Martin Mynz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 11, 2011 at 1:58 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #292748
Martin Mynz
MemberJärgmiste võistlusteni jäänud vähem, kui 2 kuud. Jõud ja vastupidavus tulevad järjepideva töö tulemusena. Tihtilugu on vaja aga väikest motivatsioonisüsti, et sihist mitte kõrvale kalduda. Seepärast viin läbi igal kolmapäeval algusega 19:00 Tallinna spordiklubis Sparta Athletic Fitnessi treeninguid. Viimasel korral keskendusime sõudeergomeetril sõudmisele – õige tehnika on ülimalt oluline.
Siinkohal huvilistele väikene palve – kui mõnes Eestimaa linnas on seltskond AF´i võistlushuvilisi, siis andke endast märku. Lepime aja kokku ning tuleme kohale, et viia läbi võistlusteks ettevalmistav info- ja treeningtund.
Martin Mynz
MemberSuured tänud teile meelespidamise eest! See teeb kohe südame alt soojaks
Martin Mynz
MemberSuured tänud kõikidele võistlejatele ning kaasaelajatele. Osalejaid oli üllatavalt palju, loodame et järgmine kord tuleb veelgi rohkem ning naiste osakaal võiks ka suurem olla. See oli minu jaoks esimene taolise võistluse korraldamine, sain palju targemaks ning proovin järgmine kord enam samu vigu mitte korrata.
Kindlasti ei tohi võistlus nii pikale venida (kui on rohkem, kui 10 võistlejat, peaks tegema nii, et 2 võistejat võistleb paralleelselt);
kükid kangiga peab tegema ilma plaatideta;
kohtunikud peavad ütlema kõigile kuuldavalt arvesseläinud korduste lõpparvu (kõva häälega kaasa lugemine korduste soorituste ajal kohtunike poolt segab kohtunike keskendumist ning soorituste korrektsuse kontrolli);
registreerumine ja kaalumine peab toimuma paar tundi enne võistluse algust, et kohtunikel oleks piisavalt aega võistlejate nimekirjad ja arvutused teha.
Eks kindlasti on veel palju asju, mida parandada ja oma arvamusest võite julgelt teada anda. Rootsis on seda ala harrastatud juba 5 aastat ning näiteks seal ei lubata kükkimisel ei vööd ega põlvesidemeid. Meie lubasime neid, sest meie arust on 150% oma kehakaalust kükke tehes oht nii põlvi kui ka selga vigastada. Plaate alla pannes lootsime, et võistlejatel on kergem tunneteda õiget küki sügavust ning eeldasime, et nii saab ka rohkem korduseid kirja. Järgmine kord jätame plaadid siiski ära, kuna sain selle kohta palju vastukaja.
See, et raskem võisteja võidab samade punktide korral, on Rootsi ja ka Eesti võistlusreeglites kirjas. Minu arust on see igati loogiline – kergemal inimesel on ju kõiki neid harjutusi kergem sooritada (st, et raskused on ju väiksemad).
Ma loodan, et järgmisel kevadel saan minna ka ise Rootsi Fitness5 võistlust vaatama ja ka osalema, kui sel ajal heas vormis olen. Järgmisel korral Eestis võistlust organiseerides oman siis ka suuremat kogemustepagasit.
Fitness5 ametlik Rootsi kodulehekülg on järgnev: http://www.fitnessfive.se/ Kel huvi, saab seal ise surfata.
Martin Mynz
MemberKui võrdse punktiarvuga võistlejate puhul võidab raskem osaleja, siis on meeste arvestuses 5. ja 6. koht segamini läinud…See on väga hea tähelepanek, lasen selle protokollis ära muuta
september 5, 2010 at 8:34 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #275253Martin Mynz
Memberseptember 4, 2010 at 10:17 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #275152Martin Mynz
MemberSuurepärane, Martin!Väega suur aitähh!
Tänud teile toetuste ja kaasa elamise eest! Võistlus oli põnev, pingeline ja samas võiks öelda, et ka edukas. Olin ainus oma kategoorias, kes ei omanud varasemaseid takistusraja läbimise kogemusi. Täna, kus olen saanud täiega selle läbi joosta, kaks korda mõnuga lennata ja tolmu põlvedelt pühkida teeksin nii mõndagi teisiti. Aga ühte ma ütlen – põnevust ja pinget pakub takistusrada 100%´liselt ning kuigi tänast tulemust arvestades võiks mõleda, et ma lähiajal neid puitkonstruktsioone näha ei taha eelistan siiski vastupidavusroundis sõudeergomeetrile justnimelt takistusrada. Ma ei oleks uskunud, et see taolise pinge üles krutib…Meeste lühikese klassi kuldmedalist nt, kelle jaoks oli tegu elu 21´se Athletic Fitnessi võistlusega, närveeris vist sama palju, kui mina. Rahu ei paistnud igatahes ühegi võistleja silmis olevat. Kes kartis, kes oli lihtsalt närvis.
Tore on see, et Rootsi Kulturismi ja Fitnessi Liit elab väga kaasa meile, eestlastele, I lahtiste meistrivõistluste korraldamises AF´is. Ja nii mõnigi tänane võistleja näitas üles huvi tulla isiklikult kohale, et avadebüüti sooritada. Eks näis
??:”> Kuhjaga edu saadeti aga kõigi poolt!Peagi jagan teiega ka fotosid ja kogu võistluse tulemusi klasside kaupa.
Martin Mynz
MemberFeta rasvasisaldus…mõtlesid ehk 30 %?Kana võib asendada minu nägemuse järgi ka forelli või lõhega. Meie peres ei käi liha ja piim kokku… küll aga kalaliha ja piim.
Rasvasisalduse puhul pidasin silmas just 3%´st fetajuustu. Võimalik, et Eestist tuleb seda tikutulega taga ajada. Rootsis aga, kus ise elan, on see täiesti tavaline poelettidel. PS! Kalalihaga on ka pirukas tõenäoliselt maitsev, ent siis tuleb vähendada küpsetusaega, et kala liialt kuivaks ei muutuks. Minu vaieldamatu lemmik on aga kanaga, mis jääb mõnusalt mahlane ja maitsete kooslus viib lihtsalt keele alla.
august 13, 2010 at 5:29 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #273255Martin Mynz
MemberTänud tublidele ja tugevatele, kes hoolimata heitlikust ilmast eilsel ühistreeningul edukalt osalesid ja teineteist toetasid, tegutsema motiveerisid.
Järgmine kohtumine juba 19.08.2010 spordiklubis Sparta. Kogunemine kell 17:45 klubi fuajees. Olete kõik oodatud!!!
juuli 27, 2010 at 10:05 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #271958Martin Mynz
MemberLoodan, et see on õige teema kus küsida, et kas kõik meessoost isikud võistlevad ühes kategoorias või on nagu kulturismis noored,juuniorid,mehed…?Mehed ja naised võistlevad pikkuse järgi jagatud kategooriates:
mehed 1. kuni 180 cm (k.a.) ja 2. +180 cm
naised: 1. kuni 165 cm (k.a.) ja 2. +165 cm
Täpsemad võistlusreeglid leiad järgneva lehe all oleva ´Athletic Fitnessi reeglid´ alt : http://www.fitness.ee/?act=news&newsID=3258〈=1
juuli 7, 2010 at 11:32 e.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #270276Martin Mynz
MemberKolmas välitreening nädala pärast 15´ndal juulil spordiklubis Arigato. Kogunemine taaskord kell 17:45 klubi fuajees.
juuli 5, 2010 at 11:04 e.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #270041Martin Mynz
MemberOotame osalejaid järgmisele välitreeningule juba sel neljapäeval, 08. juulil. Kogunemine kell 17:45 spordiklubi Sparta fuajees. 17:55 stardime väljas asuvale terviserajale, kust hiljem suundume juba klubi siseruumidesse sõudeergomeetri juurde. Ühtlasi jagame soovijaile näpunäiteid nii triitsepsi surumise, kui ka lõuatõmbamise tehnika osas.
Registreerumine aadressil: athletic@fitness.ee
juuli 5, 2010 at 10:57 e.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #270039Martin Mynz
MemberEi leidnud kusagilt takistusraja ja sõudeergomeetri näiteid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja ühes videos panin tähele, et üks naisterahvas tegi lõuatõmbeid “jõnksuga” kas see on lubatud või on see ainult naistele lubatud?
Järgmine kord proovin ka kohal olla

Siin on näidatud nõutud tehnikaga lõuatõmmete ja triitsepsi surumise tehnikad. Ning jõnksuga lõuatõmbed ei lähe võistlustel arvesse.
Mis puudutab takistusrada, siis sel aastal seda Eestis ei rakendata. Väike klipp takistusajast üleuldiselt on aga näha järgnevast videost:
Tuleb aga sõudeergomeetril sõudmine 1 min vältel. Sel neljapäeval räägime spordiklubis Sparta sõudeergomteeril võistlemisest lähemalt ja saad omal nahal järgi proovida.
Küsimuste korral kirjuta julgelt athletic@fitness.ee
Parimatega,
Martin Münz
juuni 16, 2010 at 1:54 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #268576Martin Mynz
MemberAko Rahim tõmbab 33 kordaSooritatud 33´st lõuatõmbest läks kirja 30.
juuni 13, 2010 at 1:51 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #268336Martin Mynz
MemberHmm, see on päris hea väljakutse. Olen seda ala proovinud ja päris edukalt. Eks selles spordialas on vaja eritreeninguid- rohkem intensiivseid vastupidavusalasid, lisaks kergemat kehakaalu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodan Sind kohata sel aastal siis ka meie I Eesti lahtistel meistrivõistlustel võistlusgrimmis ja võistlusvalmis
juuni 13, 2010 at 1:48 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #268335Martin Mynz
MemberTulge ja liituge Athletic Fitness meeskonnaga ka Facebook´i vahendusel. Kui lehekülge `Athletic Fitness´ otsingu peale ei kuvata, siis leiate selle järgmise konto alt: Martin Münz
Facebook´ist leiate juba täpsemaid juhendeid, näpunäiteid videode näol.
AutorPostitused