Mart Muru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mart Muru
MemberPalju õnne!! Väga hea saavutus!
Mart Muru
MemberMart Muru
MemberKas maast rebimist oleks mõtet kohe sirgetele kätele tõsta või algul rinnale ning siis üles?
Kas kuskil on mingeid õpetusi ka, kuidas rinnalevõttu/ rebimist õigesti teha jne?
Mart Muru
Memberhttp://shop.fitness.ee/index.php?cPath=27 look there
Mart Muru
MemberVäga kõrged eesmärgid sul… Eesti meistrivõistlustel jooksid 2 meest alla 11 sekundi, Marek Niit ja noor 17 aastane tulevikulootus neegersportlane Richard Pulst 10.97.Plahvatuslikkust arendatakse tavaliselt 5 * 6 40-60%-ga maksimumraskusest.
Hakkasin 2007 sügisel sprindiga tegelema ning 60m parimaks ajaks sain 7.18s ja 100m 11.19s
Arvan, et mingi võimalus mul siiski on.
Mart Muru
Member100m tahaks ikka alla 11s saada ja 60m alla 7s
Mart Muru
MemberRaske uskuda, et keha ei omasta seda absoluutselt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodan, et keegi targem oskab midagi lisada..
september 20, 2008 at 5:38 p.l. in reply to: Ennusta ja võida – Kes võidab Mr. Olümpia 2008? #166432Mart Muru
Member1. Jay Cutler
2. Dennis Wolf
3. Dex Jackson
4. Fouad Abiad
5. Dennis James
6. Phil Heath
Mart Muru
MemberMis krt
Mart Muru
MemberMiks mitte? Kui teada, kui palju tohib, siis ok. Kugistamiseks seda tarbimist nimetada ei saa, vastasel juhul on kaalutõus tagatud (ja seda mitte lihaste arvelt)…Ja mina olen täitsa tavaline, hall mass, ei midagi erilist.
Olgu olgu
Mart Muru
MemberMis need tüdrukud siis nii nõrgad nüüd on, et isegi hapukoort ei suuda süüa? Vabalt!No teie olete muidugi karastatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga tavaliselt tüdrukud ikka naljalt hapukoort ei kugista 
Mart Muru
MemberTahaks näha, kuidas tüdruk seda hapukoort alla kugistab…