Mart Muru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mart Muru
Member“Kõigile küsimustele õigesti vastanute vahel loositakse reedel välja 300kr kinkekaart.”
Mart Muru
MemberAsafa Powell tegi jah hullu sörki Usain Bolti sabas..Asafal läks 100m nihu aga tema 4 x 100m lõpp oli hämmastav !
Mart Muru
Member1) Larry Scott
2) 11, Larry Scott, Sergio Oliva, Arnold Schwarzenegger, Franco Columbu, Frank Zane, Chris Dickerson, Samir Bannout, Lee Haney, Dorian Yates, Ronnie Coleman, Jay Cutler
3)Ronnie Coleman, Sergio Oliva, Ron Love
4)Porter Cottrell
5)Chris Dickerson, 43 a.
6)Arnold Schwarzenegger, 23 a.
7)Steve & Ellen Davis, Lee Priest & Cathy LeFrancois
‘The Master Blaster’? – Joe Weider‘The Oak’? – Arnold Schwarzenegger
‘The Lion of Lebanon’? – Samir Bannout
‘The Giant Killer’? – Danny Padilla
‘The Chemist’? – Frank Zane
‘Batman’? – Aaron Baker
‘The Myth’? – Sergio Oliva
‘The Black Prince’? – Robby Robinson
‘The Shadow’? – Dorian Yates
‘The Golden Boy’? – Larry Scott
‘Sardinian Samson’? – Franco Columbu
‘The Real Deal’? – Chris Cormier
‘The First Lady of Iron’? – Abbye Pudgy Stockton
‘The Nordic Knockout’? – Lena Johannesen
Mart Muru
MemberMida suurtemate raskustega treenid, seda suurema massi saad aga selleks on jõudu vaja
“>Soovitan alguses üldse jõukava teha..
september 6, 2008 at 7:37 p.l. in reply to: Kuidas kõrgemale hüpata…harjutused, mida korvpallurid võiksid teha… #165166Mart Muru
MemberVäga asjalik artikkel
“>september 5, 2008 at 7:14 p.l. in reply to: Juuniorite ja noorte maailmameistrivõistlused jõutõstmises #165096Mart Muru
MemberSuper tulemus, palju õnne!! Aga siiski noorukid, mitte noored
“>Mart Muru
MemberEi ole kahte identset inimest, isegi kaksikud on erinevad.Midagi ebanormaalset selles ei ole, et õlanukid niimoodi näha on.
Aga on olemas kahte tüüpi inimesi, ühtedel paistavad õlanukid ja teistel mitte..
Mingi tunnus vms peab see ikka olema, sest näiteks mesomorf = laiad õlad ja kitsas puus, ektomorf= kitsad õlad, kitsas puus jne.
Mart Muru
MemberMis valdkonna spetsialisti vaja on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need, kes jagavad inimese anatoomiast midagi või mida üldse selle kohta arvatakse..
Mart Muru
MemberMida spetsialistid selle kohta öelda oskavad?
Mart Muru
MemberTegelt ma seda kaalu ei tea tavaliselt. Näiteks kui palju kaalub 5 kartulit. Või kui palju kaloreid on ühes tükis meekoogis/käharpea koogis?Mart Muru
MemberOn küll sarnane
“>Mart Muru
MemberImemehi on olnud minevikus ja neid tuleb ka tulevikus. Hetkel on minu jaoks selline mees nagu USAIN BOLT uus imemees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen samal arvamusel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberÕnne minu pooltki !!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>