Martbele
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 27, 2006 at 12:26 p.l. in reply to: Mida süüa, et lihased kasvaksid ja massi tuleks juurde? #93500
Martbele
MemberAga tee Mr.Mesi protseduure,pärm,nõges,õlu,sigaretid,küüslauk ega muidu lihas ei kasva.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on üks tõsiselt hea video minu arvates
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgmine surujavend.Hakka üldiselt korralikult trenni tegema ja arenda KORRALIKULT kõike lihaseid!Kuhu, ma ei saa tõesti aru te selle rinnaga jõuda tahate?Või on asi lihtsalt selles,et pärast hea rääkida,palju rinnalt läheb,sest ega võhikud peale rinna,biica ja kõhu muid lihaseid ei tunnista?Unusta AINULT oma rind ära ja hakka korralikult kava järgi trenni tegema.Tarbi korralikult valke ja küll see mass ja tulemused ka tulevad.Edu edaspidiseks!
Kusjuures on inimesi keda ei huvita kõikide lihaste treenimine…mõned peavad treenitud selga,jalgu lausa rõvedateks…ma ei ole nendega samal arvamusel,aga samas ei pea ma neid “surujavendasi” ka võhikuteks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu !
Martbele
MemberHuvitav kaua Jay püsib…Vic tuleb varsti järgi
Mina näiteks arvan, et ta püsib veel aastaid
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2006 at 3:02 p.l. in reply to: Selle vana kõrval tunduvad isegi profid väixed mis? #93439Martbele
MemberRonnie’t nagu polekski ta kõrval
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks tal vist antud ka seda värki juba loomulikult
Martbele
MemberMinu arvates peab naine olema pehme…muig
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaadata võib aga enda kõrvale sellist ei igatseks….nendel pole siin tegelt häda midagi veel, mõned on ikka täitsa “cutlerid”.
Martbele
Memberise vaatasin ka, nii julm värk muudab dna’d ja kõik, ma ei julgegi seda kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen samal arvamusel…neelan oma proteiini lisandeid edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martbele
MemberSorry, et osad pildid külili asendis on!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes tahab näeb niikuinii.
Oti selg on täits ok.
-
AutorPostitused