Mart Muru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mart Muru
Memberkukerpalli siiski ei tasuks teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.
tuleks teha nn. “roll” – eriline “kukerpall”. selle tehnika korralik õppimine võtab kõvasti aega.
Õige! Aga peab olema edasiviiv hoog, otse alla hüpates ei ole rollist kasu..
Mart Muru
Memberise kaisin kh s6jav2es 18 aastaselt…8 kuud kaotasin oma elust…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks see ole üks suur nali seal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
Member2:00 <-- Mängib ennast suuremaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberÕnne ka minu poolt !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea, kuidas tal vormiga lood on veel..
Mart Muru
MemberGoogeldamine “BP” annab põhiliselt viiteid “British Petroleum”-ile. Kas te räägite sellest firmast siin hetkel või mis mõttes BP?.. Fitness.ee foorum > Fitness.ee > BodyPump
BP – BodyPump
Loodan, et ei eksi.
Mart Muru
MemberNad on kõvad jooksjad ja lisaks veel nii lihastes, kuidas nad jõuavad kahte asja korraga treenidaNeil on korrapärane treening ning toitumine, kõik on professionaalsel tasemel!
Mart Muru
MemberTuleb palju ujuda!!
Mart Muru
MemberProovi pilti teha, siis saab paremini aru..
Mart Muru
Membersee oli küll praegu väga mööda väide (bugati)pigem annab seda võrrelda sellega
üks mees läheb ostab lähimast poest süüa omale, aga teine mees sõidab 300km kaugusele teise linna ja ostab sealt omale sama toitu
Pole siin midagi mööda
Mart Muru
MemberOmakeha trenni põhieelis ongi see,et jaksatakse iseenda keha tõsta mida ei saa aga enamus jõusaalis treenivate inimeste kohta öelda.näiteks võtame planchi.kui sa suudad rinnalt omaenda keha raskuse suruda siis vähetõenäoline on see et sa suudad sooritada planchi kuigi sa peaksid samuti ainult iseenda keharaskust tõstma.
Mart Muru
MemberRasket jõusaalitrenni nüüd kohe mitte ei saa kutsuda etteantud raskustega vehkimiseks.Selle kohta võib öelda, et on inimesi, kellel on toit ninaees ning tal tuleb seda ainult süüa ning on ka selliseid kes peavad toidu saamiseks vaeva nägema
Mart Muru
MemberAhsoo.Sa siis väidad,et tippsprinterile ei ole jõusaal jalatrenniks vajalik.Ja miks sind huvitavad minu tulemused sprindis ja hoota kaugusese?Miks mitte maratonijooksus,10-võistluses,deltaplanerismis,allveeujumises …,
Mart Muru
Membere-ee ….… Eesti sprinterid ei treeni siis jalgu geneetilise eripära tõttu,

Mis puutuvad siia minu sprinditulemused,hoota kaugus,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina rääkisin jalatrenni vajalikkusest.
Nii et sinu seisukoht on,et tippsprinter ei vaja jalatrenni?
Oled sa ikka kindel selles?
—-
btw,kuidas arendab jalatrenn surumistulemusi?
Ma pole väitnud et tippsprinter ei vaja jalatrenni
ja jõusaal pole ainuke koht kus saab jalgu treenida…Küsisin sinu tulemusi, sest sinu jaoks saab ainult jõusaalis lihaseid treenida ning ma tahan teada kui head tulemused sul endal on siis!?..
Mart Muru
Memberlihasmassi pole sealt loota ja see poleks alale ka kasulik. liikuvus peab võimalikult hea olema.kaalusin VÄGA vähe, praegu kaalun ka veel vähe, aga kaal kasvab õnneks ilusti.
kaalusin see aeg u. 55kg ja seega mul polnudki mingit lootust lihasmassi kasvatada veel seeaeg, aga vanemad ja kõvemad tegijad kinnitasid seda, et massi sealt ei saa.
muidugi polnud kellegi minu teada toitumine paigas jne.
Sellise kaaluga pole tõesti erilist massi loota
AutorPostitused