Martin Mägi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Martin Mägi
MemberPalju Sul need lukud siis kaaluvad? On olemas ka vedrulukke, mis midagi ei kaalu. Aga ikkagi, peale lukkude ja raskuste vähendamise võid proovida näiteks laiemat haaret kui tavaliselt kasutad? Mu kipub ka väga kitsa haardega vibama, sellest siis mõte laiemat haaret kasutada.
Teen rinnalt vabaraskusteta kuna vabaraskustega kaob kangil tasakaal ära ja raskused kukuvad maha.
Kuidas seda vältida saaks? Ja millega oleks parem teha või neil pole vahet?Kui on ss millised?
Mind huvitab ikkagi üks asi,kas neil on vahet? vabaraskustega pidi arenema tasakaalulihas paremini välja aga kas veel mingit vahet on?
Koordinatsioon paraneb kindlasti vabaraskusega tehes.
Martin Mägi
MemberMa olen alati arvanud, et andekad inimesed on andekad mitmel alal. Sa võiks raamauid illustreerida. Kui Sa seda juba teinud pole muidugi.
2012 tegin siis jõuludeks lähikondlastele sellised tervitused:
Pisitütre Vanessa nägemus jõuludest oli selline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>:Martin Mägi
Memberkui tädi vähem lõugaks, siis jaksaks kindlasti rohkem kükkida.
Kuidagi valesse kohta on tal see energia suunatud…
Martin Mägi
MemberMa olen oma mõlemad randmed ära murdnud, poisikesest peast kakeldes. +20 aastat möödas ja ikka valutab.
Aluses tehti röntgen, sealt ei nähtud midagi. Kui ikka valutas paar kuud, siis sain mingile paremale arstile. Valesti kokku kasvanud luumurd oli diagnoosiks. Lahenduseks oli, et lööme lahti uuesti ja paneme õieti kokku. Arva, kui kiiresti ma sealt sääred tegin.
Aga lamades surumist teha ei saa. Üldse kõik raskused, nii suruvad kui tõmbavad, on mul võimalikud nüüd ainult sirge randmega. Paindes ranne = kohene valu.
Martin Mägi
MemberTegelikult on härral põrgatamiseks bosu pall särgi all aga kõik arvavad, et ta on paks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martin Mägi
Member@ goblet squat. Mul on kavas “Jõutõmme pakkude pealt”, kuna ma ei oska otsida seda kuidagi, siis näitan enda videot. Ma teen seda valesti selles videos, jalad peaks laiemalt olema, peaks sügavamalt kükkima ja sirgema (püstisema) seljaga. Aga mõttest saab aru. Ja minu jaoks väga väljakutsuv. Mõjub kuidagi nagu küki ja jõutõmbe segu.
Martin Mägi
MemberJõutõmmet ja kükki võiks sellisel puhul teha sumo stiilis. Nii hoiab selga rohkem püsti ja alaselg saab vähem koormust. Omal sama häda ja muud moodi ei saagi teha. Raskustest ja raskuste kasvatamisest – väga ettevaatlikult.
Mul praegu kükis ja tõmbes maksimum raskus 50-60 kilo. Vahepeal oli 110-130, siis tõmbas selja valusaks ja nüüd jälle alguses. Läksin lihtsalt liiga ülbeks ja arvasin, et selg korras.
Planking aitab mul ka kaasa kõvasti, muud “core strenght” harjutused ka. Ja venitamine muidugi ka.
Seljal on selline tore asi nagu diski prolaps, press pole seni seljale midagi tunda andnud. Ilmselt ma siiski proovin ka vahelduseks kükki teha, vaatan kuidas selg vastu peab.
Mis harjutused tuleks jätta ning mida siis lisada? Unustasin enne mainida, et teen trapetsile ka õlatõsteid kangi või hantlitega.
Martin Mägi
MemberIme on sündinud! Lonkur, kes terve elu pidi almuseid kerjama, raviti terveks kollase panni poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Martin Mägi
MemberSoovitan ikka seda juttu: http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=540
Martin Mägi
MemberKui Sa tahad oma tervist nässu keerata, siis on olemas ka kataboolsed steroidid. Pakuks, et paari kuuga on Su niigi olematu lihasmass nii kadunud, et Sa ei suuda iseseisvalt kõndidagi.
Aga ma tõesti ei saa aru, miks enesehävitamisega tegeletakse. Rasvapõletus, nii et lihasmass ei muutu, on ok. Aga et tegeleda tahtlikult lihase hävitamisega…
…miks panna ennast olukorda, et ei jõua matkarajal vaatetorni ronida, poekotiga trepist üles minna, tüdrukut sülle võtta…
Ma ei saa aru.
See on väga hea siis ju. Kuid ma loodan ,et jooksmisega ei lähe jalad suuremaks, vaid peenemaks.
Võib olla tuleks ennem täiega näljutada, ning pärast joosta ja korralikult süüa, siis jäävadki jalad selliseks. Toidu asemel vesi ainult.
Midagi sellist(näide)
Esimene võimalus
Praegust: Kaal 60kg
Näljutamine: Kui kaal 50kg, siis lõpetan näljutamise.
Nüüd söön ühe kilo juurde, ja põletan ühe kilo maha(50kg jääb alati. Nii palju kui söön, nii palju põletan).
Teine võimalus
Praegust: Kaal 60kg
Söön ühe kilo ja jooksen 1.5 kilo maha, ehk siis aeglaselt saab kaalust alla.
Esimene tundub olevat kiirem. Ma tean, ma näen suht lollina välja nüüd, aga midagi pole teha, iga inimene on erinev.
Martin Mägi
MemberNo olgu. Iga päev jooksma 10-20 min, oleneb kui kaua jõuab.
Lisaks, jätan siis hommiku ja päeva söögid vahele, ehk siis ainuke söök mida soon on kell 17:00.
Nt täna siis söön ainult kartuli vormi, homme ehk ainult 2-3 õuna.
Loodan ,et nii saab kiiresti peenikesed jalad.
Ei saa nendest aru, kes vihkavad inimesi kellel on peenikesed jalad. Peenikesed jalad on moes, ja näevad väga head välja.
Parem olla peenike, kui paks.
Keegi ei vihka Sind peale Sinu enda. Saad maohaavad endale niimoodi. Ära riku oma tervist ära.
Martin Mägi
MemberEks need moeröögatused käivad samuti mööda siinusgraafikut, kui läheneda probleeemile matemaatiliselt. Praegu on moes peenised jalad ja naiselikum-hapram kehaehitus, mingi hetk tuleb jälle aeg, mil on moes tugevam kehaehitus jne jne jne. Graafik on lõpmatu.

Edit: Seega lähedes asjale matemaatilise analüüsi seisukohalt on tuleviku huvides parem hakata juba praegu omandama tugevamaid ja lihaselisemaid jalgu. Ja lähtudes siinusgraafikust saavad need üsna peagi taaskord moes olema.
.Word.
Martin Mägi
MemberKas see on isiklik iluideaal või mingi elukutsest tingitud vajadus?
Martin Mägi
MemberVictoria ja Vivian. Eestipärane Viivika. Mulle meeldivad lihtsalt.
Martin Mägi
MemberMinu arust oli see film (http://rutube.ru/video/d2d71967587111a5d61ba78646803079/#.UKTiENbiZK1), kus mingi tegelane ütleb, et väheandekas laiskvorst saab dopinguga paremad tulemused kui tippmees usinalt ja puhtalt tehes.
-
AutorPostitused