Mart Muru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mart Muru
MemberLoll jutt,et ainult oma keha raskuse treeninguga ei saa proportsionaalse keha.
Vaadake siis võimlejaid
“>Või neid,kes tegelevad breigiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina pooldan rohkem oma keha raskuse treeningut.
Tean tüüpe,kes jõusaalis on kõvad mehed sangpommi viskama aga kui oma keha tõstmiseks läheb,siis ei tee nad midagi seal ära…
Näiteks neid harjutusi,mida võimlejad teevad on ikka ülirasked
Ma võin ka öelda..Davai jõusaali vennad,tehke see järgi http://www.drillsandskills.com/video/displ…ath=rie006b.mpg
http://www.drillsandskills.com/video/display?path=bfb007.mpg
Mart Muru
MemberVeel mingi video
Enjoy
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberSuured tänud rambo vennapoeg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tean,et see on loll küsimus teie jaoks aga kuidas siis seda delta eesmist pead treenida,missuguste harjutusega?
Tänasest tekkis võimalus jõusaalis käima hakata..loodan,et viitsite seletada,kuis treenida
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Deltat ja trapetsit,mõlemat tuleb treenida..aga seda,kuidas delta eesmist pead treenida,seda ma ei oska öelda..võibolla mõni targem oskab seletada..
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberMina olen asjast niimoodi aru saanud,et mustanahalised on reeglina füüsiliselt valgest üle aga valge jälle vaimselt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …kuid loomulikult on ka erandeid.Mart Muru
MemberEi mul on kajaka jalad

Vaata ise,ta jalad on nii jämedad,et hõõruvad üksteise vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..arvan,et tema kõnnak on väga kahtlane nagu pulk oleks seal samuses
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (minu arvamus)Mart Muru
MemberVäga inetud jalad

Mõttetult üles pumbatud..käia ka ei saa hõõruvad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberÕige jutt

Jõutõus on jah võimalik kindlate jõnksude jms …aga toore jõuga seda igaüks ära ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>,minge proovige ja saate teadaMart Muru
MemberMa lihtsalt huvi pärast küsin,et kuidas on võimalik trapetsi kesk- ja alaosa treenida,missuguste harjutustega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberNeed kes veel ei tea,siis jõutõus näeb selline välja
Ise treenin seda samat
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja tuleb välja küllMart Muru
MemberKogu point ongi selles,et ma ei tee trenni jõusaalis…või üldse midagi suurte raskustega.
Teen trenni oma keha raskuse tõstmisega.Teen näiteks lõuatõmbeid,jõutõusu,(rööbaspuu-parandasin kirjavea) vahel igasuguseid harjutusi,takistuste ületamisi,akrobaatilisi harjutusi..ühesõnaga peaaegu kõike,kus on vaja just oma keha valitseda(keha raskust tõsta).Kas sellist treeningut võib tihedamini teha,kui jõusaalis raskuste tõstmisega?
Kõige suuremat rõhku panen praegu jõutõusule. Ei usu,et keegi oskas mulle mingi kava selle jaoks teha aga kes teab…
-
AutorPostitused