Mart Muru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mart Muru
MemberAinult piiratud mõtlemisvõimega inimesed ei oska väljaspool jõusaali trenni teha.
Mart Muru
Memberja mingu need naised tehku siis sellises asendis ja ettevaatamisega 60 kätekat.Just nimelt, näidaku ette
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberSelle kohta võib öelda ego laks
MemberNii… võtsin hommikul viimase, mis võtta andis. Nii puhta tehnikaga kui suutsin välja võluda ilma kõrvalise abita. (ise kõiki apsakaid ei näe)Ja siin see on. Hädised 59x, 60x kui loete minu viimast pingutust piisavalt üllaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vot need on korrektselt sooritatud kätekõverdused!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelik võidutulemus 60
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart Muru
MemberVot just! Pilk suunatud ette, üles tulles käed sirgeks!
MemberNo krt see väristamine pole mingi kätekõverdus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Reeglid võiksid ikka sellised olla, et rind korralikult vastu maad ja alles siis läheb kirja..
Mart Muru
Member“Suur mees”
?

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pikkus mõjub massiivsemalt

Tema kaal oli 220 kg.

Mart Muru
MemberNende söömisstiil pole just kõige meeldivam vaatepilt
MemberVeab krt! Sääsed on igavesed nuhtlused

Mart Muru
MemberRippumist
Mart Muru
MemberIkka, jah. Kergejõustikus sai pea kõike tehtud, aga ketast ei mäleta.Kuuli sai tõugatud, aga ei olnud seal mingeid imetulemusi. See ikka suures osas tehnikaala, nagu
Paigalt kuulitõuge?
Mart Muru
MemberNii oluline kui oluliseks pean.
Minul isiklikult on halb olla kui hommikusöök jääb vahele.
Mart Muru
MemberEdu reisil!!
juuni 14, 2011 at 3:08 p.l. in reply to: Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind… #305833Mart Muru
MemberIse higistan ainult soojal ajal kui palav. Talvisel ajal ei hakka trennis higistama. Seda, et ei pinguta ei saa öelda.Oleneb trenni intensiivsusest.
juuni 14, 2011 at 12:45 p.l. in reply to: Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind… #305801Mart Muru
MemberParemasse vormi? Nalja teed….sellise statistika jaoks oled sa kogu aeg tõeline kuivik olnud. Hetkel on lihtsalt tunduvalt rohkem lihasmassi, eks sa siis ka rohkem higistad.…ja veel. Kust on tulnud sul see idee, et tüüpiline kulturismitreening teeb su keha ökonoomsemaks? Lisamass on alati koormus.
Treeningute kohapealt niipalju, et olen üldse kiirjooksja ning vormi või treenitust hindan hoopis teistmoodi. Suurem kiirus ja plahvatus, parem kiiruslik vastupidavus jne. Mida paremaks ja kiiremaks, seda rutemini on ka higi lahti…
Vb siis tõesti keha ei funkstioneeri nii nagu peaks
AutorPostitused