Martin Mägi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Martin Mägi
MemberMu naine kartis alguses kükipuuri minna, kui Sparta tõstmise osas näiteks klassikutel trenn või muidu suured mehed ümber puuride olid. Nüüd juba läheb aga ikka kuidagi hästi kahtlevalt ja külg ees, et saaks kiirelt plagama panna kui keegi märkab teda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martin Mägi
MemberTeretulemast varahommikuste treenijate sekka? Ma ka pärast tööpäeva lihtsalt ei jaksa. Kuigi ei tee füüsilist tööd. Aga hommikul on saalid tühjad, varustus vaba, riietusruumis puudub küljetunne… …ainus miinus on, et kell seitse peab ärkama, et üheksa tööl olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 29, 2012 at 12:39 p.l. in reply to: Western European Powerlifting Championships 28 and 29 September 2012 #325555Martin Mägi
MemberÜtles jah. Ma ei osanud seda konteksti panna, enne kui Sa ütlesid.
Aga tundub mõistlik seletus.
september 29, 2012 at 12:27 p.l. in reply to: Western European Powerlifting Championships 28 and 29 September 2012 #325553Martin Mägi
Member3:07 PM goodlift: Эстония – это не западная европа
3:08 PM goodlift: она – приглашенный гость, выступала лично, без места и медалей
3:09 PM goodlift: а на подиум вышли ради отчета в министерстве
Me ei ole Lääne-Euroopa.
Martin Mägi
MemberSäär, reie tagaosa?
Martin Mägi
MemberPikapeale läheb see biitseps triitsepsi koha peale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
september 24, 2012 at 6:56 e.l. in reply to: lihase taastumise edasijõudnutele. Palun targad juttu panna. #325156Martin Mägi
Memberkuulge . Aga kes neist ei tarbi pulbreid on nii vähe inimesi märgata kellel on suurt lihaseid . Aga kõige rohkem olen märgand tippjõukad ja kaua käind jõukamehed kes on tarbind vadakupulbrit ,on neil suurtes lihastes .
Aga äkki nendel suurtel tüüpidel on sponsorlepingud pulbritarnijatega? Et Sinu- ja minusugustes isu tekitada, et me käivet teeks pulbripoodides?
Martin Mägi
MemberSa ei ütle, mis Sind huvitab ega sedagi, kus Sa elad-liigud. Sparta lingilt vali “lihtne alguseks” või “rahulik” või iganes Sulle meeldib. Head treenimist.
september 21, 2012 at 8:08 e.l. in reply to: Säärevalu – jooksupaus, jalatsivahetus või midagi muud? #324877Martin Mägi
MemberSa küll ei täpsusta, kuhu seal sääres valu lööb, kuid äkki on sama rida mis mul oli jupp aega tagasi? http://forums.fitnes…499#entry340499
september 21, 2012 at 6:24 e.l. in reply to: lihase taastumise edasijõudnutele. Palun targad juttu panna. #324874Martin Mägi
MemberOlles ise selle “pulbrite” faasi läbi elanud, vaatan sellele tagasi suht huumoriga. Esiteks tundud Sa endale kõvem mees, kui päras sauna trennis mingit kallist šeiki alla libistad. Teiseks jääb mulje, et neid pulbreid müüakse kui toiduasendajaid, mitte toidulisandeid.
Minu silmad avas Silbaumi toitumiskava, mis lõi ekslis kokku süsivesikud, rasvad, valgud. Ja kui tavatoidust jäi puudu midagi, siis kasutasin lisandit. Näiteks lisasin 10 grammi valku. Või kookosrasva.
Mingit “effekti” annavad paari käe näppudel loetavad ained, mida tavatoidust pole võimalik või praktiline omandada.
Tõsi ta on. Raha võiks pigem panna nende ainete peale, kui lihtsalt valku-süsika kombosse.
Martin Mägi
Member
Martin Mägi
Member
september 18, 2012 at 6:22 e.l. in reply to: lihase taastumise edasijõudnutele. Palun targad juttu panna. #324627Martin Mägi
Membersuured tänud ,et ära vastasite
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … Kas ma olen õigesti kuulnud et jõukasmehed/naised väitavad et vadakupulbrid ei kahjusta tervist ,aga arstid ja tavainimesed,kes ültse ei käi jõukas trenni väidavad ,et kahjustavad tegelikult ?Kahjustab kui seda kokaiini kombel ninna tõmmata. Või silma ajada.
Kui seda sööd-jood, siis ei tee ta Sulle midagi.
Martin Mägi
MemberHarmoonia missugune õla ja küünarvarrega. Tundub, et T-särk pigistab õli küünarnuki juurde kokku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
-
AutorPostitused