Mart Muru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mart Muru
Member“Kui suudad panna Powerballi keerlema 12 000 pm, siis saab treening hoopis uue sisu, mõjutades jõuliselt sinu käe arengut.”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberHarjutamine teeb meistriks,
Sellel tüübil on jube kiire ranne!
Mart Muru
MemberKontakteeru kõhuga
Mart Muru
MemberPikkade juustega meesterahvas
Mart Muru
Membervana nali!
Mart Muru
MemberOskab keegi kommenteerida? Kas tõesti mitu kapslit tuleb ühe korraga alla neelata ehk siis 6-8 kapslit
MemberKui võtta 6 kapslit iga päev, siis sellest jätkub peaaegu 3 nädalaks, 3 nädalat – 126 kapslit
Kas 6 kapslit tuleb päeva peale ära jaotada?
Mart Muru
MemberNjaa, sugulane sai kunni filmiga hakkama !
Memberlipp tundub päris hea harjutus olevatmul küsimus, miks sa just jõu ja massi vahel treenid, kas sul polegi eesmärk vastupidavus? mass on ju parkouris miinuseks?
Sellise treeninguga ma nii suurt lihasmassi ei saavuta, mis hakkaks parkouri tegemist takistama aga hea vormi saan ikkagist
MemberIlmselt õlad ja käed ei saa piisavalt vatti.Rööbaspuud treenivad eesmisi õlalihaseid suhteliselt hästi. Kõhu põiklihaseid ja külgmisi kõhulihaseid treeni ka. Kirjelda milliseid treeninguvahendeid kasutada saad, siis oskaks midagi soovitada teha.Igasugused jõutõusud,köiel ronimised jms saan kätele piisavalt vatti!
Õlgade ja külglihaste jaoks on selline harjutus
LIPP:
Treeningvahenditeks on oma keha, igasugused võimlemis torud, köis, võimlemis rõngad.
Mart Muru
Memberirw.naljamees. E-R on trennid, nendest kõik muud lihased peale jala saavad 2x….
võta korralik kava, kus on vahel ka puhkepäevad ja kus kõik lihased saavad võrdselt
Kuna teen E-R samuti parkouri, siis enamus koorem langeb jalgadele ! Jalad saavad tegelt kõige rohkem vatti!
Ma ei tea muidugi, kas sa koormusega saad hakkama…Sellega pole probleemi, normaalne kava minu jaoks
Rööbaspuud ei tee õlga minumeelest ja mõndasi harjutusi sa teed väga imeliku numbri nagu kükist õhkuhüpped vms ja väga segane kava tõepoolest.Rööbaspuudel surumine treenib õla- esiosa,rinna keskosa ning samuti triitsepsit aga oleneb samuti asendist! kükist õhkuhüpped treenivad vertikaalset hüppejõudu, plahvatuslikku jõudu – e. mida on parkouris väga vaja!
Mart Muru
MemberPalju õnne !
Mart Muru
Membertahan rinda ka kuna mul pole seal ju eirit mitte midagi
??:”>
aga õlgu tahan kaa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lase kauss vett täis ja hakka seda ees hoidma nagu õllekasti hoidmine
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kui seda tihti teha, siis tulemusi peaks andma küll
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberKüll mõnel on ikka piiratud mõtlemine ! Alati annab midagi välja nuputada,vaadake kasvõik sportvõimlejaid,kes oma keharaskusega treenivad. Näiteks võimlejatel on suuremad lihased kui enamus kasutajatest siin! Hea vorm ei tähenda hiiglamasuuri lihaseid

Minuarvates on selline väga hea vorm !
Mart Muru
MemberAga kas see sellest võib olla, kui ma magan kogueag ühe külje peal??Eks see võib kindlalt mõjutada..
-
AutorPostitused