marten66
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
marten66
MemberOn võimalik 9 nädalaga silmnähtavalt peenemaks saada, kui teha aktiivselt trenni ja toitumist ka korrastada ? Eks neid üritamisi on varem ka olnud, aga no olen niiöelda murdunud ja alla andud. Seekord sooviks lõpuni korralikult välja minna ja ka soovitud tulemisi näha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa võid ju jõuda 9 nädalaga paremasse vormi, aga milline on su plaan, et seda vormi hoida ka edaspidi. Pole mõtekas ennast 9 nädalat pingutada, et paar nädalat sale olla. Nagu jackbauer ütles: “Milline on sinu jätkuplaan?”

marten66
MemberParem süüa praegu natuke kallimat tervislikku toitu kui 30 aasta pärast roppu raha medikamentidele kulutada ja Betaloci kaifis liigeseid valutada!
marten66
MemberMillest sheik koosneb?
Kas loen õigesti välja, et teed 5 korda nädalas 1-1,5 tundi trenni?
Selline hommikusöök proovi kohupiimaga asendada. Parem kui võikude süsivesikud.
marten66
MemberMida ja mis kell sa õhtul sööd, et hommikul söögiisu ei ole?
marten66
MemberLoogika ütleb, et 15 aastane on veel kasvavas eas ja seljale ei tohiks väga palju pinget tekitada. Ega ma mööda ei pannud? Keegi teab äkki täpsemalt?
marten66
MemberKui sa veel ei leidnud, siis http://www.fitness.ee/artiklid/toitumine ja http://www.fitness.ee/harjutustepank . Su vanus seab minu teada mõned piirangud, pea proffidega nõu.
marten66
MemberToitaineid pidasin silmas.
marten66
Memberto Saaremaapoiss: Kui inimesel on kaalu langetamine niigi raske, siis ei saa soovitada mitte mingisugust näljutamist. Suurel inimesel on vaja rohkem toitaineid ja kui ta näljutab ka, siis jääb nendestki ilma.
marten66
MemberÜlekaalulistele saab normaalne vee joomine ainult kasuks tulla (s.t. kaalu alandamisel). Seda enam normaalkaaluga inimestele.
marten66
MemberNii või teisiti on pannkoogid väga toitvad. Pannkooke on peaegu võimatu valesti teha. Hommikul lasen eila-õhtased pannkoogid mikrokas soojaks, moosi peale ja läheb loosi.
-
AutorPostitused