mart
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mart
Memberkhmm, kelly… naiste jõutõstmises on küki absoluutne maailmarekord minu teada 280kg. meeste analoogne tulemus peaks olema vist 457,5kg. nii et sinu retoorika teemal, et kui kristiina alla 460kg kükib, siis ei õnnestu tal tuharalihast kasvatada, on JAMA
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>igatahes võib üsna kindlalt öelda, et konkreetselt tuharalihastele sooritatud jõuharjutused mõjuvad tagumiku väiksemaks tegemiseks umbes sama palju kui näiteks lõua tõmbamine. seega praktiliselt ei mõju.
mart
Memberpmst ma olen mingil määral naiste treeninguga tegelenud, kui tahad, võin sulle maili teel rohkem nõu anda. aadress on mart@maksud.ee
mart
Membersee ei tule sul nõrkadest tuharalihastest vaid kõrgest rasvaprotsendist.
mart
Memberkristiina, miks sa tahad teha harjutusi tuharalihastele? kas sa tahad saada suurt tagumikku? kui vastupidi, siis (krt, krt) on seda sada korda korrutatud, et KINDLAST KEHAPIIRKONNAST EI SAA RASVA VÄHENDADA!!! jaa, annes ja stiilis kirjutatakse, et saab. anu samarüütli joonistatud pilt on kaa kõrval, ma tean. aga IKKAGI ei saa!
nii et piira süsivesikute ja rasvade söömist, võta enne trenni “rasvapõletajat” ja sõtku aga ratast või stepperit.
mart
Memberword up, see on küll tegelikult lahe, et nad seal eestikeelset saiti üritavad teha. eks nad panevad seal eesti keelega kohati kõvasti võssa, aga eks harjutamine teeb meistriks.
ma tahtsin lihtsalt öelda, et natsa naljakas on panna üles mingi 30-se õlavarre ümbermõõduga pilt ja siis öelda, et ole nüüd hea mees, tee järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mart
Membermul on selle meetodi suhtes oma väga tõsised kahtlused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> südametööd mõjutavaid faktoreid on trenni ja taastumise kõrval nii palju, et see taastumisalane info kaob muude hälvete sekka ära.mart
Memberkui vähegi võimalik, tuleks see kodus susserdamine ära lõpetada ja saali minna. minu arvates peaks praegu kõikides eesti linnades olema mingidki saalid. võrru tehti see pro fit, isegi kundas on oma kivikuur
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga noh, kui TÕESTI ei ole võimalik saali minna, siis on võimalik üht-teist ära teha küll. rinnale võib teha nt nii: toenglamangus kätekõverdustega soojaks (edaspidi pumbad). ja siis superseeria moodi: rööbaspuudel surumine suutlikuse piirini ja siis kohe pumbad järgi. siis 2 min puhkust ja siis jälle üks superseeria. ja siis jälle puhkus ja jälle üks superseeria.
järgmist trenni ei tohi teha enne, kui lihas on taastunud, ja siis tuleks teha midagi teistmoodi. näiteks enne pumpamine ja siis rööbaspuud. või siis klassikaline “drop set”: alguses pumpamine jalad seinal (või toolil) suutlikuse piirini, siis pumpamine jalad maas lõpuni ja siis pumpamine põlved maas lõpuni. kõik ühtejärgi ilma pausita. siis 2 min puhkust ja jälle otsast peale.
jalgadele võib teha trepijooksu, seljale ja biitsepsile võib teha eri haaretega kätekõverusi rippes (“lõuatõmbamine”). triitsepsile aitab kitsa käte asendiga pumpamine ja rööbaspuudel surumine püstise kehahoiakuga. õlgadele võid teha hantlite tõsteid ette ja kõrvale ning hantlite tõsteid kõrvale ettekallutatult. selleks peaksid need 11kg hantlid sobima küll, kui puhtalt teha.
ohoh, päris ammendav vastus sai vist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hurraa!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ok, edu.
mart
Memberirve, seal bodybuilding.ee-s on sektsioon “tee järgi”, mille peale võib endal tagumiku küljest ära naerda. seal on siis paar seksikat kõhna vene poisinaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tehke järgi… kui tahate
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mart
Membersee eelmine postitus “Ega sin küll vist väga suur ei ole?” ei pärine küll minu sulest. selle minu, kes kogu aeg siis Mart’i nime all kirjutab. mina üldiselt ei lahmi teemal kui suur või väike keegi on, keda ma ise isegi näinud ei ole. mina tahaksin ikka kulturismist rääkida.
mart
MemberEga sin küll vist väga suur ei ole?
mart
Memberkus siin need jalad on?
Kas nii sobib:
1) RIND-ÕLG-TRIITSEPS
2) SELG-BIITSEPS-KÄSIVARS
3) SELG-KÕHT
mart
Memberkle märt, loe enne oma möga läbi, kui siia postid. alustueks mingi “kava”, kus jalga üldse ei ole, ja nüüd mingi jutt, et “ühel päeval selja biitsepsi ja käsivarte tegemisest ei tule midagi välja”?? äkki sa tahtsid öelda, et sa ei jõua peale selga enam biitsepsit teha? mis on iseenesest kah mõttetu jutt. trenni eesmärk ei olegi mitte jõuda, vaid jõuda olukorda, kus sa enam ei jõua.
mart
Membermärt, millal sa jalga teed? kunagi pensionieas või?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)mart
Membervahepeal on kasulik mingiks perioodiks tõesti 5-6 päeva peale trenn laiali lüüa, siis on ühe lihase tegemisel motivatsioon parem. ses mõttes, et kui sul on ühe trenni jooksul ainult 1-2 lihast, millele fokusseeruda, siis on motivatsioon märksa parem ja saad lihasele paremini pihta.
mart
Membertõmba endale internetist spetsiaalne toiteväärtuste arvutamise tarkvara, naljatilk. mingi tabeli järgi on õudselt aeganõudev mingeid toiteväärtusi reaalselt arvutada.
üks hea tasuta programm on NutriBase SR13, mille saad siit:
-
AutorPostitused