Mart Muru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mart Muru
MemberÕunaäädikat ei tohi küll paljalt juua, sooodustab söögitoruvähi teket
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Veega lahjendatud….
Mart Muru
MemberKas suuremad lihased on ka kätekõverduste tegemisel piduriks? Ma mõtlen kiiret sooritamist, nagu sõjaväes tehakse.Suured lihased võivad kiired ka olla, kõik oleneb treenitusest..
Mart Muru
MemberPlaksuga kätekõverdused on vägagi tehtavad, esiteks ees plaks siis seljataga ning vastupidi on ka tehtav. Ise järgi proovinud kõik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberLihtsalt paljud, kes on käinud umbes sama aeg, on tekkinud rohkem lihast ja toitumisega on mul kõik korras, see on väga hea vaatluse all.Ektomorf?
Mart Muru
MemberMis küll tänapäeva eestlastel viga on ? “Sõjavägi” see teeb poisikeset mehe !!Sõjaväkke lähen ma kindlasti, kaaluga mul probleeme pole ,olen 175cm ja 72 kg.Kui niimoodi peitu pugeda ajateenistuse eest ,siis varsti enam Eesti iseseisev ei püsi.Eestlased on sajandeid vaprad olnud,võidelnud ikka vabaduse eest.Kuidas me muidu Vene võimu alt vabanesime?
Igatahes mina loodan ,et jätkuks vapraid ja sportlike eestlasi,mitte paksukesi ja “luukeresi”
“>Kui ma midagi valesti ütlesin ,siis parandage,see on vaid minu arvamus ….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänapäeva sõjavägi on nali! Vähemalt kohustuslik sõjavägi
Mart Muru
MemberKoolis lõpmatuid arvujadasid oled õppinud? Kuidas on võimalik, et arvujada kunagi ei lõpe? Aga see on võimalik. Mille poolest on Universum kehvem siis kui mingi lihtlabane arvujada?Küll on hea,et taskuarvuti annab error vastuse
Mart Muru
MemberPaluks uusi küsimusi
Mart Muru
MemberAlkoholi toimel väheneb gravitatiooni jõud,elementaarne ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
Memberirw !
Mart Muru
MemberUhh, seda videot vaadates käis endal ka nõks läbi, vaadatagi valus.Sõltub kelle maksimaalse lähedast, mina kui algaja ei jaksa õnneks sellisi raskusi liigutadagi, millega nii võib juhtuda.
Ära ole selles kindel! Kuna sa ei jaksa selliseid raskuseid liigutada on su lihased ka nõrgemad aga max raskusega võib igaüks end vigastada..
Mart Muru
MemberJärgmine kord kaasake rohkem tegelasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jätan meelde
MemberProovi kohapeal joosta batuudil
Membermulle küll meeldis,aga veekogus oleks ka voinud veidi actionit olla,noh kunagi ikka.sealju veekogu olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teine osa on seotud veekoguga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberPeabki tagurpidi n’itama? V6i mul seadistustega mingi jama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peaks ikka õigetpidi näitama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vaata jah oma seadistused üle..Mart Muru
MemberJõutõus. Selleks peab päris tugev ja osav olema, et seda teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõutõus Puid tuues saab vahepeal harjutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused