Mart Muru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mart Muru
MemberRattasõit võtab jooksmis kiiruse maha?
Mart Muru
MemberIseenesest mul jalg väristama ei hakka aga vahel teen seda tahtlikult..meeldib teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberMina küll ei saa aru, kuidas saab see mees nii armastava ja imetleva näoga seda naist vaadata
On see siis tõesti ilus? 
Davai,kus pilt on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberTee pilti ja näita
Mart Muru
MemberKas on keegi on ka sellega jõutreeningus kasu saanud( randmed tugevamad, parem haare jne)?Muidu paistab päris huvitav asjake.
Täpselt nii! Mida rohkem harjutad ,seda kiiremini suudad seda liigutada.
Muide minu rekord on 13100 RPM
Mart Muru
MemberNo vaadake millised gorilla käed tal on…[pakub teile konkurentsi veel ]
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole ime,et liigutustel selline power taga on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberJa mis see teadmine sulle annab? Kui ütlen näiteks, et 90-100kg? Ei saa ju võrrelda, kui ei tea, mis inimesega tegu on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sest siis ma võrdlen seda enda treenimis raskusega ja kujutan ette,kui tugev võib mõni inimene ikka olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberKui suure raskusega keegi teeb seda?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberÕnne
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberKui kaua treenida massikava järgi`? Kui kaua kestavad puhkepausid seeriate vahel?
Mart Muru
MemberNjaa,kõik algul arvavad,et on lihtne aga kui ära proovitakse,siis on teine jutt kohe
MemberMul sõber rääkis,et tal õlad nii kondised et valus hakkab kohe,kui kangiga kükke teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis ta peaks siis ennem ülakeha kõvasti teenima,et saaks korralikult kangi selga võtta ? 
Mart Muru
MemberMina tegin küll ise ja on väga head näiteks rinna keskosa treenimiseksRistivedu effekt
Member
MemberSee on üks väga raske harjutus!! Ise suudan seda peaaegu õieti teha.Natuke jääb puudu,et käed täiesti sirgelt kõrvale oleks. Olen selle harjutamisega tegelenud juba paar kuud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused