mart
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mart
Memberirve, mikk, sa oled kirjanik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mart
Membertokko, tahtsid konkreetseid süüdistusi ja fakte. noh, “kolja” andis need päris hästi. nüüd hakkab mullegi tunduma, et oleks aeg vastusteks.
mart
MemberTee endale ka test saad teada millest vähi said.Äkki on Tsernob?l s??di?
mart
Memberkogu see keemiamöga a la “tema KINDLASTI on midagi võtnud” tuleks tõsta mingisse eraldi foorumisse “Sitaga loopimine”. et seal siis loobime üksteist sitaga.
mart
Memberissand kui loll võib mõni inimene olla. pillid my ass.
mart
Memberidiootne vastuväide, et ta vana kooli mees oli. vana kooli mehed tegid just neid nn mammuttreeninguid, ikka 20 seeriat lihasgrupile jne. need weideri keemikud siis.
mart
Membermitte fakken “lihas gruppi” vaid “LIHASGRUPPI”!!!
mart
Membermike mentzer, HITi põhiline propageerija, oli ikka äkki “edasijõudnud kulturist?”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja shit, kullake, kus need “head vastu kommentaarid” jäid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jah, hiti põhimõtteid saab kasutada edukalt ka tükeldatud treeningu korral. minul on treening hetkel neljaks löödud ja kasutan hiti põhimõtteid vaheldumisi klassikalise treeninguga.
mart
Memberjah, sa oled väga õieti aru saanud! aga üks asi, millele tuleb tähelepanu pöörata, on see, et üks seeria on küllalt siis, kui ta ON küllalt. kui sa alustad rinda ntx (peale soojendusseeriaid) 100kg HIT seeriaga ja teed nt 10 kordust ja siis puhkad 3 minutit ja jõuad 110kg kangiga 6 kordust teha, siis tee see ära, sest HIT seeria ei olnud maksimumi peale. ühesõnaga HIT seeria peab olema täie peale ja siis on küll ühest seeriast küllalt. aga kui sa ei suuda nii makimumi peale teha, siis l2heb vastavalt rohkem seeriaid.
tegelt on tõde selles, et vaheldust peab olema, ja siis veel selles, et eri inimestele töötavad eri asjad paremini. nii et soovitan proovida mõnda aega HITi ja vaadata, kuidas mõjub.
mart
Memberüldiselt on algajate puhul seisaku põhjuseks sageli “mõttetud seeriad”, st mõeldakse trenni tulles valmis, mitu seeriat ja mitu kordust ja mis harjutusi, ja ei pingutata korralikult. ja siis tekibki selline ratatatataa efekt – kolistan aga need seeriad läbi, mis ma plaanisin ja ohh kus nüüd sai trenni tehtud, olen kõva ja lähen koju magama. tegelikult peaks enne igat seeriat ennast kokku võtma ja tegema see seeria viimase peale. ja kui sa peale seda seeriat jõuad veel ühe teha, oled kõva mees, ja teedki selle seeria. aga kui ei jõua, töötas sinu puhul juba see sama esimene seeria ja edasi ei ole mõtet enam teha. see ongi HIT.
mart
Membermina sinu asemel pöörduksin mõneks ajaks HIT-i põhimõtete juurde ja vaataksin, mis juhtub. HIT-i kohta saab lugeda http://www.cyberpump.com
see sinu idee teha mingit 70, 65 ja 60 seeriaid on täielik nonsenss, sorry. ei ole mõtet, mees, see ei too sisse.
tee rinda näiteks nii: kerged soendusseeriad n2iteks 30kg-ga, paar-kolm tükki, JA SIIS TÄIE PEALE! 55kg kangi peale ja sihid 20 korduse peale. teed suutlikkuse piirini ära ja siis veel aidatud kordusi või negatiive mitu tükki otsa. ja siis surumise pingilt minema, teed veel 2 harjutust järgi, kumbagi ntx kaks seeriat. nendest harjutustest 1 võiks olla trosside ristamine, aga niimoodi, et lased rinna ekstreemselt venitusse. selline shokitrenn aitab su seisakust kiiresti üle.
mart
Memberkalmus, ei ole vaja tõmmelda. minu arust oled sa tegija kulturist ja 2000. aastal oleksid sa võinud tegelt otti võita. ja aus mees näikse sa kah olema, ni et ei ole vaja põdeda, tee rahulikult trenni edasi.
mart
Membervaatleja, ei ole mõtet plõksima hakata. sina küsisid, mina vastasin: kõhulihaste harjutused EI OLE kindlasti mitte kõige efektiivsem vahend kõhulihaste peal oleva nahaaluse rasvakihi vähendamiseks.
mis puutub soovitusse “areneda kuskil”, siis aitäh, see on hea soovitus. ma olen viimasel ajal tõepoolest väga hästi arenenud.
sinu rasva vähendamise target heart rate on 127 bpm (lööki minutis). mõõta soovitan nii, et loed ära oma pulsilöögid 15 sek jooksul (peaks olema vastavalt ca 32 lööki). peaksid treenima selles südamelöögialas ca 45 minutit korraga ja ENNE hommikusööki. head harjutamist.
üldiselt on muidugi karm, et mingid vennad, kes ise kah tunnistavad, et nad kehvasti treenivad (“joon ja söön väga ebareeglipäraselt”), tulevad foorumisse majandama, asju paika panema ja rääkima, kuidas trenni peab tegema.
mart
Memberkurat, kaua seda peab korrutama, et kõhu pealt ei lähe rasv ära mitte mingi kõhulihaste trenniga. see sllx. kõhule on superseeriad head kõll. ise olen teinud ntx crunches + jalgade tõste pingil, mõlemad ilma lisaraskusteta ja suutlikkuse piirini.
mart
Memberirve
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) -
AutorPostitused