Mart Muru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mart Muru
Membermis tähendab pumbatult??Siis,kui lihas on verd täis.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..Kui ma õieti ennast väljendan.Mart Muru
MemberAllergia toidu või mingi muu vastu..
Mart Muru
MemberMart Muru
MemberOtt paneb koha kinni..P?
Mart Muru
Member5 a ja teen 350 kg umbes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberKallis lõbu.
Mart Muru
Memberkas kui rebin 32kg yles on hea? 13a,157cm,47kgEi see on väga halb!!! Palun ära tee seda kunagi enam,lõhud oma käed ära veel.
Mart Muru
MemberPaistab,et eelmisele küsimusele ei oska keegi vastata.
Küsin siis uue:
Kuidas saab oma keharaskusega treenindes rinda treenida,ilma et triipseps saaks koormatud või siis minimaalselt.
Mart Muru
MemberSain endale siis võimlemisrõngad ja olen vaikselt harjutanud juba.
Keegi targem võiks öelda,et kuidas see rõngastel treenimine käib? Kui tihti treenida ja milliseid harjutusi algajale?
Igasugused õpetused on teretulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberTahaks teada,kuidas see mees liigub või jookseb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mart Muru
MemberKas kaal teeb mehest mehe`või teod,mida sooritatakse?
Mart Muru
MemberTõsi ta on,mida suurem mass,seda kohmakamalt liigud.
Mart Muru
MemberKükke võibolla?
Mart Muru
Membertekkis siin seda teemat lugedes väike küsimus. nimelt kas see kehakaal ja surumise tulemus on ikka nii otseselt seotud? kui võtta näitex 90kg kaaluv mees ja 70kg kaaluv mees ja nad esimest korda jõusaali saata, kas siis peaks esimene teisest kohe kindlasti +10-20 kilo rohkem suruma?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ei tohiks ju päris nii olla, et +10kg kaalus annab kohe mingid kilod surumistulemusele juurde, või mis?
kui +10 kg pekki juurde võtta,siis jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberTänud, aga ega keegi siin või kellegi tuttav ise ei tegele sellise teemaga?Ma ikka tegelen rohkem võimlemise ja vähem õhu- akrobaatikaga aga vahest võib isegi koos Audenteses harjutada või mis? Kui huvi on,siis anna PM teel teada.
-
AutorPostitused