Mart Parve
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mart Parve
MemberÜks idee on rajada kulturismi nn wiki. Siit vaata, mis elukas see Wiki on.
Wiki tegemiseks on erinevaid vabavaralisi koodipakke, millest levinuim on MediaWiki.
Maailma suurim wiki on hetkel siis Wikipedia, mis on kasutajate kollaboratiivselt arendatud entsüklopeedia, mil viimati oli mahtu mingi 100 Britannica jagu.
Kulturismi wikisse võiks siis tekkida kirjed a la “Glükogeen: on see ja see, vaata ka seda ja teist” või “Weideri printsiibid on sellised ja sellised”.
Mart Parve
MemberPoksikott ja poksikindad on huvitav täiendus kodustele mänguasjadele, arendab muuhulgas koordinatsiooni ja dünaamikat ning ei ole nii fucking dull nagu enamik kardiot kipub olema.
Mart Parve
MemberIrv, mis meenutab mulle miski kunagise treeningpartneri Riheti ideed, et võiks rajada sellise humoorika jõusaali, kus on ainult teleturu seadmed sees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Parve
MemberSellel taldrikul on oma koht vanemate inimeste vigastus- või haigusjärgses rehabilitatsioonis. Väga väike koormus ja liigestele kerge.
Täies elujõus inimesel ei ole sellest aparaatusest aga tõenäoliselt mitte mingit kasu.
Kui eesmärgiks on kodune trennitegemine, siis on selline asi võimalik suhteliselt edukalt juba üsna tagasihoidlike vahenditega, aga kodust trennitehnikat kokku ostes ei tasuks teleturu infist lähtuda.
Aga ühe pingi, võimlemismati ja kuni 10kg reguleeritavate hantlitega saab naisinime juba igasugu tükke teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Parve
MemberNo1 kallal ei ole nagu erilist mõtet vinguda, sest mina näiteks lihtsalt ei saa ilma selleta. Mul hakkavad kohe liigesed valutama, kui ma vahe sisse jätan. Kellel liigesed ilma kollageeni söömata vastu peavad, pole ilmselt tõesti eriti mõtet No1 süüa.
Vastik on No1 küll, midagi ei ole öelda. Mul on konkreetselt iga kord sellest paha olla umbes pool tundi pärast võtmist… Aga no mis teha.
Mart
Mart Parve
MemberMa Kroonikat ei loe, aga Kalmus oli igatahes reede õhtul Avancia spordiklubis Tartus, kust ma sattusin korra läbi astuma. Liiga kadunud ei saa ta seega ka just olla.
oktoober 25, 2004 at 9:16 e.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #41332Mart Parve
MemberOlen liigestega ka pidevalt hädas olnud, aga need mured on ununenud peale Protein No1 avastamist.
See segu sisaldab hüdrolüüsitud kollageeni (mis muide on ultrageli peamine komponent), mida nimetatakse ka “liigesetoiduks”. See hüüdnimi kirjeldab kollageeni toimet hästi.
Umbes nädala jooksul peale No1 söömise alustamist läheb liigesevalu üle. Mõnikord, kui ma No1 söömise ära unustan, tuleb valu tagasi ja tuletab meelde: aeg on uus kott osta.
Mart P.
Mart Parve
MemberTänan asjalike soovituste eest. Lappasin ka vanad Flexid ja Musclemagid läbi ja sealt jooksid samad mõtte läbi, mis Fredi ja Oti jutust. Eks ma siis üritan.
Majake Kanajalgadel
-
AutorPostitused