Mart Muru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mart Muru
MemberKarta tuleb hoopis ilma musklita meest. Muskliga mees julgeb ülbitseda, sest tal on muskel. Aga miks ülbitseb ilma musklita mees? Selles on küsimus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Video sarnaneb sinu küsimuse vastusele mingil määral
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberPole kunagi jõusaalis trenni teinud aga eelmine aasta, kui 73kg kaalusin,surusin kehalises 85 kg.Nüüd olen 82-83kg ja pole proovinud suruda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberKui kaua kestab(tehakse) reljeef tsüklit?
Mart Muru
MemberMart Muru
MemberIrwww vot see oli väga hea video!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mart Muru
Memberega ma pole väitnudki, et tahan juba homme sellinne olla…..küsisin lihtsalt, et kus olex mul võimalik natuke sellise teemaga tegeleda ja vaikselt harjutada…….no ütleme siis nii jah, et tahaks selle sportvõimlemisega tegeleda natu.Aga äkki keegi teab mõnda saali, kus olex neid matte ja kus saaks käia harjutamas-eriti norm olex, kui seal olex veel samast asjast huvitunuid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Audentese Spordihallis on akrobaatika nurk,kus on rööbaspuud,võimlemisrõngad,matid jms..seal on väga hea harjutada..
Mart Muru
Membereestis saavad lapsed parkouri teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siganaljakas on vaadata ka .. keegi parkourimees ütles telekas hästi , et vähemalt ei jõlgu lapsed niisama ringi .. mulle tundus küll imelik kui mingid pubekad anne silla juures raskelt parkouri tegid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Anyways .. aitab offtopicust..Antud videos ei tehtud parkouri!
Parkour ei ole mõeldud ainult lastele ning need,kes ei jaga sellest mitte midagi,olge parem vait!
Mart Muru
MemberKas Audentese Spordihall ei asu Mustamäe lähedal? Muidu seal on väga hea harjutada.
Mart Muru
Membervaata välja-varsti lumi maas……külm hakkabPane paksult riidesse ja harjuta lumehange
Mart Muru
MemberMine õue harjutama
Mart Muru
Memberunusta see kodune treening sa ei jõua sellega kuskile
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> otsi omale jõusaal võta omale siit kava järgi seda sõõ 4-6 korda päevas kindlatel aegadel ja liha tuleb tulebMiks ei jõua,kui tahtmist ja jaksu on,siis las teeb.Ega see jõusaal ka mingi imekoht ei ole..

Mart Muru
MemberMart Muru
MemberKuidas saab omakeha raskusega treenida rinna ülaosa..seda mis katab rangluu?
Mart Muru
MemberPalun väga
Kodune treening
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
AutorPostitused