Martin Mägi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Martin Mägi
MemberMa ei oska Sulle vastata, et mida ja kui palju Sa taastumispäeval sööma peaksid. Aga toitumisdefitsiit on ka taastumisdefitsiit. Seega kui Sa sööd defitsiidis, on Su taastumine ka defitsiidis. Mina pigem sööks taasutmispäeval pisut üle.
Martin Mägi
MemberMartin Mägi
MemberNo lihtsaim on kohupiim, piim ja banaan.
+1, ma lisan kaerakliisid ka natuke.
Martin Mägi
MemberTeiseks oli Salu pand kõrrgelt aluselt tõmbe, see arendab eelkõige puusi ja tõmbe algfaas on väga madalal.
Täiesti hull, kui väljakutsuv harjutus. Ma teen seda muidugi 60-75 kiloga ja kümne kordusega. Pärast viimast seeriat peab hoolikas olema, et sealt otsast alla ei kuku kui kuppel sõidab.
Martin Mägi
MemberKui sa arvad et see on midagi põlvedele väga head siis ma küll ei arva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eriti kui see algab sõnaga glüko ja lõpeb sõnaga kortikoid.
Maimäleta mis need olid. Kui põlved öösel üles ajasid, siis võtsin, mõjusid küll.
A kui poleks kükke hakanud tegema ja venitama, siis võtaks siiamaani. Ja kahtlustan, et kui järgi jätan, siis hakkan uuesti sööma neid.
Martin Mägi
Member
Mida te ära teeks, et parempoolsega meeldivalt aega veeta?
Laseks vasakpoolsel õli välja.
Martin Mägi
MemberMartin Mägi
Memberpõlved jäävad kükkides valusaks. Enamasti selgub kohe, et reielihas on pinges ja lühenenud.
+1 selle pika jutu peale. Mul ka põlved kõ’aig valutasid, kuni hakkasin kiropraktiku käsu peale reit korralikult venitama. Ja valu jäi järgi. Ja saan teha vabalt ass to grass kükke jms. Oleks ainult jõudu rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(ja enne kõik see alati räägitud jutt, et midagi ei ole teha nende põlvedega, röntgen näitab, et põlvekapslite või mis ta nimi on, on kuju muutunud kõvast põrutusest, profivaluvaigistid jne)
Martin Mägi
MemberMartin Mägi
MemberArnold is numero uno and he is smoking a Joint.

Martin Mägi
MemberKas Su reied lähevad suuremaks või väiksemaks sõltub Su toitumisest. Kui sööd üle oma vajaduse, lähevad suuremaks. Pekikihi alla tekib lihas lihtsalt. Kui sööd õieti ja vähem oma vajadusest, võib ikka Sul lihas tekkida, kuid reie ümbermõõt väheneb peki arvelt.
Kõht-reied-tagumik trenn pole ka just tark, treeni ikka tervet keha. Nii kulutad rohkem energiat ja põletad rasvugi õige toitumise juures. Ilusaid käsivarsi ei tahagi või?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kirjuta oma toitumine lahti – kui see on sama “õige” kui trenn, siis on Sul hea võimalus asju paremini teha.
Martin Mägi
Membervarsti Curling ka olümpial mingi iidse ala arvelt.
Martin Mägi
MemberRange of motion!
Martin Mägi
MemberHuvitav kas keegi kes siin teisi tolaks ja teiste tegemisi jõusaalis veidraks peavad, on ka ise siin kusagil kirjas. Selles mõttes, et keegi on näinud teda ennast veidraid asju tegemas ja siia sellest kirjutanud.
Aga vaffa vaadata, kui palju viitsivad inimesed jõusaalis teiste tegemisi passida, selle asemel, et ise enda trenniga tegeleda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei imestagi, et aegajalt tekib teemasid, kus inimesed kurdavad(kes ei ole kunagi saalis käinud), et ei julge saali tulla äkki vaadatakse imelikult, kommenteeritakse, jne….
Jõudu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi olen, http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/17576-jousaali-tolad/page__st__600__p__342628#entry342628
Võibolla olen veel kusagil
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martin Mägi
MemberOsa käivad ka püksid rebadel, gangsta style.
Haah, ükskord oli mingi ilgelt kõhn meesterahvas, ei puusa ei prset ei aluspesu, hakkas lõuatõmmet tegema trena peal. Iga kord kui tõmbas, jäid püksid madalamale, õnneks palju tõmmata ei jaksanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused