Martin Mägi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Martin Mägi
MemberSul on sarkasmisensor rikkis.
Kuule ole hea, ära enam kunagi anna nõu teistele inimestele.
aprill 9, 2014 at 10:00 e.l. in reply to: millised lihased töötavad seda tüüpi kätekõverduses. #363753Martin Mägi
MemberMinu arust ei ole kummaline, sest kui mõni poksija mulle vastu pead äigab, käib mul kohe peast valu läbi, mitte ei tule alles 45 minuti pärast.
Martin Mägi
MemberNende tablettidega on proteiine võimalik võtta küll, isegi lihtsat valku on võimalik nendega võtta.
Aga varem või hiljem jõuad Sa arusaamisele, et need tabletid on mõeldud pigem tarnijate kauka täitmiseks kui Sulle kaalu alandamiseks.
Aga jah, ma soovitaks ka pigem koos proteiiniga võtta neid brokkoleid ja kanarindu. Ja siis veel natuke valke ka otsa.
Martin Mägi
MemberJungatroll, kust Sa sellise numbri leidsid, et pool kehakaalust +5kg?
Ma mõtlesin ise kunagi samal teemal ja tulin mõttele panna käed vannitoa kaalule kätekõverduse asendis. Sain hoopiski teise numbri, kui Sina. Raskema.
Ja lisaks pean ju hoidma “planku” kätekõverduse ajal.
Martin Mägi
MemberTegemist on 80 kilose naisega. Aga kuidas alla saada, ei taha avalikult välja öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga küll nupukamad pikkust, vanust, BMR’i, TDEE’d ja sissesöödud kaloreid vaadates ära aimavad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaaluga on nii, et ei taheta avalikult välja öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga küll nupukamad pikkuse, vanuse ja BMR´i vaadates ära aimavad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martin Mägi
MemberMul hüppab kõhupekk särgi alt koguaeg välja. Sama ei ole ole esimene ega viimane paks jõusaalis. Ja täiesti normaalne on, et Sa hingeldad, higistad, oled näost punane jne.
Eks on selliseid inimesi ka, kes ära minnes on üleni puhtad, kuivad ja lõhnavad. Iga oma asi, mis ta saalis teeb või ei tee.
Kui ma inimesi vaatan, siis ma ei vaata niiväga kerekuju vaid tehnikat, millega nad harjutusi sooritavad. Paar päeva tagasi vaatasin oma pauside ajal ühte kahemeetrist meest, kes jõutõmmet tegi. Ma polnud kunagi näinud nii pikka inimest jt tegemas. Tavaliselt on pikkadel mingi veidrus tehnikas, alustavad liiga püsti vms. Aga see lasi ikka fenomenaalselt hea tehnikaga.
See on ju loogiline, et paks ei jõua kõike ilusti teha, ikka kas hakkab hingeldama või kõhupekk
hüppab särgi alt välja kogemata või läheb näost punaseks sest pingutas üle.
Martin Mägi
Memberei saa jah.
https://www.youtube.com/watch?v=J_WNb_jyMIsTänapäeval ei saa selleski kindel olla:
Martin Mägi
MemberÜks väga hea surumise õpetamise video. Näiteks sellest väänamise ja venitamise printsiibist kuulsin ma esimest korda. Võibolla on veel kellelegi abiks.
Martin Mägi
MemberMulle ei meeldi suitsetamine.
Puhtalt huvi pärast küsin, et mille tõttu/miks peaks maha jätma?
Martin Mägi
MemberSa teed piimaga?
Martin Mägi
MemberKuuldavasti pidi testosterooniga jamama, kuid vähesel määral. Nii et kui testosteroon täitsa kuival pole, ei tohiks vahet olla.
Minu soovitus on, et jäta maha.
Martin Mägi
MemberMu jaoks trenni tegev tüdruk tolaks ei kvalifitseeru. Isegi kui tal tüdinud nägu ees on. Võibolla on ta tüdinud sellest, et mingid tüübid teda vahivad ja ta korduseid loevad, selmet oma asja ajada.
Tola on see tüüp, kes tegi kükke plätudega, kükipuurist väljas (kuigi kõik puurid olid vabad), tagurdas kangi rackimiseks selg ees puuri poole, tagurdades tuli plätu jalast, selle otsa ta koperdas, pillas kangi praktiliselt maha kuid siiski ühe otsa sai nagisse. Teine ots lendas alla, põrkas kettalt vastu kükipuuri ja sealt talle endale vastu jalgu praktiliselt, nii et ta pidi eemale kargama.
Martin Mägi
MemberSilbaum. Oh ja kuidas veel mõõdab. Enne, kui Sulle mingi kava teeb, saadab Su Dexa skänni. Sealt saadud Lean Body Massi järgi arvutab Sulle Su kulud. Igasugune “arvamine” on miinimumini viidud. Ja ta niivõrd ei tee mitte kava, ala söö 200 gr kodujuustu, ta annab ette makrodkalorid ja kilomeeter pika eksli, kus on toodud toidud ja toitained. Ja sealt valid, et sõid Tere karamellikisselli 70 gr ja siis eksel teeb sellest 5 gr valku, 21 grammi süsikaid jne.
Ja mis peamine, kui Sa talle ei esita iga päev või nädal oma toidulogi, siis tal pole mitte ükskõik, vaid ta konkreetselt helistab Sulle ja “motiveerib” Sind, et Sa sihuke ludri poleks. Siis mõõdab ja kaalub ja teeb muutused järgmiseks nädalaks makrotesse ja kaloritesse.
Tema puhul on rohkem tegemist nö. koostöölepinguga kui toidukavaga. Tegu pole kaugeltki odava mehega, kuid ta on oma raha väärt.
Martin Mägi
MemberMargus Silbaum.
-
AutorPostitused