Mart Muru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mart Muru
MemberMart Muru
Memberparkour küll sul jalgu võimsaks ei aja! olin tegelenud ise parkouriga u. 1a (jäi kooli pärast katki kahjuks) ja parkour arendab jalgu ainult natuke. pigem saab seal koormust just ülakeha rohkem.(oleneb muidugi kuidas/kus treenid). jõusaali see ei asenda kohe mitte kuidagi.sprindi kohta ei oska küll midagi kosta kahjuks.
Ära aja jama
Mart Muru
MemberNo ongi selge,miks Eesti sprinterite tase on selline nagu on …,
juuli 15, 2008 at 5:32 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #160541Mart Muru
MemberJään huviga ootama
Mart Muru
MemberStatistika räägib, et 100% inimestest, kes on suitsu proovinud/teinud surevad kunagi!
Irw, surevad mille läbi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberMulle meeldib Hera80
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberIlma laborita ka tippsprinterid ei sünni. Viimasel ajal USAs eriti palju kohtuasju keelatud ainete ja kergejõustikuga seoses. Kurb.Seda laborijuttu ma ei taha näha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Huvitav kas kõikidel mustanahalistel on labor taga jh? Palju uusi andekaid sprintereid on olemas :Vaata kasvõi seda Dallas Robinson’s 2007-2008 Olympic Training <-- Näide väga andekast sportlasest.
Mart Muru
MemberSpritnerid teevad muide ka päris kõva jõusaalitrenni lisaks jooksule, kuigi mina näiteks igasuguseid kangiga hüppeid jne ei soovitaks…pigem lihtsalt intensiivistada treeningu tempot ja kasutada veidi väiksemaid raskuseid.Sprinterid teevad tõesti jõusaalis trenni, sest sellist välimust lihtsalt jooksmisest ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mart Muru
MemberTere!!Mil viisil kasvavad jala lihased tõhusamalt kas sprinti joostes või kükki ja muid selliseid harjutusi tehes?
Ma mõtlen et umbes 5 korda 200m joostes võtab jalad palju paremini läbi kui 5 seeriat kükki, kuidas kellelgi aga mida keegi soovitaks?
Tänud!
Sprintimine annab pigem toonust ja kuju jalalihastele ning samuti kiirust ja plahvatuslikku jõudu. Kui tahad joostes massi saada, siis tee mäkkejooksu
MemberTee negatiive ja hüppega lõuatõmbeid kuni jaksad lõpuks puhtalt tõmmata.
Mart Muru
MemberIkka lõuatõmbeid
Membermida kujutab endast jõutõmme?pole kunagi jõusaalis käinud, ei tea neid termineid ja asju siis tuleb selgeks teha endale mis on jõutõmme http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…k/selg/050.htmlSee on kangi tõmbed vastu kõhtu, jõutõmme on sarnane aga sooritatakse sirge seljaga(keha) ehk siis sirgelt seistes
Mart Muru
MemberTere seda et ma ostsin alles ka hera80 aga ei ole sellega kursis suures koguses seda peaks panema ?et saada norm jook
Mart Muru
MemberTubli tulemus!
Mart Muru
Member12. Kui sa teed lamades surumist ja iga korduse alumises faasis põrgatad rinnalt kangi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda ma olen ise näinud, kuidas 75kg kang lasti põrkega rinnalt nii et ragin taga, mis võttis tõstja natukeses ajaks õhku ahmima…
AutorPostitused