garanteeritud nii füüsiliselt kui vaimselt.
Kõlab nagu top shopi müügitrikk , aga toimib.
martin1333
MemberEi ole vaja asja keeruliseks ajada
martin1333
MemberPakun välja Jim Wendleri 5/3/1 korduste ja raskuste süsteem ja kasutada ainult baasharjutusi.
Korduste arv on varieeruv, ei ole väga palju seeriaid ,raskused on piisavalt suured kuid mitte väga, seega ei tohiks jõutreening takista taastumist ja keskendumist oma kindlale alale, kuid see süsteem on piisav , et suurendada maksimaalselt jõudu – millele võiks üks vastupidavussportlane minu arvates keskenduda jõusaalis.
Jalgade jõud (pean silmas siis kükki ja jõutõmmed eelkõige) peaks aitama vastupidavussportlastele kaasa ju küll – mõtlen korvpalluritel hüpet,jalgpalluritel löögijõud,ratturitel mäkke tõusudel , tennististel kiirendus.
Lisaks ma arvan sobivad vastupidavussportlastele ka ajalised seeriad –
martin1333
MemberParimad harjutused minu arvates vastupidavussportlastele , mida nad jõusaalis teha võiksid on -inglise keelseid termineid kasutates sled work,prowler ja farmer walks ,sest need suurendavad keha maksimaalset hapnikutarbimist (VO2).( youtubest leiab harjutustest video materjali)
AutorPostitused