Mart Muru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuni 14, 2011 at 11:25 e.l. in reply to: Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind… #305787
Mart Muru
MemberHigistamisega on nii tõesti, et mida madalam rasva%, seda vähem higistate. Mida kõrgem treenituse aste, seda vähem higistate. Treenituse tõustes väheneb tugevalt ka higi soolasisaldus. Kaotate vähem elektrolüüte.Raske uskuda

Endal on täpselt vastupidi. Mida paremasse vormi läinud, seda suuremaks on higistamine muutunud.
Teine võimalus on see, et “mittehigistajad” ei pinguta trennis piisavalt
juuni 14, 2011 at 8:03 e.l. in reply to: Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind… #305761Mart Muru
Member“MA OLEN HIGINE,HAISEN,SPORDIRIIETES JA mingid Mehed VAHIVAD MIND IGALT POOLT!!!—“
Vot just nimelt, mingid mehed…
Miks sind peaksid huvitama mingid suvalised mehed? Las nad vahivad mida tahavad, kui sul on eesmärk jõusaali trenni tegema minna, siis ole hea ning ka tee seda!
Mart Muru
MemberPalju õnne, Imre!!
juuni 13, 2011 at 6:42 e.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #305586Mart Muru
MemberNja kuramuse luukad. Alles hiljuti vaevlesin nendega oma 6 nädalat. Eriti masendav on see veel siis, kui spordiala hõlmab rohkelt jooksmist.
Parim ravi on siiski puhkus. Vorm langeb, aga mis teha..
Mart Muru
MemberOleneb mis trennist käib jutt.
Mart Muru
MemberMiljonid hakkavad kukkuma!! Siis saad kõikidele oma fännidele kõvasti välja tegema hakata!
Mart Muru
MemberNo, kui sind peaks ümbritsema palju ilusaid naisi, võib sama juhtuda. Eks tal on teine orientatsioon lihtsalt.Pigem nagu vale lõikega või siis välja venitatud püksid
Mart Muru
MemberKüll aga sain neuroloogi juurde ka aja septembris alles.Jummel küll. Küll alles venitavad
Mart Muru
MemberHaha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuidas siis nii saab…
Mart Muru
MemberMina eelistan just kõige palavamaga minna: “Raske õppustel- kerge lahingus!” Ehk siis raske suvel palaval rulluisurajal, kergem sügisel laval kuumade lampide valguses

Trennis peabki alati kõige raskem olema!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberKaubamajadest/ spordiosakondadest näiteks..
Mart Muru
MemberJust, alati on targem hoida kaloraaži vaid kergelt üle ja dieedi ajal kergelt alla päevavajaduse, kuid mitte üle 500 kcal`i. Aeglane kaalutõus tähendab siiski enam-vähem puhast lihaskasvu.+1
Mart Muru
MemberMiks peaks üldse massiperioodi tegema/ennast jämedaks sööma? Minu jaoks vägagi ebasportlik tegevus.
juuni 6, 2011 at 9:10 e.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #305153Mart Muru
MemberLuukaid võib põhjustada ka kehv jooksutehnika!