Mart Muru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mart Muru
MemberNoorte poiste keha toodab ka testot, aga selle manustamine nagu keelatud
Mart Muru
MemberKahju lugeda kohe
eriti veel rammumeestest..Mart Muru
MemberKuramuse toll.
Mart Muru
MemberTahtsin küsida, et kas keegi teab kust seda eestis võimalik saada on,või kuidas on sellega välismaalt (USA’st) tellmisisega nt: http://www.muscleandstrength.com/store/on-melatonin.html
Peaks ka tellima. Kasutajat tehes ei saa seal millegipärast Estonia panna…
UUENDUS!
Siiski on olemas, aga tellida vist ikka ei saa..
“Shipping Method – Sorry, no quotes are available for this order at this time.”
Mart Muru
MemberLõppude lõpuks sööb igaüks siiski seda, mida ise tahab.
Mart Muru
MemberPeale millist trenni?
Mart Muru
MemberKõige lihtsam, tee pilti oma punnis kõhust ning näita meile!
Mart Muru
MemberÄgeda mutandi oled omale saanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberKohupiimaga sõrnikud ikka?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
Membertere kuna peale sõjaväge olen vaikselt vahelduva eduga trenni teinud aga olen vadanud et kõhulihased (nö 6pac ) peaks olema kohakuti aga mul on kõhulihased kerges nihkes ,küsimus olekski miks nii või mida teha ?Lihaste asetuse eripära. Need jäävadki sul nii.
jaanuar 1, 2011 at 6:05 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #285081Mart Muru
MemberTreeneri käe all treenisid ikka?Jaga meile ka edu saladust:D
Enamuse ajast siiski omaette. Omad meetodid, treenisin ja treenin siiamaani sisetunde järgi. Mingeid kindlaid kavasi ei järgi.
Edu saladuseks on arvatavasti kaasasündinud “andekus”, rohkem kiireid lihaskiude töös. Eks muidugi lisaks parkouri trenn, mis arendas minu plahvatuslikku jõudu/kiirust tublisti.
jaanuar 1, 2011 at 10:38 e.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #285068Mart Muru
MemberEi tea kas olen just esimene, aga nii mulle vähemalt öeldi..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1 aastase sprinditrenniga jooksin 100m 10,68s
Mart Muru
MemberNüüd kui inimesed on teadlikud tema ennustustest, siis peaks tulevik teistmoodi kulgema?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberNonii, varsti on kõik koduaiad lund täis
Mart Muru
MemberŽanna Vladimirova? 100m Eesti meister 2009, võiduaeg 11,87, kusjuures 2008 a. parim tulemus oli tal vaid 12,79. Pea sekund aastaga ja seda sprindis? Sinnamaani jooksis ta vaid aegu üle 12 sekundi.Irw tõesti, et 11,87s jooksmiseks on vaja dopingut.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused