Mart Muru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mart Muru
MemberIsegi see treenib paremini:
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberOT: Kui palju jõutõuse jaksate teha? Jõnksuga ja jõnksuta?
Mart Muru
MemberSeedimine algab suust. Kui suus ei närita korralikult toit ära,siis see pidavat roiskuma minema
??:”>Vabandan,kui eksin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberJube suured reied
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ta vist kõnnib jalad harkis,et mitte ära hõõrduks
??:”>Mart Muru
MemberTuleb ,et arendavad küll,alguses ma tegin ainult kätekaid hja rind arenes küll.Hiljem areng vähenes.Asi on selles,et alguses kui sa jõuad teha nii 10-12 kätekat,siis on toime analoogne kangiga.Hiljem kui jaksad teha rohkem,siis nad enam nii palju musklit ei kasvata,kuna see langeb rohkem jõuvastupidavuse valda.Siis 10 kätekat enam ei ole efektiivne,kuna ei võta lihast korralikult läbi.Raskus selga ja proovi siis kätekõverdusi teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oma korralik raskus.Mart Muru
Membertere, on selline küsimus, et mida ma sööma peaksin, et massi juurde kasvatada. käin 3x nädalas jõusaalisE,K,R ja põhiliselt mingi 1h päevas. jõusaali lähen kohe pärast kooli, kuna muul ajal ei saa käia…..kas keegi saaks öelda milliseid toidulisandeid peaks sööma näiteks kas Mass2 290 – 320.- eek on sobiv?
Kaal: 56,5 kg
Pikkus: 178cm
Vanus: 15
Jõusaalis teen järgnevaid harjusi:
Lamades surumine kangiga 3 x 8 – 10
Triitsepsitele ploki alla surumine seistes 3 x 8 – 12
Biitsepsid kangiga alt rinnani 3 x 8 – 10
Kui juba teed,siis ülekeha ja soovitan TOitu ikka süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,kellele ikka mingid lisandid maitsevad.Mart Muru
MemberMinul hoopis selline küsimus,et kas piisab lihtsalt hüppenööriga hüppamisest?..või jooksmas peab igal juhul käima?
Mart Muru
MemberKui vaja näidata,siis peksa väiksemat,küll paistetab ühtlaseks
Mart Muru
MemberKalmus 4 koha, Ott 5
Mart Muru
MemberSee näitabki,et sinu hoiatustase on 0
??:”> ..kui hakkad pahandusi tegema,siis see peaks tõusma ja lõpp-punkt on ban
Mart Muru
MemberNujah,kui palja käega siis on teine asi
??:”>Mart Muru
MemberMis teema selle tagumisega on
??:”>Tao nii,kuidas õigeks pead
Mart Muru
MemberKalmus
Mart Muru
MemberKitsad puusad(kaasaarvatud jalad) ja lai ülakeha jätab mulje,et tegemist on julma kapiga

Sellepärast mõned treenivad ainult ülakeha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberKas ma saan õieti aru, et rööbaspuude siseküljelt kinni võttes pole peopesad kokku, vaid vaatavad väljapoole? Ma pole nii kunagi proovinud, seda võiks katsetada küll siis.Ei tea jah,kuidas see mõjub..
AutorPostitused