Mart Muru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mart Muru
MemberAntidepressante.. kas nende kasutamine ei tee probleemi hoopis hullemaks?
Psühholoogilise ja emotsionaalse testi põhjal antidepressante jt rahusteid ma ei vaja.
Mart Muru
MemberMg, Zn võtan lisandina regulaarselt, iga päev. Mitte võtmises pole täheldanud, et magaksin veel halvemini…
Mart Muru
MemberVeab teil krt. Mina pean hakkama saama oma regulaarse 4-6 tunnise unega + öösiti ärkamine 5-10x. Öösel ärgates võtab mõnikord pool tundi aega, et jälle uinuda
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberMillised olid 30m ajad?
Mart Muru
MemberKas keegi oskab öelda kuidas ma saaks 40 g ära mõõta , millega ma teen seda ?Mul pole mõõtelusikad , poest ka ei leidnud , aga äna tahaks hera 80 proovida ,aga ma ei tea kuidas ma selle 40 g kätte saan ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>8 x 5 g teelusikatäit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberMõelda vaid kui juba sportvõimlejad ei jõua seal lihtsalt enam rippuda.. kes siis veel jõuab?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõned imemehed on seal ikka olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberLihtne, loogiline ning mis kõige tähtsam, arendav!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberÕnnitlused!!
Mart Muru
MemberIkka pole treeningpäeviku süsteemi edasi arendatud?
Mart Muru
MemberNimmelihas pinges? Proovi väljaastega venitust.
Mart Muru
MemberNaharipats?? Huvitav mis on selle tegelik nimetus …