Skip to main content

Martin Mägi

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 301 through 315 (of 315 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Paljajalu liikumine/treening #310443
    Martin Mägi
    Member

Aga mitte teiste poolt paljajalu ära tallatud kohtades.

Martin Mägi
    Member

palju sa süsivesikuid võtad 1:2 ?

Ja mis mark süsivesikuid sa kasutad?

Süsivesikuks on banaan, sellest saab vist võibolla 50 grammi süsivesikuid. Üks enne ja teine pärast trenni. Mark on Chiquita

Martin Mägi
    Member

Okey, aga oskad sa soovitada lisavalku mingit, neid terve hunnik seal ning ühesõnaga kas on mingit asja mida ma saan ujumis trenni ajal või pärast trenni tarbida, mis turgutaks `?

Minu toitumiskavasse kirjutati Hera 80, 30gr enne (+süsivesikud) ja 30 pärast trenni (+süsivesikud). Neid Hera 80neid on erinevate maitsetega, mõne puhul olen pidanud oksekrampidega võitlema, mõned on täitsa söödavad. Hera 80 tundub olevat mingi mainstream, pole vast kõige parem ega ka kõige halvem mitte. Trenni ajal ei tarvita ma midagi peale tavalise joogivee. Mu trenn on 8-9:00 ja suht lühike ka, ~45 minutit.

Vanad kalad siin annavad kindlasti Sulle selles osas head nõu. Või mine käi kohapeal mõnes Fitshopis, müüjad on abivalmis.

Martin Mägi
    Member

Kui Sa oled täiesti algaja, siis umbes poole aasta vältel on Sul võimalik ühe hooga kasvatada nii lihast kui põletada rasva. Kui see periood möödas on, siis Sa kasvatad lihast koos rasvaga või põletad rasva ja ei kasvata lihast. Selle olen ma ise läbi elanud. Kogu see foorum on täis teemat, et kuidas kasvatada lihasmassi ilma rasvata ja kuidas rasva põletada ilma lihasmassi kaotamata.

Energiat annab õige söömine. Toidulisandite kohta ei oska sõna võtta, ei tarvita midagi muud kui ainult lisavalku.

in reply to: Iga kuu uus kava – mida arvate #307753
    Martin Mägi
    Member

Tere kaasfoorumlased,

Nimelt olen täheldanud, et sõna šokk on väga popp sõna, seega hakkasin mõtlema, et kui teha iga kuu uus kava, kas see annaks parema tulemuse kui teha koguaeg sama kava? Võite artiklitele ka viidata muidugi, ma ei leinud sobivad miskipärast.

Või šoki all mõelda pigem seda, et mõnikord teha harjutusi intentsiivsemalt, st väikeste pausidega?

See artikkel räägib üldiselt samal teemal:

http://www.fitness.ee/artikkel/1105/massi-…oopis-reljeefi-

in reply to: ja sealt ka probleem #307225
    Martin Mägi
    Member

Hei rahvas! Suvi käes,koolis praktika läbi,trennimees pole..ja sealt ka probleem.

Olen 18a. Tallinnast. Ja on vaja siis kaalu langetada. 182cm ja kaal 115kg.

Soovitage treeningsaale ja treenereid kelle juurde võib julgelt abi küsima minna,kes aitaks treeningkava ja toitumist korda sättida.

Aitäh.

Sparta ja Marek Morozov.

http://www.spartasport.ee/nouanded/treenin…onaaltreenerit/

in reply to: FAST DIETMIX #306823
    Martin Mägi
    Member

Kas veega segunedes paksenes ka?

Ei, vähemalt mitte nii palju, et ma tähele oleks pannud. Ja ta ei muutu nö. lahuseks vaid kui see jääb šeikerisse seisma, siis vajub puru põhja tagasi, pead uuesti segi raputama.

in reply to: FAST DIETMIX #306820
    Martin Mägi
    Member

Nii palju kui mina sellest aru saan, on tegemist pigem “hädaabiga”, kui muidu korralikult süüa ei õnnestu. Paar kotti olen seda just sellisestes olukordades ära söönud. Ehk parem, kui nälga jääda.

Mingeid tulemusi kommenteerida ma ei oska, ma ei tea, kust mu tulemused tulid, kas söömisest või trennist.

Muidu maitse on meeldiv, toitev ka pulbri kohta, lahustub hästi.

in reply to: Lihasmassi hoidmine suvel #306671
    Martin Mägi
    Member

4×10 kükk, selg seina/puu/posti vastas

Kuidas Sa teed seda? Ma vist kujutan seda valesti ette vms, 40 kükki seljaga vastu puud ribastaks isegi paksemat sorti särgi ära?

in reply to: Kuidas saada lahti rasvast kõhul #306133
    Martin Mägi
    Member

Inimesed, kes saaks aidata küsmusele vastust leida , kes on ise midagi teinud, et kaotada kõhul olevad kilod…

Eks igaüks on seda ise teinud – kui just rasvaimusse ei lähe.

Mina tegin seda nõnda – käisin kaks kuud aeglaselt jooksmas. Kaal langes ja jäi seisma. Siis läksin jõusaali ja hankisin treeningkava. Kolm kuud kaal ja rasvaprotsent langes oluliselt ja siis jäi langus seisma. Hankisin toitumiskava ja natuke edasijõudnumate treeningkava – kaal langeb jälle. Eks varsti tuleb midagi jälle muuta.

Poole aastaga olen 8 kilo kergem.

in reply to: Pullid pildid netist #305970
    Martin Mägi
    Member

PS olen kuulnud kulturiste ütlemas, et kui s*tt massi annaks, sööks seda ka… meest sõnast…

Two girls one cup = Kaks kulturisti ja üks tops?

in reply to: Estonian Fitness: Mida selga panna? #305932
    Martin Mägi
    Member

Kui sind tõmbab sinnapoole, siis hispaanias on nudistide jõusaal :

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-13162118

Kui Queen tegi oma Bicycle loo jaoks videot, ostis jalgrattapood pärast tagasi jalgrattad, kuid mitte sadulaid.

Kujutage nüüd selle saali trenažööride sadulaid ette?

Riided peaks ikka seljas olema ja sellised, et nad endale ega teistele ebamugavust ei põhjusta. Hiljuti käis Spartas keegi mees, jalas õhemast riidest püksid. Mitte spordipüksid vaid krt teab, mingid ratsutamise omad vist. Aluspesu tal ei olnud ja ta ei suutnud ka kontrollida, kui kõrgel või madalal tal need püksid on. Kui ta lõuga hakkas tõmbama, vajusid püksid alla.

Martin Mägi
    Member

Mul jälle jooksmisega säärane mure, et võhma nagu oleks, kuigi olen päris algaja, kuid muret teeb peale 1.5-2kmi läbimist säärtesse lööv valu. Valu ei ole siis mitte lihases, vaid nagu säärte pealpool, katsudes valutab juskui luu. See valu on vahel lühiajaline, vahel ka järgmine päev veel valutab. Valu on tunda siis nii katsudes kui ka näiteks kikivarvul kõndides, päkkadel joostes ja hüppenööriga hüpates
    in reply to: Jooksmine #305072
    Martin Mägi
    Member

Analüüsi osa on tõesti kasulik.

Kuna ma ennast seostan rohkem teemaalgataja kui edasijõudnud jooksjaga siis sellises kontekstis on olulisem ennast kuulata kui vidinaid. Ma ise võtsin Ahfrskiga sarnases olukorras liiga palju vidinaid kuulda ja tegin põlvedele liiga jooksmisega, mistõttu tuli hoopiski rahulikumalt asja hakata võtma.

1. Andke organismile küllaldaselt aega, et vajaliku treenituseni jõuda

2. Alguses tuleb joosta väga aeglaselt, isegi kui see esialgu koomilisena tundub

Just need kaks punkti kipuvad vidinaid kuulates meelest minema. Vähemalt minul läksid.

in reply to: Jooksmine #305064
    Martin Mägi
    Member

Lihtne on ju teha 10 sekundiline paus, lugeda käekella pealt 10 sekundi jooksul enda pulss ja korrutada 6-ga.

Kogu moos.

Milleks pulsikell?

Et pausi mitte teha

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 301 through 315 (of 315 total)