marti384
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marti384
MemberOlen võrdlemisi laisk inimene ja iga ampsu pealt kaloreid lugeda ausalt ei viitsi – lähen lihtsama vastupanu teed ning lasen kellelgi endale kava valmis kirjutada.
Lased toitumiskava valmis kirjutada aga kaloreid lugeda ei viici?
Toitumiskava jälgimine tähendabki ju kalorite lugemist…ehk siis toidukoguste kaalumist enne kokkamist ja söömist. Või kuidas sa ette kujutad seda toitumiskava ja selle jälgimist? Annad toitumiskava oma isiklikule kokale, kes kaalub-mõõdab, praeb-keedab ja sinu rõõmuks jääb ainult valmisprodukti nautida?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isiklikust kogemusest soovitan Taavi Merisalu (siinne kasutaja Sarge) kavasid, mida ise olen nüüd 4 kuud järginud ja tulemusega igati rahul. kaal on langend 88 pealt 82 peale ja peegelpilt ikka oluliselt parem.
marti384
MemberNo ilmselt su keha kulutab kogu sissesöödava energiahulga ära ja seepärast sa ei kasvagi. Mis muud kui tuleb toidukoguseid tõsta. Ja ühekordne investeering toitumis-ja treeningkavasse pole ju meeletu kulutus. Pöördu koos naisega mõne treeneri poole ja lase mõlemile korraga toitumis-ja treeningkava teha ja küsi soodust…kindlasti saad nats odavamalt kui kaks korraga tellite. Ja toitumiskava annab ju nii teha, et mõlemil samad söögid…lihtsalt kumbki peab jälgima kogust, et sina oleks vajalikul hulgal kaloritega plussis võrreldes sellega palju päeval ära kulutad ja su kaaslane defitsiidis. ja ega õhtused telekaesised süsarisnäkid kaalukaotusele abiks ei tule jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marti384
MemberVõtsin endale eesmärgiks teha ära spagaat enne suve. Üritan siin tihedamini venitada, aga lugesin, et üle ka ei tasu venitamisega pingutada. Kaugel pole spagaadist, usun, et kuu veel siis võib isegi ära tulla.
Mu jõusaalis (MyFitness Kristiine) töötab saalitreenerina üks neiu, Kaia Kollo, kes on TRXi maaletooja. Eile juhtusin oma jõuaalis juhuslikult kõrval olema kui ta paarile preilile seletas, et TRXiga pidi olema väga hõlbus spagaati treenida. Võib-olla sulgi sellest abi, kui TRXi kasutamise võimalus olemas.
marti384
MemberMa ka mõtlesin, et kas su kavade koostaja ongi sellised lõunasöögi variandid sulle teinud või sa ise aretasid sellise söögikorra endale kokku? Eks see kõhtu täidab küll jah, aga nagu Rambo vendki ütles, et kas sel ka mingit maitset oli ja suudad sa sellist sööki pidevalt lõunaks süüa? Ise küll ei suudaks…lõunaks ikka soe toit….näiteks täna kotletid täisteraspagettide ja köögiviljadega (u 620 kcal, millest süsiv 53 gr, valku 50 gr, rasvu 21 gr)
marti384
MemberAga kui kavas on jogurt kirjas, tohin selle siis keefiriga asendada ?
Mul on oma tarbeks koostatud exceli tabel. kus kõigi tarbitavate toiduainete kalorid ja toitaineinfo sees. Kuna tean, mis iga söögikorra kaloraaz ja süsari/valgu/rasva vahekord peab olema, siis on selle tabeliga lihtne igast asju kokku kombineerida ja grammidega mängida, et soovitud tulem saada. See mis sul toitumiskavas on, on lihtsalt mõned näited, millel on juba õige kaloraaz ja S/V/R vahekord paika pandud, aga see ei tähenda, et maailmas enam muid sööke polekski. Koosta endale ka selline abivahend ja saad ise endale lihtsalt uusi sööke kombineerida või vajadusel lihtsalt mingeid toiduaineid asendada, ilma et peaks hullult pead murdma ja kalkuleerima.
marti384
Membermarti384
Memberja see küsimus alkoholi kohta…kas see on lihtsalt uudishimu teiste tarbimisharjumuste kohta või on siin mingine tagamõte, et leida endale ettekääne ikka mõne siidri või õlle jaoks? et a la näe see ju kirjutas, et joob nii ja nii palju ja miks mina siis ei võiks ja mis see mulle ikka teeb.
Mida vähem alksi (või üldse mitte) seda parem sulle endale. Jälgi 100% sulle tehtud trenni- ja toitumiskavasid ja saad ka tulemuse.
marti384
Memberkiire google ja voila: http://www.naine24.ee/786342/oliiviolide-imeline-maailm
Ekstra külmpressi oliiviõli – ekstra virgine olive oil
külmpressi oliiviõli – virgine olive oil
Proovi ikka ise ka enne natuke uurida toodete pakenditelt või googelda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2014 at 9:07 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #356915marti384
MemberKrissu ega see ometi sinu uus koer ei ole….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Musklis on poiss küll ja vormi on teinud ka….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>huvitav kas sellistele kulturistkoertele ka mingid eraldi koertenäitused/võistlused?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marti384
Membermarti384
MemberTrenne teen ainult kodus ning olen teinud ainult kodus juba pea paar aastat järjest.
Huvitab, et millistest treeningvahenditest su kodune jõusaal koosneb?
jaanuar 7, 2014 at 7:32 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #356832marti384
MemberMinult palus kehva välja nägemisega mees leiva raha toidupoe uksel. Võtsin sellepeale kotist just ostetud leiva välja ja pakkusin, et annan selle talle. Mees aga nähvas mulle et tal pole ju kilekottigi kuhu seda panna………
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks neid näiteid on kindlasti palju aga see võttis küll sõnatuks.
ilmselgelt unustas ta täpsustada et tal vaja raha “vedela leiva” jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marti384
MemberSiin on kirjas, et kolmas: http://www.fitness.ee/uudis/5614/vaata-kes-porusid-pohjamaade-meistrivoistlustel-voetud-dopinguproovides
Taavi sa oskad seletada protokollide põhjal, kuidas Fred kahe koha võrra lausa tõusis, kuigi disklafi sai üks mees, kes temast ees oli? Lihtsalt sportlikust huvist tahaks teada, kuidas disklaffide korral neid punkte AFis ümber mängitakse…praegu ma küll nende protokollide põhjal sellest aru ei saa.
Esialgne protokoll: http://www.fitness.ee/attach.php?attachment=315
Dopinguproovijärgne protokoll: http://www.fitness.ee/attach.php?attachment=319
marti384
MemberIse olen kasutand Suunto pulsikella, jäin rahule. Mõned sõbrad kasutavad Polari toodangut, samuti kiidavad. Mõlemal tootjal on väga lai tootevalik ja ka hind vastavalt sellele mis funktsioone kell sisaldab…nii et pead enda jaoks paika panema, mis funktsioone vajad ja sealt lähtuvalt saab selgeks, ka palju maksab.
Vaata osta.ee-sse…seal aegajalt ka Suunto ja Polari toodangut saadaval hea hinnaga.
jaanuar 4, 2014 at 9:48 e.l. in reply to: Treeningkava koduste vahenditega ning toitumiskava #356627marti384
Memberkui oskad enamvähem inglise keelt, siis googelda näiteks “iron gym training program”… Irongymile on kindlasti miljon kava netis olemas.
-
AutorPostitused