Martin Mägi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Martin Mägi
MemberJalgu tuleb ikka treenida. Muidu võib olukord krooniliseks muutuda.

Martin Mägi
MemberIndrek Otsus ütleb oma kulturismiõpiku saates:
Minu sügava veendumuse kohaselt kaotab info usutavuse ja objektiivsuse niipea, kui soovitajal on mängus oma (äri)huvid, puudutagu see treeningumetoodikat, toitumist või mitmesuguseid “tervisetooteid”.
Mitte et iga soovitatud lisand või (äri)huvi ilmtingimata halb oleks.
juuli 3, 2012 at 9:15 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #319285Martin Mägi
MemberKrsissukas on jätkuvalt võistlusvormis – harva kui naistel selline ainevahetus on, et söö mida tahad ja pekki peale ei tule….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainevahetus, ainevahetus… …ma nägin teda rannas, ta on lihtsalt hüperaktiivne, lasi ringiratast koguaeg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Martin Mägi
MemberSpartas on küll naisi. Vähemalt sel ajal, kui mina seal käin. Alates päris noortest lõpetades seitsmekümnestega vist. Ja ei saa küll öelda, et nad ainut aeroobset teeks.
Ja tore, et seal käivad ka need, kes tavalist jõutrenni ei tee, vaid teevad mingit eriala asja. Üks tibi võttis ükskord kangi selga ja hakkas sügavkükist hüppeid tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja ükskord tegi mul sõber kõhutrena peal, tõusis pausiks püsti, keeras selja korra ja kohe oli üks sukapükstes vanaema trenažööri ära hõivanud, hakkas kiikuma seal õndsa näoga. Sõber ütles, et ei tahtnud vanainimest ära ka ajada, muidu läheb veel haigekassasse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Ja siis ükskord ma tegin selili lendamist püramiidis, kui mu ümber tekkisid mingid sportlikud tibid. Mul läksid järgmised raskused kohe suuremaks, järgmised neli päeva oli rind kange, krt.
Ütle nüüd, et kasu pole naistest, eks.
Martin Mägi
MemberMa olen siit foorumist lugenud arvamust, et kui on mingi suuruse- või jõuvahe, siis tuleks rohkem treenida rohkem hantlite või kangiga, vähem trenazööridega. St, trenažööri peal ei taju, et üks käsi töötab rohkem.
Ja alustada tuleks seeriat nõrgema käega ja tugevama käega teha sama palju korduseid. Ma ei leia üles, kus selles täpselt juttu oli, kuid tundus mõistlik, parandage kui eksin.
juuni 13, 2012 at 7:36 e.l. in reply to: Kaal kiiresti alla 1 päevaks võistlusteks vedeliku arvelt jõu vähenemiseta #76086Martin Mägi
MemberMis variant oleks kõige otstarbekam? Sooviks lisavariante, ümberlükkamisi, arvamusi. Kehtib ainult antud pealkirja kohta!
Mõned kuuldud ja läbiproovitud variandid:
POS: paksult riidesse ja jooksma, trenni; vähendada toidu kogust ja vedeliku tarbimist piirata miinimumini; 0,75 päeva söögita+veidi süsivesikut hinges püsimiseks-energiaks
NEG: kõhulahtisti, saun
Kommentaare ja arvamusi oodates.
Tänud kõigile! Hull v6istlus oli, 2 ööpäevaga 3,2kg vee arvelt kaalu võtta sai nüüd ära proovitud. Kolm korda v6ite arvata kuidas see mõjus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jõutõstmises üle 1,5-2kg vee arvelt võtta on lollus mida kellegile ei soovita. 6 tundi enne kaalumist oli kaal 1,9kg üle, millele järgnes saun ja jalutuskäik linnas 30 kraadise palavusega.Kui Margus nii ütleb, siis võiksid teisedki sellega ettevaatlikud olla.
Martin Mägi
MemberMul on nii, et kui pole aeroobset kaua teinud, siis ei jaksa kükki teha või teisi raskeid harjutusi. Jõudu nagu veel oleks aga lämbumistunne tuleb peale, ei jõua ära lõõtsutada.
Martin Mägi
MemberSelliseid katseid on külluses tehtud ja ma ei ela enam selles korteris. Sellega tegelevad ka arstid mujal maailmas. Hiinas on selliseid teadmisi arvestatud aasta tuhandeid juba. Ega siis alati ei pea kõhr ära kaduma. Oleneb, milline keha piirkond jääb tugevama mõju alla ja mis inimesel on nõrgem koht. Geobioloogiliste anomaaliate kohta on külluses materjali. Keda asi huvitab, leiab info üles. Näiteks arstist, kes asja uurinud Saksamaal Ernst Hartmann. Milleks vaja mul endale kahju teha, kui on nii mõnelgi tuttaval voodi teise kohta nihutatud, peale mida unekvaliteet või mingi häda on kadunud. Vaadake või looduses avatud silmadega ringi. Ega siis puu ei kasva lihtsalt niisama ühele poole viltu justkui tahaks mõne koha pealt ära minna. Mul omal aias selline õunapuu, mille isa istutas veesoone peale. Kõik puud on sirged, aga see selgelt ühele poole viltu.
Siin oli küsimus liigeste kohta ja kõhre taastumisest. Mul puudub vajadus midagi rohkem tõestada.
Koli parafoorumisse oma jutuga. Võibolla seal leiad endale takkakiitjaid.
Su naisel olla olnud Hartmanni rist pea all? Otsisin Hartmanni risti kohta ja päris hirmuäratav:
100% of people who get SECONDARY CANCER.
95% of people who get CANCER were sleeping &/or working in a GS place before or at the time the cancer was diagnosed.
95% of children who are HYPERACTIVE, have LEARNING DISABILITIES or are DIFFICULT TO CONTROL.
95% of people who get aids.
80% of parents/caregivers who ABUSE CHILDREN.
80% of DIVORCES are by one or both partners being GS.
80% of couples who CANNOT HAVE BABIES, one or both are GS.
80% of women who have a miscarriage.
80% of babies who died of COT DEATH.
70% of M.E. (Post Viral Fatigue) sufferers.
70% of people who are ALLERGIC TO FOOD/DRINK.
Ja Su õunapuu tahab Su aiast ära minna?
Neid veesooni ja maa-aluseid jõgesid leitakse igas korteris ja toas, kus pendeldamas käiakse. Seega esineb neid ka väga tihedalt. Viimane kord, kui ma metsas käisin, olid puud taeva poole sirged, mitte ei põgenenud veesoonte ega Hartmanni ristide eest.
Martin Mägi
MemberJalgu tasub treenida küll.

Martin Mägi
MemberHuvitav kuidas siis need pinged seljast lahti saab kui ragistada ei tohi? Selg jookseb nii eriti kinni ja kangeks..
Söö kyänit, joo vemmat peale ja maksa pendlimehele (need kasvatavad isegi hamba-augu kinni)
või
mine spordiarsti või kiropraktiku juurde.
Martin Mägi
MemberTekkis jälle väike küsimus.
Kuna eesmärk on rasvapõletada, siis kas dieediga kaob ka jõud?
Sellessuhtes, et kõik jõunäitajad vähenevad, kükk, rinnalt surumine jne… .
Ise teen 2x nädalas aeroobset ja 3x nädalas jõutrenni
Ma ei tea, kuidas teistel on. Võibolla oskavad paremini oma sööke sättida kui mina. Mul vähenesid kõik jõunäitajad. Lisaks tekkis mingi letargia või energiapuudus või apaatsus… Konfisin oma söömise nii ringi, et kaal püsib ja jõud tõuseb vaikselt. Pekk põleb ka ilmselt väga aeglaselt, no on vaevu märgata kui võrrelda mingeid kuu vanuseid pilte.
Ma ei ole mingi sportlane ega pesumodell ja ei kavatse selleks hakata ka, tervisele ohtlikult paks ka enam pole. Minu seisukoht on, et aega on, prse see dieet, elu tuleb mõnusalt elada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martin Mägi
MemberMa pakun, et plahvatuslik jõud. Maamiin näiteks.
Treeni mitmekülgselt, ära unusta ennast mingi kindla rutiini peale. Üks periood teed plahvatuslikku, siis kestvust jne.
Martin Mägi
MemberMa ei oska küll ühtegi lahendust pakkuda, kuid kõigepealt tuleks muuta suhtumist. Senikaua, kuni noore türuku iluideaal on see

ja poiste arust on lahedad poisid need:

ei hakka ükski väike poiss ega tüdruk sporti tegema. Süüakse 10 lutsukommi ja siis ollakse nälgas.
Sa Janar ise ja teisedki kulturistid on igas kommentaariumis materdada saanud kui “roidid, riigi raha raiskajad, mõttetud jne”. Senikaua kuni see ei muutu, võid neid kehkas väänata kuidas tahad, nad vihkavad seda hingepõhjani ja loevad neid tunde karistuseks.
Martin Mägi
MemberMa olen kükke üritanud teha, aga mu põlved väga “kraaksuvad”, kas see põlvedele liiga ei tee? Enne peaks vist soojendust tegema eks?
Mul ka põlved raksusid ja valutasid. Ma olen nüüd 8 kuud kükke teinud, raksuvad ikka aga ei valuta enam. Soojendus on oluline ja pärast venitus ka väga oluline.
Martin Mägi
MemberVõib-olla see seletab paremini: http://www.youtube.com/watch?v=gAe8Gms3Pv0&feature=youtu.be&t=2m20s
Alates 2:20 siis.
-
AutorPostitused