Mart Muru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mart Muru
MemberKergelt närvihaiged?
Mart Muru
MemberTalendiga sündinud inimesed õpivad kiiremini lihtsalt.Väga õige
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberJa mis oleks minu probleemile lahenduseks? Arstide sõnul pole probleem sapis ega punalibledes.. ja maksaga kõik korras
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sündides oli mul nn “beebikollasus” ehk vanemate veregruppide konflikt. Kas see võib olla põhjustajaks? Kuidas käituda?
Mart Muru
MemberMulle arstid soovitasid viinamarjamahla joomist, endal bilirubiini tase 10x üle normaalse…Aga jah, kaua sa ikka seda juua suudad, ja kollaseks lähevad ikka tagasi..
Kas mõjus ka?
Mart Muru
MemberArmastan kunsti!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberIse pean Gaineri ostmist mõttetuks. Kui just tasuta ei pakuta, siis erilist huvi see mulle ei paku..
Mart Muru
MemberEnne magamaminekut süsikad sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis tuleb hea uni..Vähene energiakulu või trenn võib ka unetust põhjustada.. vähemalt minu puhul.
november 6, 2009 at 1:35 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #232789Mart Muru
MemberSoovin kõike paremat ja edu võistlustel! Loodan ausat hindamist näha.
Tahaks tõesti võistleja vormist täpsemalt teada saada..
Mart Muru
MemberJaa.. kõik nüüd ostame endale koju jalapressi, kükipuuri ja surumispingi…
Mart Muru
MemberMuidu põrandal magamine pidi hästi mõjuma küll, aga ise nagu ka ei kutsu eriti põrandale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igatahes parem kui kuskil vati sees!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberMida kõike lihaste kasvatamiseks tehakse..
Mart Muru
Memberpiim 3,5 % (100 g):
– 63 Kcal, 3.5 g rasva, 3 g valgud, 5 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
Kaloreid kokku: 63 Kcal
Rasva: 3.5 g.
Valke: 3 g.
Süsivesikuid: 5 g.
Kiudaineid: 0 g
Väga ei hiilga tõesti
MemberPalju – palju õnne!!
MemberVibra?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas tekib tõmblemine vms?
Kui toidulisand ei sobi, siis tuleb seda loomulikult vahetada või üldse kasutamine lõpetada..
Mart Muru
MemberVäga põnev pilt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused