Skip to main content

Martell

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Küsimused keha vormimise alustamiseks #49315
    Martell
    Member

no niipalju v6in kyll 8elda et see tyhja k6huga hommikune trenn peale mida tuleb aint tass kohvi ja ei mingit s88ki su lihastele kyll h2sti ei m6ju..p6levad lihased koos rasvaga..ei tea mina kumba rohkem l2heb aga igatahes lihas saab kah retsi

No olen lugenud siit ja sealt, ikka öeldakse, et hommikul süsivesikute tase madal ja organism püüab siis neid säilitada ning hakkab energiat rasvast võtma, või olen ma millestki valesti aru saanud? Kui nii siis, mida peaks tegema, et hommikuse trenni ajal ainult rasv põleks ja maksimum efektiivsusega?

in reply to: millega saaks lihased kasvatatud kiiremini? #49208
    Martell
    Member

TO: erxs11

Isegi oma proteiinishaked teen ise, mitte ie kasuta pulbrit.

Vahest kirjeldaksid lähemalt, kuidas oma proteiinisheike teed, oleksin ise ka huvitatud!

in reply to: Küsimused keha vormimise alustamiseks #49181
    Martell
    Member

to gymer: head mõtted!

Unustasin muidugi öelda, et vett joon 3-4 liitrit päevas kindlasti, aga kas üle 1-2 tassi kohvi päevas on ikka väga halb? (muuseas, õllevajadust küll enam pole!).

Lisaproteiini kohta jälle öeldakse: “jättes kõrvale proteiini shaked , sest need sisaldavad soolasid, mis hoiavad kinni vett kehas”

http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…16&top=top.lime

Samas on tõesti raske kana ja munavalgeid ja tuunikala ja mida-kõike 4-5 toidukorraks tööjuurde kaasa tassida 5 päeval nädalas kuude ja aastate kaupa! Mida keegi sellises olukorras on teinud?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)