Martin Mägi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Martin Mägi
MemberVeri, higi pisarad. Tegin täna väikese eksperimendi, filmides oma maastikujooksu Tartus, Toomemäel. Vaadake ja hingeldage koos minuga!
Lahe. Lisasin Su jooksule natuke iseloomu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martin Mägi
MemberKui mul plika lasteaias käis, siis seal oli ka üks Frederik. Lapsed ütlesid talle Vedelik.
Martin Mägi
MemberMa nägin umbes kolm kuud tagasi neid seal Vana-Narva maantee sekspoes. Võibolla sealt saab tellida siis vms. Igastahes olid uued, rohkem ma tähelepanu ei pööranud, kuna teised läikivad vidinad kiskusid tähelepanu ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martin Mägi
MemberTore, kõik naised Powerplate’i peale istuma!
Martin Mägi
MemberPeterburi maantee Maksimarketis on ka automaat. Mõtlesin, et ostan aga liiter natuke palju töö juurde.
Martin Mägi
MemberMuidugi mine Bodypumpi. Ma arvasin ka, et ma olen Squatmachine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tore oli muidu. Raskused võtsin samad, mis treeneril, alguses raskemadki.http://www.fitness.e…osasid-hantleid
Minu probleem oli selles, et minu treeningus puudus see tsüklilisus ehk olin väga pikka aega teinud 5×5 jms jõule orienteeritud trenni. BP’l pole aga maksimumjõuga pistmist.
Praegu ongi mul käsil lihasvastupidavuse tsükkel ja ma pean ütlema, et ikka on kuradi raske. Nagu Bodypumpis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martin Mägi
Memberolen 3 korda võtnud, kasu ikka midagi pole!
millal tulemusi näeb?
Tulemusi näeb Fitshop oma rahakotis.
Kui Sul pole kirjas iga päev oma kaal, ümbermõõdud, trennides harjutused, seeriad, kordused, raskused, tempo, taastumine – Sa ei tajugi neid tulemusi. See ei ole nii, et ilma surud 50 ja lisandiga surud 60. Tee endale korralik statistika, kasuta paar kuud, siis ära kasuta paar kuud ja siis võrdle neid tulemusi.
Martin Mägi
MemberHaha, viimase aja suurte kordustega trennid ajavad mind samuti oksele, ma arvan, et see tuleb sellest, et ma olen lihtsalt nõrk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Koormustest on kahtlemata hea mõte, kõigepealt mine spordiarsti juurde, siis treeneri juurde. Ja siis anna teada siia, kuidas läks.
Martin Mägi
MemberMõningaid fashioni inimesi hirmutavad minu sääre-, reie- ja kõhulihased
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näita pilti? Tahaks teada, alates mis hetkest modelli lihased hirmutama hakkavad.
Martin Mägi
MemberOlen 24 aastane, 180 cm pikka ja kaalun 75 kilo. Olen teinud 2-3 korda nädalas 8 km jooksu, umbers 45 minutit aeg. Nii umbes 1 kuu. Siiamaani ei ole mingit muutust märganud. Töö on selline, et söömisdistsipliini väga rangeks ajada ei saa. Mida peaksi ette võtama?
Ära muretse oma õlleka pärast, söö enamvähem arukalt ja joo enamvähem arukalt. Kui jooksmine liiga mõnus hakkab tunduma, siis tee intervalle vahele ja kangitrenn on ka kasulik.
Ma ise ei uskunud, et oma õllekast lahti saan aga mõtlesin, et olen siis vähemalt tugev õllekas kui nõrk õllekas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga püksirihma olen pidanud nüüd ikka auke kõvati juurde tegema.
Martin Mägi
MemberMis tähendab, et aeroobne põhi täiesti puudulik? Olen pea 10 aastat tantsinud, noorena koolis võtsin osa kõikidest jooksuvõistlustest jne. Umbes aasta tagasi hakkasin tundma sellist “ei jõua” tunnet. Sõbranna, kes õpib õeks, ütles, et taastumine peaks tulema isegi treenimata inimesel kiiremini kui kuue minutiga ja et tema kahtlustab pigem mingit vereringe häiret (kuna esineb ka muid probleeme) või et südames miskit viga. Igaljuhul, kui miskit sellist on, siis kuidas tuleb treenida?
Kõlab nagu ühe mu lähedase sugulase jutt, kellel avastati koorusastma. Ta on ka elu aeg aeroobset teinud ja teeb siia maani, kuid taastumine oli sigaraske. Nüüd on tal mingid ravimid, mis seda astmat leevendavad, ühtlasi on ta nüüd WADAs jnevms. registreeritud, sest ta on võistlev sportlane.
Martin Mägi
MemberPalju Sa lõuga tõmbad muidu?
Martin Mägi
MemberMina arvan, et on mõtet. Paari kuu pärast pärast on hea vaadata, kas ja millised muutused on olnud ja vastavalt sellele näiteks toitumist korrigeerida.
Kirjuta üles, millistes tingimustes testi tegid – kas olid enne söönud, kas olid trenni teinud jne, siis saad järgmise testi sarnastes tingimustes teha. Raske trenn näiteks mõjutab mõõtmistulemusi, nii saad asja enamvähem objektiivsena hoida.
Martin Mägi
Member@ http://sport.err.ee/…6a-c3f1fd7934d8
Sumoproff Kaido Höövelson alias Baruto alistas Nagoya-basho teisel võistluspäeval lääne komusubi Toyonoshima. Matš kestis kümmekond sekundit, mille lõpetuseks eestlane Toyonoshima dohyo’lt välja tõukas. Võidutehnikana läks protokolli yorikiri.
Teisipäeval on võitmatuna jätkava Baruto vastane lääne maegashira 2. paigutust omav Okinoumi, kes on Nagoya-bashol seni teeninud kaks kaotust.
Baruto on 26-aastase Ayumi Fukuokaga maadelnud neli korda ja teeninud kolm võitu. Aasta esimesel suurturniiril sai Baruto tehnikaga oshidashi võidu.
Martin Mägi
MemberRaivo peaks selle teema eest mingi auhinna saama.
-
AutorPostitused