Marlon
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Marlon
Memberjah seda tahaks mina ka teada, ega need raskused ei näita midagi kui treenija enda kaalu ei tea.. ma ise mingi 59kg
Marlon
MemberKas oled ikka kindel et kahe päevaga terveks said, endal küll nii olnud et jah kaks päeva olin haige siis kohe jälle trenni ja lõpuks oled päris haige, sest haigus on kehas organism nõrk ja kui veel jõusaalis ka kohe mässama hakkad ei lasegi organismil kosuda, puhka parem paar päeva!
Marlon
MemberTugev naine pole midagi öelda

Marlon
MemberEi saa olla, mul kogu aeg vererõhk nii madal et peaaegu ei olegi

Marlon
MemberAga Kulturismiweb on vist päris välja surnud

Marlon
MemberMa haigutan selle pärast et kas olen enne trenni maganud või siis olen varakult üleval, väsimust nagu pole, jõudu on aga haigutus tuleb

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marlon
Member1. 23
2. SKA
3. Iseenda treener
Marlon
MemberKle minu arust võiks sellest teemast juba üle saada, seda juba küllalt siin leierdatud!
Marlon
MemberMida peaks tegema, et ennast küllalt painduma panna spagaadi sooritamiseks?Peaksid foorumit rohkem lugema, siin alles oli see teema
Marlon
MemberKas teie mehed, kardate siis tugevaid naisi w?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See palju jubedam variant kui piitspeenike tüdruk riided ära võtab ja siis avastad, et ta täitsa vedel on…
Marlon
MemberMuidugi ära põe nende raskuste pärast! Tähtis on see et teadvustad endale mida sa saavutada tahad, iga üks on erinev samuti ka eesmärgid
Marlon
MemberEi peagi ju
Marlon
MemberNo rinnalt surun 60kg, ja jalapressi ten 220 kg-ga, aga juba üle kahe aasta käin ka:D
Marlon
Member“Kalmus teab suurepäraselt, milline saatus tema ametivendi suure dopingu tarvitamise tõttu on tabanud – mis siis, et avalikult keegi neist anaboolsete steroidide, insuliini ja kasvuhormoonide kasutamist ei tunnista.”
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marlon
Memberno küll hädaldavad, tehke siis oma sait ja kiitke ja tunnustage seal vääriliselt oma Kalmust
AutorPostitused